עדכון חשוב.

Goggle Girl

New member
נייקו! אחותי!

*חיבוקי!!!* מה שלומך? ^^ אני מקווה שיותר טוב. מה יש לך לומר לעולם? D:

Kenny Girl

New member
גוגלי

יייייייייייייייייייייייייייייייייייי

star_female

New member
מוסיפה ../images/Emo24.gif לאוסף

לא הייתי פה ב..שבוע האחרון, ואני ממש מצטערת על זה. הלוואי שהייתי פה כשנייקו כתבה את ההודעה והייתי רואה אז את כל התגובות... בכל מקרה. רציתי להגיד שכמעט בכיתי כשקראתי את ההודעות האלה. כל האנשים פה, וכל מי שעודד ועזר, הם אנשים באמת טובים וגדולים ואני מרגישה שזה כבוד גדול רק להיות שייכת לפורום הזה. אני אהיה באמת עצובה אם יקרה פה משהו ל*מישהו* מהפורום. לא אכפת לי אם אני נשמעת קיטשית, ככה זה, הגעתי למסקנה שחברים זה הדבר הכי חשוב בחיים. ואתם באמת חברים נפלאים. אתם באמת ריגשתם אותי. זה מדהים איך קהילה יכולה לעזור לבן אדם, אפילו אם זאת "רק" קהילה וירטואלית. חלק מהחברות הכי טובות שלי היכרתי בפורום, וכך כם אחרים פה. ליסטה, את המנהלת הכי טובה והכי רגישה שאי פעם ראיתי, אני מאוד מאוד מעריכה אותך על כל העזרה שאת נותנת לכולם. זה בערך כל מה שרציתי להגיד, באמת תודה שהראתם לי את העוצמה של הקהילה הזאת. אני אוהבת את כולכם.

ayaliar

Well-known member
סליחה על ההתערבות

קראתי את כל השרשור בפורום משוב ורק רציתי להגיד למנהלת שלכן, ליסטה אם אני לא טועה...את פשוט מקסימה. אין לי מילים. אין לי שום קשר אל הפורום שלכן אבל כל הטיפול שלך בכל מה שקרה כאן היה פשוט מדהים, במיוחד בהתחשב בגילך (שלפי מה שהבנתי לא עולה על 18 נכון?). ריגשת אותי עם ההודעות שלך, כולן, ומגיע לך ציון לשבח! אני גם חושבת (לא לכעוס) שאם מישהו מכם אי פעם חשב ברצינות על התאבדות ואפילו ניסה להוציא לפועל כדאי לנסות לפנות לבעלי מקצוע. ואם אחד לא התאים לכם, נסו אחר ועוד אחד ועוד אחד. בתור תלמידת פסיכולוגיה אני יכולה להגיד לכם שיש סוגים שונים של פסיכולוגים וגישות שונות של פסיכולוגיה ולא כל גישה ו/או פסיכולוג מתאימים לכל אחד. ובתור אחת שעברה טיפול פסיכולוגי בילדות, אמנם לא על אותו רקע אבל זה לא משנה, אני יכולה להבטיח לכם שזה עוזר! זה טבעי מה שאתם מרגישים כי זה בדיוק הגיל להרגיש את הדברים האלה אז אני לא מדברת על סתם "אויש בא לי למות" אלא על דברים קצת יותר רציניים. בכל אופן, אם זה עדיין לא נראה לכם משהו שתעשו (ללכת לפסיכולוג, ותעזבו אותכם מיועצות בי"ס) ואתם מרגישים שפה עוזרים לכם, אל תהססו! יש לכם אחלה מנהלת ואתם חבורה של ילדים מקסימים ותומכים. לפחות ממה שלמדתי עליכם מהשרשור המדובר. כל הכבוד. ו- Kenny Girl - בהצלחה!

Digi Lista

New member
ווואווווווווווווווווווו../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif

