עדכון יום רביעי...

עדכון יום רביעי...

כמובן שחזרתי לאישפוז יום אחרי שבחרתי לחזור הביתה! YYY איזה כאבים, דבר ראשון במיון ביקשתי מהם וולטרן ואז נדבר - לפחות הסכימו איתי בקטע הזה... ביליתי יומיים מדכאים במחלקת נשים תוך שאיבה נמרצת ואחיות שצועקות לא לשאוב כל כך הרבה כי יהיה לי גודש... תודה יקירותיי על העצות המלומדות! אתמול אלה הפיצקילה עלתה 23 (!!!!) גרמים שלמים. עשיתי סבב טלפונים לבשר למקורבים, ואז ישבתי וליטפתי אותה - הופ, ברדיקרדיה!! גם אני עשיתי ברדיקרדיה תוך כדי... מאוחר יותר קישקשתי עם אחת האחיות בחדר השני, אני שומעת מוניטור ויודעת שזו הבת שלי!! עוד ברדיקרדיה, ואחר כך עוד אחת. היום בבוקר היא ירדה את כל אותם 23 גרמים מהוללים אבל לפחות הפחיתה קצת את מינון הברדיקרדיות. אוףףף............ הבטחתי לה כזו חלאפה כשנגיע הביתה! חזרתי הביתה מצויידת באנטיביוטיקה ובכדורים להגברת החלב, מקווה שהפעם for good. דיברתי עם אסתר גרוניס שנתנה לי כמה עצות שכבר הוכיחו את עצמן, אבל זה עניין לשרשור נפרד. לא יכולה כרגע לענות על כל ההודעות (ואני נורא רוצה). הילדונים שבתמונות (בת-אל, שירה, הילדים של אביטל ואת מי שכחתי?) מדהימים אחד-אחד, ובימים הקרובים אני מקווה שיהיה לי קצת יותר זמן.
וירטואלי ענק לכוווולכם, ואם לצטט את יערה "כוווולם!! ביחד!".

אוי, אינל´ה, מה יהיה? אני מקווה

שמעכשיו הדברים יתחילו לזרום רק בכיוון החיובי. תחזיקי מעמד, את כבר יודעת שבסוף האוצר שמגיעה הביתה שווה את הכל, נכון?

אינה- אין משהו שאנחנו יכולים להגיד

ושאת לא יודעת. חוץ מזה שאת בשבילי ה"חונכת" בפורום ואני רוצה לתעברי את זה כבר. את יודעת בדיוק מה המספר 845 עושה לי, ועכשיו לך יש גם 745. כמה היא עכשיו? אני מעודד מאוד מה-23 ביום. בימים הכי טובים שלנו לא הגענו לזה... יאללה- שיעבור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה