עדכון.....יומי ?

Uv Kruvi

New member
עדכון.....יומי ?

אנשים... סתם משוטט ומנסה להעביר זמן.. מצאתי ראיון חדש עם מייק פורטנוי (זה רק אני או שכל הראיונות זה איתו?!?!?!?!?!) בכל מקרה... כמו תמיד הוא מתחיל מאותם דברים... שינויים שהיו בתחילת הלהקה (מאג´סטי זכרונם לברכה, קלידנים\זמרים שהיו...) אח"כ סתם שאלות עם מייק... תהנו.... :) פה... ופה... וגם פה...

skid girl

New member
נכנסתי ויצאתי..נכנסתי..ויצאתי

חחח.. בוגר מאוד..בערך אלף פעם ואין שם אף אחד..בכל אופן זה מעצבן יש שם ילדים שמתווכחים על קריידל

Uv Kruvi

New member
עדכון יומי 2...צ´אט...

צ´אט שהיה אתמול... לא ממש היה לנו על מה לדבר... :) אבל...נחמד להכיר אתכם... :) הנה חלק מהשיחה המאוד מאוד מעניינת... :)

skid girl

New member
אין לי מצלמה

ואמרו לי שאם כך איני יכולה להכנס לחדר חביב זה בקיצור-מקום אחר אנשים.. אבל מחר אני עובד... אז בנתיים תהנו. אני עם ילדים קטנים בחדר מטאל..

skid girl

New member
היום אין מצב לצ´אט מבחינתי

כי אני עובדת..אבל שמישהו יסביר לזקנה כמוני איך נכנסים לצ´אט מצלמות? לחצתי על מצלמות שהייתי בחדר עצמו אבל זה הביא אותי לחדר עירום במצלמה....ואז 90 מיליון סוטים קפצו עליי..אז נאלצתי לברוח.. יום טוב!!

skid girl

New member
מישהו בשרשור הזה

טען שהייתם בצ´אט מצלמות ולכן תהיתי... בכל אופן היום אני אשמח..שימשהו יקבע באיזה צ´אט נהיה עד 23:00 כדי שב23:00 נוכל להכנס בבטחה? אגב אל תלכו לדואר יש שם מלא זקנים וזה ממש מעצבן

למעלה