אני לא יודעת איך להגיב לכול כך הרבה מחמאות מאנשים שונים ביום אחד,אני ממש לא מוצאת כבר מילים נוספות להשתמש בהן כדי לבטא את העוצמה המדהימה שכול הודעה הודעה והודעה גרמה לי להרגיש. הדפסתי הכול. אני מחפשת עוד מה להגיד אבל אני יותר מידיי מתרגשת(הלב שלי פועם בקצב מטורף,יש לי דמעות בעיניים,חיוך ענקי והרגשה מעבר למעולה),לא ידעתי שאפשר ככה להתרגש,בטח לא דרך האינטרנט שהוא פחות חם מפגישה פנים אל פנים אבל אני באמת כול כך מתרגשת שאמרו לי קודם שהפנים שלי זורחות פשוט ככה. אני עדיין מחפשת מה עוד להגיד,משהו חדש שעוד לא אמרתי אבל אני רועדת מהתרגשות כרגע ואני בקושי מצליחה לחשוב כמו שצריך. אני מאושרת,באמת באמת באמת באמת מאושרת! כשכול הסיפור התחיל(לפני יומיים,נראה שזה לקח נצח)הייתי בטוחה שפעלתי נכון,הותקפתי ע"י אנשים(גם במסרים,לא נעים בכלל להיכנס ולקבל כאלה מסרים מבלי לדעת מה קרה),חלקם גם התנצלו,אבל זה לא שינה כלום כי אני נפגעתי,למעשה הרגשתי עלבון והשפלה עמוקים מאוד ולמרות הכול ידעתי שאני צודקת. הייתי כבר מוכנה להילחם לבד כנגד כול מי שצריך,לתדהמתי היו המון אנשים שדווקא חשבו שאני צודקת וחיזקו אותי מבלי שהכרנו קודם,וזה היה בשבילי משהו נורא מיוחד, כמובן שחברי הפורום הבאמת מופלאים היו אף הם בסיפור הזה ונתנו לי כוחות להמשיך ולהילחם. ולא בשביל הכבוד שלי כמנהלת אלא להילחם כי אני מאמינה במי ובמה שלמענו אני נלחמת. כשהנהלת תפוז שלחה לי הודיעה להתקשר אליהם וכמה שיותר מהר הייתי בטוחה שהפעם הפסדתי,לא שטעיתי אבל הפסדתי(זמנית), אימא שלי אמרה לי שאני צודקת אבל חשוב להיות חכם מאשר צודק,טוב אימא שלי ידעה מהיכרות איתי שכשאני מאמינה במשהו אני הולכת איתו עד הסוף בכול מצב ולוותר?אני לא מכירה את המילה הזאת. התקשרתי אליהם(אל ההנהלה)והם הפתיעו אותי,הרגיעו אותי ונתנו לי גיבוי,זה חיזק אותי יותר. השרשור המתוק הזה גורם לי הנאה אמיתית,מדהים אותי איך שהאחדנו כולנו,מדהים אותי יותר שאנשים שלא הכרתי קודם באו,כתבו,תרמו חיבוק והושיטו יד.ועל המחמאות אני בכלל לא מסוגלת להוסיף,אני מסמיקה מהן לאללה ויודעת שהן נאמרו בכנות ולא כחנפנות וזה מקפיץ אותי משמחה. אז
לכולם,על הכוווולללללללל
אני אוהבת במלוא העוצמה את כולכם ומרגישה קרובה אליכם בצורה כה גבוהה שתיאורים רק יהרסו. ווואאאאווווווווווווו,אתם מופלאים,מיוחדים,מקסימים ומדהימים כולכם!!! (תורמת עוד
לשרשור)

Digi Lista

New member
וכנסו לדף הקהילה שלנו../images/Emo13.gif

אומנם באופן עקרוני מי בכלל אמור לזכור שיש דף קהילה?(הרי מה שחשוב זה הפורום עצמו),אבל שיניתי תמונה ולא סתם- זוכרים את תחרות הלוגואים?יאקומו(שלצערנו לא נמצאת כאן כבר שלושה שבועות בערך)הכינה לוגו שנושא את הסיסמה "פורום דיג'ימון- אחים בלב ובנפש". נכון שרשמית לא היה לנו זוכה אבל לפחות כרגע נראה לי שזאת התמונה המתאימה ביותר(תואמת את החתימות)

Kenny Girl

New member
ראיתי את הלוגו

חבל שהוא קטן אבל אין מה לעשות נראה לי שכבר תיארנו את מה שיכולנו לתאר במילים ועכשיו נשארו ההרגשות, מחשבות וה|חיבוקים|

Digi Lista

New member
צודקת...

תמיד אפשר להכין לוגו חדש עם כתובית בולטת יותר,יש מתנדבים?

אלונה X

New member
אני עכשיו היתחלתי לצייר שוב...

מישהי הביאה לי ת'מוזה... ובאותה אפשרות אני גם אנסה לעשות לוגו חדש.

Goggle Girl

New member
ייאיי! *רצה במעגלים*

*חוטפת סחרחורת* @.@ *נופלת* x_x I've fallen and I can't get up קדימה ללוגו הפורומי! help me

Digi Lista

New member
תהיי בריאה../images/Emo3.gif...

אני בטוחה שבקרוב נתראה בבית המשוגעים

Kenny Girl

New member
הנה הלוגו שלי

ואני בבית משוגעים עקב שיעמום או משהו כזה...

למעלה