עדכון חממה 3

Roei152

Well-known member
מנהל
עדכון חממה 3
אז ברוח החזרות של גאליס אני שמח להודיע שגם בחממה יש חזרה משמועתית... ידין חוזר לסדרה .. אבל כרגע לא ידוע אם תפקידו יהיה משמעותי והוא יחזור לחממה מבחינת עלילה כי התמונה שראיתי זה של משפחת רשף בבית בלי לללי נראה שאלפי איבד את מקומו בABM והוא חזר לארץ...

בדיוק רציתי לעדכן על זה...
ולהקדיש במיוחד לשיר שאוהבת אותו.

האמת שזה היה די מתבקש שגיורא יחזיר אותו להמשך וכמובן שזה כלל לא אומר שהוא יופיע בהכרח הרבה. כנראה עוד נזדקק לאיחוד המשפחתי הזה שלהם, אולי בעקבות מה שרובי יעשה...
אגב, רוצים עוד ספויילר לגבי ההמשך ? משהו שאני יודעת כבר שבוע ותהיתי אם לכתוב עליו.

הנה התמונות... אני מסמנת כ-
בכל מקרה
הכי חמודים, לא?

גם גיורא העלה אצלו היום לאינסטגרם וגם גאיוש ושרון שטרק, שמשחקת את נעמי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מירי אמרה שעומאר ימשיך .. משהו שאני לא היתי בטוח לגביו....

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ממש כועס עליך שאת יודעת משהו ולא דואגת לשתף אותנו
סתם הכל באהבה!!!!!!!!

בכל מקרה מה הספויליר רק תסמני אוותו...
זה קשור לדריה הדמות החדשה?

אני יודעת

תאמין לי, זה רק כי אני חוששת שאח"כ אתם תצטערו אם תקראו, למרות סימון הספויילר כמובן.

האמת שזה לא קשור לזה למרות שמי זו באמת דריה ואיך ידוע לך על דמות חדשה וגם השם שלה?
כי למען האמת, יצא לי להיתקל בתמונה של מישהי לא מוכרת לצד גאיה, אז תהיתי אם זו סתם אחת מאנשי הצוות או באמת שחקנית חדשה.

מה שאני התכוונתי אליו זה שלא אחרת מאלה-לי תחליף את יפתח בפרוייקט החלל. אם אתם רוצים, יש גם תמונות בעניין.

אולי לא הספויילר הכי גדול שיש אבל גם משהו.
ואם להיות כנה? זה הדבר הכי טבעי ומתבקש שהיה אמור לקרות. היא תתפקד כסוג של ממשיכת הדרך של אמא שלה, הם גם באמת מצלמים באתר שישמש בתור הסוכנות חלל. ברגע שהוצע ליפתח לטוס תהיתי מה לו ולזה?! הוא לא קשור לזה בכלל.

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב...
כל הסימנים הראו את זה.. גיורא העלה תמונות ממפקדת החלל... אז זה היה סימן. ולמי שהכי מתאים את זה זו ללי
למרות שלא היתי אומר שהיתי חושב לגייס אותה לתפקיד הזה לאחר תקרית אריק
דריה היא דמות שגיורא פירסם שתחשף בהמשך.. במגזין האחרון של החממה......

טוב, אני לא מקוראי המגזין...
סביר להניח שזו בטח לא תהיה חניכה חדשה אלא מישהי מבחוץ.
כל הסימנים הראו את זה לגבי ללי מרגע שגיורא העלה את אותה תמונה של האתר צילומים, לפני חודש. לי פשוט הייתה תחושת בטן, עוד די מההתחלה, שזה לא יישאר אצל יפתח כי הוא פשוט לא קשור לכל זה.

