עדכון לא מעודד

nava21

New member
עדכון לא מעודד

הייתי הבוקר אצל הרופאה וכל מה שהיא הצליחה לראות זה שק הריון קטן מאוד לדבריה מוקדם לומר בשלב זה שההריון לא תקין אך הסבירות בהחלט קיימת, אולי מדובר בהריון צעיר מאוד ולכן זה מה שראו- אלו דבריה הרשמיים אך בהחלט נתקבל המסר שהיא חושבת שזה לא תקין. היא ראתה שאני מאוד לחוצה ובאמת היתה בסדר הזמינה אותי שוב בתחילת שבוע הבא לבדיקה חוזרת אך אפשר לומר שתקוותי הן לא רבות ושאיפשהו ידעתי שזה יותר מידי טוב בשביל להיות אמיתי (להיכנס להריון כל כך מהר אחרי ההפלה), טוב אין לי יותר מה לומר כנראה אשקע לי בתהום הפסימיות בסופ"ש ונראה מה יתפתח, בתקווה שיתפתח... הפלה אחת תרצתי בסטטיסטיקה במה אסביר את הבאה? שלכם נאוה

../images/Emo23.gifאני איתך

נאוה אני ממש מקוה איתך שהכל בסדר. בהחלט אפשרי שההריון צעיר מאוד, ביחוד לאור העובדה שביוץ לפעמים לא ממש סדיר לאחר הפלה ואולי הוא היה מאוחר ממה שחשבת. אני לא אציע לך להרגע, כי אי אפשר, אבל אולי תנסי לדחות את הדאגה הגדולה עד לשבוע הבא. האם אילו הריונות ראשונים שלך? מה בדיוק קרה בקודם? (אני מתנצלת אם כבר כתבת ואני לא זוכרת). מחזיקה לך אצבעות. אנחנו כאן תמיד בשבילך פילה סגולה

nava21

New member
לשאלתך פילה סגולה

כן אלו הריונותי הראשונים בפרש של חצי שנה זה מזה (מהפעם הראשונה שנכנסתי לשניה) וההפלה הקודמת היתה טבעית, פסק דופק בשבוע 9)

יעלד

New member
לנאוה שלי !

יקירתי! אני יודעת שאני לא יכולה להבין ממש את מה שאת עוברת עכשיו, ואני לא יכולה לדמיין את כל המחשבות שהתרוצצו לך בראש בסוף השבוע הזה שבטח היה ארוך כאורך הגלות, אבל רציתי רק להגיד לך כמה דברים: א. תנסי לשמור על אופטימיות, בהחלט יכול להיות שזה עדיין גיל הריון מוקדם, למרות הכל. ב. לא משנה מה יקרה אני תמיד שם בשבילך... ג. אני אוהבת אותך נורא ואת אמיצה ונפלאה בדרך שאת מתמודדת עם הכל... שלך אני.

נאוה - עדכני

נאוה, סוף השבוע עבר. חשבתי עליך רבות. האם יש התפתחויות? אנא שתפי אותנו, כולנו מחזיקים לך אצבעות. פילה סגולה

אתיש

New member
עברתי 2 הפלות רצופות

ואני אמא גאה לילדה בת שנתיים. שתי ההריונות הופסקו בגלל שהעובר לא התפתח. בהריון הראשון בישרתי לכולם בהריון השני בישרתי רק להוריי ולחמותי - והפלתי פעם נוספת. אין דבר שיכול לנחם על ההריון השלישי לא דיווחתי לאף אחד מלבד אחותי האדם הכי קרוב לי בעולם ותתפלאי עד כמה רופא הנשים שלי היה רגוע לא שמירת הריון ולא כלום למרות שזה הריון אחרי שתי הפלות. כשעברנו את השבועות הנוראים (מאחר ובשני ההריונות הפלתי באותו שבוע)חיכיתי הבטן תבצבץ ורק אז סיפרתי רק למי ששאל. חמודה - זה קשה אבל זה עובר אני נכנסתי להריון בפעם השלישית עם חרדה עצומה אבל ידעתי שהפעם זה הולך להיות בסדר. עזבי אותך מתירוצים לאחרים - ולמי שיש בעיה תפני אותו לפורום הזה שיראה כמה נשים סובלות מהפלות אני רק מקווה שהפעם זה יצליח. בהצלחה

למעלה