עדכון חשוב,

עדכון חשוב,

מה שלום כולם? הבטחתי שאעדכן, אז ככה... היינו אצל ד"ר בור בעפולה (שעה נסיעה בכביש 6), איש מקסים, והחלטנו שאנחנו עוברים לטפל אצלו. יותם בן 6 חודשים והרגל במצב טוב, אבל לדעתו התיקון אינו מספק מבחינת מרחב התנועה של הרגל (היא יכולה לעמוד ישר על משטח אך לא יותר מזה). הטיפול יהיה גבסים, שוב, עד 5, כאשר לפני הגבס האחרון נצטרך לנתח (הארכת הגיד) ואז לשים את הנעליים. עדיין לא הודענו לד"ר שיטרית מאסף הרופא שאנחנו עוברים. התור הראשון נקבע ליום רביעי. אנא אחלו בהצלחה ליותם. אני מקווה שלא יהיה לו יותר מדי קשה בגיל זה. חשוב לי לציין, אנחנו מאוד מעריכים את הצוות באסף הרופא, ולדעת ד"ר בור יותם יצליח ללכת אם נשאר בטיפול שם, אך קשה להתווכח עם טווח התנועה ואחוזי ההצלחה. נ.ב. מה קורה בפסח? אולי נקבע יום ושעה (רצוי בבוקר) על מנת להחליט מה כל אחד יביא אחרת, כמו שקרה ברחוב סומסום, כולם יביאו מיונז... יום נפלא לכולם, חופית

חופית, בהצלחה עם המעבר לד"ר בור

עשיתם נכון לפי הרגשתכם. מצוין שיש אפשרות לבדוק, להעריך מחדש ולנסות משהו אחר. לכו אחרי תחושות הבטן שלכם. תזכירי לי בן כמה יותם ואם הוא הולך. לגבי פסח, סוכם שביום א' נעשה שירשור התפקדות וכל אחד יביא מתוך הרשימה שנכתוב. לכי קצת למטה, יש שם שרשור לגבי המפגש. המון בהצלחה, חופית, בטוחה שעשיתם מעשה נבון וד"ר בור הוא אכן רופא נפלא ואדם מקסים, כך שמעתי, אם כי אני לא פגשתי אותו מעולם. יעל

מקווים

יותם בן 6 חודשים ולכן עדיין לא הולך... אני חייבת לטוס, כנראה נחתןם על חוזה לבית, אעדכן מחר

המון המון הצלחה ליותם

וכמובן גם להורים. מחזיקה 20 אצבעות שיהיה לו קל להתרגל לנעליים ושהטיפול יעבור בקלות. אני גם שמחה לשמוע שהתיקון של יותם טוב ומקוה שהוא לא יצטרך 5 גבסים אלא פחות.
עידית

הרגת אותי מצחוק עם המיונז!!!

האייקונים משום מה לא נפתחים לי , אבל הייתי שמה אייקון של צחוק... אתחיל מהסוף: לגבי המפגש, אני לא מאמינה שנוכל להגיע בבוקר כי שנינו, גם אני וגם בעלי עובדים.... ולעניין החשוב, מזל טוב על השינוי, סתם שאלה: למה החלטתם לעבור? ד"ר שיטרית לא היה מספיק טוב? אני גם חושבת שלמען בריאותו של הילד טוב שהרחקתם כל כך. מה זה 5? מתוך הדברים שלך ניתן להבין שזוהי זוית מסוימת,א בל אצלנו זה לא הולך ככה. בהצלחה ומחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר אורית

shaharhakmon

New member
לא מבין!

מה זאת אומרת יוכל ללכת? אני מקווה שאני פשוט לא מביןנכון.

שחר, נראה לי שאתה לא מבין נכון

אני לא יכולה לחתום על זה, אבל לפי מה שנראה לי התיקון שהושג טוב אך יכול להיות טוב יותר. אולי ללכת יותר בקלות- כלומר שהרגל יותר גמישה. לא בטוחה אבל לא נראה לי שזה רע כמו שחשבת.

נא לא להיבהל ../images/Emo80.gif

אני אסביר הכל מההתחלה... את הקלאב פוט גילנו כבר בהריון והופננו למרפאת הריון בסיכון באסף הרופא, שם דיברנו עם ד"ר שיטרית שהסביר שמטפלים ברצועות וגבסים עד בערך גיל עמידה. בבדיקת אורטופד בשבילי שעשיתי בסוף ההריון (לכאבי הגב מי שזוכרת), האורטופד המליץ לי לטפל בתל השומר בשיטת פונסטי. מאוד נלחצנו ולא ידענו מה לעשות,ובסופו של דבר החלטנו לטפל באסף הרופא. הצוות שם מקסים והטיפול טוב. בין הגבסים אין כל דבר אשר משמר את התיקון ולכן לאחר תקופה, תלוי בכל ילד, הרגל שוב חוזרת לסורה וצריך שוב גבס וחוזר חלילה, ולא רצינו להגיע למצב שאולי בגיל הליכה שוב נצטרך לחזור לגבסים, ומאז גם קראנו יותר ונחשפנו יותר לשיטת פונסטי והחלטנו שאנחנו עוברים אליה. גם בשיטת פונסטי אף אחד לא יכול לחתום על הצלחה וודאית אך אחוזי ההצלחה מאוד גבוהים. שוב, כשהיינו במרפאה של ד"ר בור, ראינו ילד בגילו של יותם עם מרחב תנועה גדול יותר לרגל בגלל שהתיקון שנעשה לרגל עם הגבס נשמר ע"י הנעליים. נ.ב. לא התכוונתי שהפגישה בפסח תהיה בבוקר, אלא רק ההתכתבות לגבי מי מביא מה. יום טוב לכולם, חופית

למעלה