עדכון לוהט

scar face

New member
אתה בטוח?

עפ"י התקציר זה נראה שזה השרדות 1 וגם כתוב בעיתון השרדות ולא השרדות 2! לי נראה שזה הראשון ולא בטוח שיש להם זכויות על השרדות 2 כי הם לא שידרו את זה בפעם שעברה בשידורים חוזרים.

scar face

New member
אתה בטוח?

עפ"י התקציר זה נראה שזה השרדות 1 וגם כתוב בעיתון השרדות ולא השרדות 2! לי נראה שזה הראשון ולא בטוח שיש להם זכויות על השרדות 2 כי הם לא שידרו את זה בפעם שעברה בשידורים חוזרים.

scar face

New member
עדכון לוהט

עפ"י העיתון שידורים חוזרים של השרדות (כנראה העונה הראשונה) בימי שלישי בשעה 01:00 בלילה! מיד אחרי החיים האלה

wee man

New member
בעעע! נשארתי אתמול לראות את הפרק

וזה היה השרדות 2! בכל התקצירים היה כתוב את שמות השבטים של השרדות אחד, ואמרו שזה יהיה באי הזה של השרדות 1 (ברח לי השם שלו). ו0פתאום- משדרים את הפרק הראשון של השרדות 2! אוףףףףף! כבר חשבתי שישימו את 1! נראה לי התבלבלו, כי כלל התקצירים היו של השרדות 1! לא חשוב, נצטרך להסתפק בזה בינתיים! בעעעעע ינון

scar face

New member
לא! העונה השניה הרבה יותר טובה

העונה הראשונה היתה כבר בשידור חוזר והגיע הזמן לראות שוב את העונה השניה והמצויינת עם כל האנשים שכ"כ אהבתי! עכשיו אחרי שמכירים את כולם אפשר לראות איך הם היו בהתחלה.

Gal6

New member
ערוץ2

ממה שהבנתי זה בימי שלישי כי רשת זה שלישי ושישי ובשישי אי אפשר. אני יקליט ויראה!

Outlast

New member
וואי, יכול להיות מעולההה!

תזכירו לנו, טוב? אני גם אשתדל להקליט..

ofofofof

New member
אתם בהחלט צודקים! אבל.....

לפי מה שרשום במדריך התוכניות של וואלה, נזכרנו מאוחר מדי כי רשום שהפרק ה-15 (כלומר האחרון) ישודר ביום שלישי, נקווה שזה לא נכון או שלפחות אחרי זה יתחילו את הישרדות 2 מחדש.... אופיר
נ.ב. - קישור למדריך התוכניות של וואלה ביום שלישי עם פירוט על הישרדות 1.

Boran

New member
לא הייתי סומך על וואלה

בעיקר כשבהישרדות 1 יש רק 13 פרקים וכתוב למעלה "אחת לשבוע מנפים המשתתפים אחד מחבריהם" אחת לשבוע? ראיתם פעם את הסידרה בכלל? השם של הפרק גם מתאים יותר לפרק הראשון.

Outlast

New member
בדקתי בלוח שידורים של תבל,

וגם כתוב את התקציר הקטן הזה, אבל לא מצויין הפרק, אז אני משערת שזה יהיה הפרק הראשון. מגניב!

scar face

New member
אני בטוח שזה טעות.

אני ראיתי כל הזמן החיים האלה ביום שלישי ואף פעם לא היה השרדות אח"כ אלא סדרה בשם השגרירה. בכל מקרה, הם בטח התכוונו שמעיפים כל שבוע- הכוונה בכל פרק פעם בשבוע

scar face

New member
זה לא כזה אטרקטיבי

ראיתי את העונה כבר פעמיים ואני זוכר הכל בע"פ מי זכה בתחרויות וחסינויות אז שישימו את עונה 2! אבל אני עדיין אראה

wee man

New member
ייוו! , תודה רבה שאמתם!!

אף פעם לא ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים!!! ואת שאר העונה ראיתי רק פעם אחת! ממש רציתי לראות אותה שוב! יום שלישי הקרוב אני אראה, שאר הפעמים אני אקליט... תודהההה רבה! אם חושבים על זה- אלה האנשים ש"בנו" את המשחק, את חלקו בכל מקרה! יהיה נחמד להזכר :) ינון

scar face

New member
כן איך הכל היה תמים אז...

אתם זוכרים ששון (אני חושב שזה היה הוא) אמר אחרי שריצ' רודי קלי וסוזן הצביעו פעמיים עבור אותו אחד, שאם עוד פעם הם יצביעו עבור אותו אחד ביחד אז יש להם ברית! והשיטה המוזרה עם האותיות

Boran

New member
חח ../images/Emo13.gif

העונה הראשונה היה עוד לפני שממש היינו "מבינים בהישרדות" יכול להיות ממש ממש מעניין לראות שוב את עונה 1, אחרי שאנחנו כבר יודעים את כל מה שאנחנו יודעים שקרה בעונות אחרי זה... יהיה משעמם בלי החילוף בסביבות פרק 4...

wee man

New member
אני חושב שזה חובה לצפייה למי

שראה את העונה רק פעם אחת! הם המציאו את ההתחלה של הבריתות... הם המציאו את ההתלחששויות, חלקם המציאו את הפראנויה :) וכמובן הם המציאו את סגנון הנאומים (שימו לב שהרבה מחקים אנשים מעונות קודמות בנאומים שלהם, אלה שבוחרים מי מהשניים האחרונים זוכה). כמובן אני חושב שאם לא הם, אז אנשים אחרים היו "ממציאים " את זה, אבל בכל זאת, יהיה מעניין לראות ! ינון

למעלה