עדכון יומי שלי !

shadow568

New member
עדכון יומי שלי !

ראיתי שהמנהל לא עדכן אז החלטתי שלפחות אני אעדכן
עם הבדיקות מציאות אני מתקדם בינתיים מצאתי 2 עוגנים בחלומות
1 מים (הרבה מים יש לי לפעמים בחלומות) או שוחים בים או שיש שיטפון אטו משהו עם נהר ותאמת זה גדם העוגן המלאכותי שלי (כל פעם שאני שותה מים ) אז זה טוב
2 החדר שליףשמתי לב שבהרבה חלומות אני עובר בחדר או נמצא שם ולכן זה אחלה מקום(בינתיים אני מנסה להביר למוח שזה עוד עוגן לבדיקות מציאות.
אתמול חלמתי 4 חלומות ורשמתי את כולם (כולם רגילים אבל מעניינים וכיפיים)
ואני מקווה שאצליח בקרוב אז בהצלחה לי ולכם

גם שלי!

לא עדכנתי כמה ימים כי הבנתי שזה מעט מונוטוני. אין לי חדשות מרעישות וכל עדכון דומה לקודם. ככה זה כשמתאמנים.
מסיבה זו בדיוק העדכונים שלי יפורסמו אחת לכמה ימים, ולא כל יום.

בעקבות כתיבת היומן זיכרון החלומות שלי משתפר במהירות. אני כבר ממלא עמוד כל בוקר, וכותב בו על יותר מחלום אחד כמעט תמיד.
מבחינת בדיקות מציאות- אני זוכר אותן יותר, אבל עדיין אין לי את ההרגשה שהן חלחלו לתודעה שלי לגמרי. אני עדיין לא שם.
זה הנושא שאני צריך להמשיך להתמקד בו. הבדיקות צריכות להפוך לחלק מהשגרה שלי ממש. לא רק מבחינת ביצוע הבדיקות עצמן אלא במחשבה- לפקפק במציאות יותר.

shadow568

New member
בדיוק!

גם לי יש תקטע הזה של הבדיקות מציאות שאני לא מרגיש לפעמים באמת את הפקפוק הזה במציאות לפעמים זה נהיה בשבילי כמו סתם שגרה
שאני פוחד שאעשה בחלום את הבדיקות ולא אשים לב בכלל למה שקורה כאילו זה לא חשוב לי

זאת בדיוק הסיבה

השגרה הזו וחוסר תשומת הלב זו בדיוק הסיבה לשינוי שעשיתי בבדיקות המציאות שאני מבצע.
אני כבר לא מעיף שני מבטים בשעון ומסיים, אלא לוקח את הזמן, שואל את עצמי מה הייתי עושה אם זה היה חלום, מנסה לדמיין את זה והכל.
כל בדיקה- לפחות חצי דקה. מומלץ בחום.

shadow568

New member
תודה

תודה רבה על כל זה
ושאלה לא קשורה
באזה מקום אפשר להתייעץ איתך על nlp ?

בכיף :)

פה זה אחלה מקום לאיזו התייעצות שאתה רוצה, ואני בטוח שאנשים נוספים יוכלו להוסיף מידע. פשוט דאג לסמן כל דיון שלא קשור לנושא הפורום בתגית
.
אגב, אני לא מומחה NLP או איזה משהו בסגנון. רק ככה שיהיה גילוי נאות בעניין.

shadow568

New member
תודה רבה ויש מיני עדכון חח

בגלל שזה לא משהו לגמריה חדש אז לא פתחתי אשכול חדש
אבל גם אתמול חלמתי וזכרתי 4 חלומות וניסיתי מיילד כאילו דילד אבל עם שיטת wbtb
ואנסה היום שוב ומקווה להצליח

וולפהרט

New member
אני אכשהו

ממש מסוגלת להאמין שאני בחלום, בכל רגע נתון שאבחר!XD
ולבדוק מציאות באמונה כזו שזה יראה לי שזה חלום.
זה קל, החיים שלי הזויים;)

למעלה