ווואווווווווווווווווווו../images/Emo51.gif../images/Emo39.gif
אני לא יודעת איך להגיב לכול כך הרבה מחמאות מאנשים שונים ביום אחד,אני ממש לא מוצאת כבר מילים נוספות להשתמש בהן כדי לבטא את העוצמה המדהימה שכול הודעה הודעה והודעה גרמה לי להרגיש. הדפסתי הכול. אני מחפשת עוד מה להגיד אבל אני יותר מידיי מתרגשת(הלב שלי פועם בקצב מטורף,יש לי דמעות בעיניים,חיוך ענקי והרגשה מעבר למעולה),לא ידעתי שאפשר ככה להתרגש,בטח לא דרך האינטרנט שהוא פחות חם מפגישה פנים אל פנים אבל אני באמת כול כך מתרגשת שאמרו לי קודם שהפנים שלי זורחות פשוט ככה. אני עדיין מחפשת מה עוד להגיד,משהו חדש שעוד לא אמרתי אבל אני רועדת מהתרגשות כרגע ואני בקושי מצליחה לחשוב כמו שצריך. אני מאושרת,באמת באמת באמת באמת מאושרת! כשכול הסיפור התחיל(לפני יומיים,נראה שזה לקח נצח)הייתי בטוחה שפעלתי נכון,הותקפתי ע"י אנשים(גם במסרים,לא נעים בכלל להיכנס ולקבל כאלה מסרים מבלי לדעת מה קרה),חלקם גם התנצלו,אבל זה לא שינה כלום כי אני נפגעתי,למעשה הרגשתי עלבון והשפלה עמוקים מאוד ולמרות הכול ידעתי שאני צודקת. הייתי כבר מוכנה להילחם לבד כנגד כול מי שצריך,לתדהמתי היו המון אנשים שדווקא חשבו שאני צודקת וחיזקו אותי מבלי שהכרנו קודם,וזה היה בשבילי משהו נורא מיוחד, כמובן שחברי הפורום הבאמת מופלאים היו אף הם בסיפור הזה ונתנו לי כוחות להמשיך ולהילחם. ולא בשביל הכבוד שלי כמנהלת אלא להילחם כי אני מאמינה במי ובמה שלמענו אני נלחמת. כשהנהלת תפוז שלחה לי הודיעה להתקשר אליהם וכמה שיותר מהר הייתי בטוחה שהפעם הפסדתי,לא שטעיתי אבל הפסדתי(זמנית), אימא שלי אמרה לי שאני צודקת אבל חשוב להיות חכם מאשר צודק,טוב אימא שלי ידעה מהיכרות איתי שכשאני מאמינה במשהו אני הולכת איתו עד הסוף בכול מצב ולוותר?אני לא מכירה את המילה הזאת. התקשרתי אליהם(אל ההנהלה)והם הפתיעו אותי,הרגיעו אותי ונתנו לי גיבוי,זה חיזק אותי יותר. השרשור המתוק הזה גורם לי הנאה אמיתית,מדהים אותי איך שהאחדנו כולנו,מדהים אותי יותר שאנשים שלא הכרתי קודם באו,כתבו,תרמו חיבוק והושיטו יד.ועל המחמאות אני בכלל לא מסוגלת להוסיף,אני מסמיקה מהן לאללה ויודעת שהן נאמרו בכנות ולא כחנפנות וזה מקפיץ אותי משמחה. אז
לכולם,על הכוווולללללללל
אני אוהבת במלוא העוצמה את כולכם ומרגישה קרובה אליכם בצורה כה גבוהה שתיאורים רק יהרסו. ווואאאאווווווווווווו,אתם מופלאים,מיוחדים,מקסימים ומדהימים כולכם!!! (תורמת עוד
לשרשור)