rubmue1234

New member
ווואואואואו!
כמה פרטים בהודעה אחת!
לא ידעתי בכלל על ידין ועל הדמות החדשה.
שאלה םרטים מאוד מאוד מאוד חשובים.
ולגבי עוד דברים..
א.באמת...מההתחלה חשבתי על כך שגאיה הכי מתאימה ואני שמח לראות שהיא תהיה ותהיה כמו אמה(אולי מרמז גם על מוות שלה כמו של אמה?? נחכה ונראה...)
ב.מה שאני עוד שמח, זה על חזרתו של ידין!! שחקן מעולה..גיורא הפתיע עם זה :)
ג.מאוד מעניין מיהי הדמות החדשה. יש מצב אמא של אלונה כי הרבה אומרים שאמא שלה תכנס לעלילה בעונה הזו...
ד.אני ממש ממש ממש מחכה כבר לחלק השני!!!!! עוד ועוד פרטים ותזכורות על כל העונה גורמים לי ציפייה רבה לחלק הבא...
אני גם חושב שובי יופיע בו מלא.. :)
ה.שמח לכתוב פה סוף סוף משהו חדש אחרי שלא כתבתי מלא זמן...רק שתדעו-לפחות כמה פעמים בשבוע מאז שהחממה התסיימה אני משתדל להכנס לכאן...
ו.סתם לרגע חשבתי...על כך שתחשבו שעכשיו בחלק השני הכל יכול להיות מפתיע ולא צפוי בכלל אם עד עכשיו לא היה...
זוהי ככל הנראה עונה אחרונה....בעצם זה די ברור שזוהי העונה האחרונה.
גיורא יכול להתפרע ולהרוג דמויות ולעשות שינויים אדיקרים בדמויות(למרות שלרוב אלו לא דמויות ראשיות אלא רעים או משניות וכאלה...)
אבל לכו תדעו..אולי הוא עוד יפתיע...
כמו שכתבתי, מחכה לראות איך הכל ייגמר..

שמחה לראות אותך חוזר לכתוב לפעמים...
אני תמיד נהנית לקרוא אותך

אני כמעט בטוחה שמה שרובי יעשה הפעם יהיה קשור לטיסה הזאת, שתקרה בסוף או לא, של ללי. האמת, די מוזר לחשוב על זה שבאמת תהיה סצנה של כאילו טיסה והכל, לא יודעת.
בכל אופן, גם אני כל כך מקווה שרובי יופיע כמה שיותר. מעניין יהיה לראות אם מישהו ישתף איתו פעולה גם הפעם, מעבר לאייזנברג, כמה שהוא עוד ימשיך בכלל...
לגבי אלונה, זה כבר ידוע מראש, עוד לפני שהעונה התחילה, שיהיה משהו עם המשפחה שלה. מעניין באמת מה כבר גיורא יכול לעולל איתה בזמן שעד היום היא הייתה מאוד לא משמעותית בכל הסדרה, פרט לשיתוף הפעולה הקצר הזה שהיה לה עם רובי בעונה הראשונה.
לגבי מוות של ללי - רק זה מה שחסר לגיורא. אין לי כמובן שום בעיה שהוא יהרוג דמויות רעות אבל באמת שאין סיכוי שזה יהיה מישהו מהחניכים. אני רק לא רוצה שבסוף הוא באמת ישאיר את יפתח וללי לבד או רק את אחד מהם. לא רואה בסיום כזה שום טעם.

rubmue1234

New member
תודה רבה !

