עדכון. כי מגיע לכן...

עדכון. כי מגיע לכן...

אז זהו. היום נסתם הגולל על הספקולציה האחרונה. זה נגמר. אין אולי, אין מתי, ואין אנחנו. ויש בזה מן הנחמה, כי עכשיו, סופסוף, אני מרגישה שאני יכולה לנשום. השלמה, נראה לי שקוראים לזה. אמנם מהולה בכעס, אבל קיימת. חמישה שלבים ב-50 יום. ממוצע של 10 ימים לשלב. נחמד. מודה לכן על החיבוק שהיה המפגש עבורי. בפעם הבאה מבטיחה להיות יותר אני. סופ"ש מוצלח.

לא לא...

בזה עוד לא טיפלתי. הקשבתי לך ולא פעלתי בפזיזות. עכשיו זה יהיה אקט שקול, לא רק הכרחי או מתריס. מה שלומך? כל פרצי הפילוסופיה האלה, זה משהו אופייני? או תקופתי?

טורטיתת

New member
../images/Emo97.gif

כל פרצי הפילוסופיה האלה...נותנים טעם לחיים !! לדעתי את צריכה דחוף מפגש נוסף -מארגנות לטיפולכן

פאמקי

New member
'כבר פחות', יקרה

איני יודעת אם זה טוב או רע שזה נגמר. מה שאני בטוחה בו זה ש'השלמה' היא נפלאה. מניחה שיהיו עוד נפלות, קשיים, כעסים, געגועים... אך מהמעט שהכרתי- את חזקה ונבונה, והדבר הנכון יגיע. מחבקת גם מכאן
. תודה על העדכון.

nuritpm

New member
מעניין...

נעים ומשמח לשמוע שהמפגש היה חיבוק עבורך... ראיתי אותך, ולא חיצונית, במפגש, והייתה לי קצת תחושה של חוסר אונים כי היה ברור שמשהו עובר עלייך ואמרתי לחברה שלי שבא לי ללכת לראות אם אפשר לעזור במשהו... לא נעשה, התלבטות בין להיות שם בשבילך ובין לא לחטט... מתארת לעצמי שעם כל תחושת ההשלמה אילו ימים לא קלים עבורך. מאחלת לך שיעבור בקלות כי מגיע לך
אז מחכה כבר למפגש הבא, תהיי יותר את אז נוכל אנחנו להיות יותר אנחנו איתך, איזה כיף! ימים קלים נורית

נכון

קל זה לא היה, אבל הרבה דברים לא היו קלים בתקופה האחרונה. מעריכה דווקא את זה שאף אחת לא חיטטה - זה היה החיבוק :) בקרוב - שינוי ניק! :)

למעלה