עדכון יהודה לוי!

עדכון יהודה לוי!

ביום ראשון יתארח החתיך שלכן (יהודה לוי) בתוכנית של החתיך שלי(אמיר פיי גוטמן),"אבק כוכבים" בערוץ 10 בשעה 17:03 דקות.אז תתכוננו,נפשית,פיזית ורוחנית ואל תשכחו לראות!

silver girl

New member
רציני?????../images/Emo35.gif

ווווואי איזה טוב... אני כל פעם מפספסת אותו בגיא פינס!!!!! הוא כזה מושלם!!!!!!!!!!!!!

1טופיפי

New member
יווווווווו :))))

איזה יופיייייייי!!!! חחחחחח באמת צריך להתכונן פיזית ונפשית בשביל זה!!!

אתי בת 15

New member
סוף סוף משהו שאני יוכל לראות!!!!!!!

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MoRaN N

New member
סופי..

אולי זה לא יהודה אבל סופי מופיעה בפנאי פלוס מי שרוצה וגם בעיתון "ידיעות אחרונות" של אתמול..

יש לי עוד עדכון עליו....

יש איזו כתבה נחדה עליו ועל יעל בר זוהר במוסף 7 ימים של ידעות אחרונות.לא כתוב עליו הרבה אבל בכל זאת...כתוב על הפרסומת שהם עשו לפוקס.

אתי בת 15

New member
נו ראיתם?!?!?!?!?!!??!?!?!?

אמאל'ההההההההההההההההההההההההה איזה כוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חמוד שהוא אמר הנה אני בא אליו ( למצלמה שהייתה למעלה)!!!!! ושדיברו על הכסף!!!!!!!!!!!1 בקיצור היה מזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!1 וגם הוא כוסון חבל"ז!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וד"א לקחתי מלא קטלוגים היום!!!!

silver girl

New member
אני ראיתי...!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמעט התעלפתי... חח באמת איזה צחוקים היה שהוא קרא ליפתח ואמר לו שהוא חוקר אותו בקשר לכסף... חחח מי עוד ראה??

אני ראיתי.באמת היה מצחיק הקטע הזה

וראיתם את הקטע שאמיר שאל את נירית קופל אם היא ואפרת בוימולד מדברות על יהודה מאחורי הקלעים?חחח חמוד....

M a r y J a n e

New member
אוףףףף אני לא ראיתי

ספרו לי מה עוד היה ויש לכם מושג מתי יהיה שידור חוזר?

למעלה