גם אני שמח לקרוא אותך ובכלל את כולם..התגעגעתי בכלל לדבר על הנושא הזה חח :p
אני חושב שרובי מסוגל להרבה יותר מהטיסה.
אולי זה יהי גם זה,
אבל..גיורא השאיר את העלילה הזו במצב שהיא יכולה להתפתח לאיזה כיוון מטורף ומותח שיחשוב..
אז אולי יילך על זה ואולי גם זה ואפילו עם עוד משהו הרבה יותר גדול ויש מצב שקשור לחלק הראשון..
אם את זוכרת, שהחלק הראשון נגמר,
חשבתי על כך שאולי החלק הראשון יהיה מקושר לפעמים בחלק השני, אך החלק השני יעסוק במשהו אחר לגמרי..
וכן, אני גם מת על הסצנות שלו. הוא מעולה..אני לא נראה לי צריך להרחיב מספיק חפרתי לעיו פה הוא פשוט מצויין..
וכמו שאמרת, לגבי אלונה..
חבל שגיורא נזכר רק עכשיו לעשות משהו עם הדמות המויתרת שלה.
היא בעצם סתם הייתה דמות שנוספה לעלילה מבלי לשנות כלום.
אפילו במקרים שהיא הייתה ממש חשובה ועיקרית כמו שכל סוף של עונה או של חלק וגם במקרה של רובי בעונה הראשונה...
היא לא קשורה...
ואני גם מקווה שאהוא לא יעשה את זה.
אבל תצפי למשהו אכזרי/משאיר אותך בלי מילים ועם שאלה או שאלות שנשארו.
את צודקת, באמת אין טעם שבסוף אחד מהם יהיה לבד.
עכשיו אני חושב וזה אפילו מטומטם המהלך הזה.
אבל הוא כן יעשה משהו שישאיר אותנו עם רצון לעוד עונה שלא תהיה...
תחשבו על זה אבל..נהנו מאיזה שלוש שנים רצופותת של החממה!
איך עבר הזמן, אה?
מסתבר שאולי הסדרה באמת קיבלה את הכבוד והזמן שראויים לה..
אולי העונה הזו באמת מספיקה ולא צריך עוד אחת שתהרוס אותה כמו בשמינייה.
אבל אחרי הכישלון של ההמשך של השמיניה אני בטוח שגיורא לא יעשה את הטעות הזו שוב..

אם נחשוב על זה ולא רק לרגע...
העונה הרביעית של השמינייה, סביר להניח שנהרסה ככה והייתה גרועה ולא קשורה לשום דבר בעיקר בגלל שגיורא לא היה מעורב בה מההתחלה ועד הסוף (ולא, כתיבת חמישה פרקים לא נחשבת כהוא זה). כלומר, לך תדע איך היא הייתה יכולה להיות אם גיורא היה שם, או רוצה להיות שם. אולי הוא בכלל לא ממש רצה לחזור מלכתחילה.
אבל אני די מסכימה עם זה שאולי זה באמת צריך להיות הסוף של החממה, עם כמה שזה כואב, הכל תלוי כמובן באיך גיורא יחליט לסיים את הכל...
לדעתי הסוף צריך להיות סגור לגמרי וכמובן טוב. בעונה הראשונה זה הסתיים לנו באופן פתוח גם אם די משעמם, עם "הבחירה של ללי", ובעונה השניה עם הטוויסט של רובי, אז הגיע הזמן שכל הקצוות האפשריים ייסגרו ולא ייפתחו חדשים במקומם.

וכן, יכול באמת להיות שנוביה תשתלב מחדש איכשהוא ומתישהו בהמשך, גם אם באופן מינורי יותר, עובדה שעומאר הרי יחזור אליהם וגם לארץ.

Roei152

Well-known member
מנהל
בהחלט יכול לההיות שדריה זאת אימא של אלונה
או מישהי שתהיה קשורה לאלונה... בגלל שזו סמדר ששיחקה בשמיניה את החברה של בן בן דריה (עוד לפני ימי אליאנה
וכן אני יודע שהם לא זוג במציאות פשוט רציתי קצת להתשעשע ברעיון) אז יש פה משחק.... .

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אני יודע שאת יודעת.....
פשוט היה חשוב לי להעלות את ההשערה הזאת......

dar dahan

Member
אני עושה מרתון של השמינייה וידעתי שדריה מוכרת לי!
לא יאמן שסמדר היא השחקנית ששיחקה את דריה, זה קצת שוק בשבילי שאני חושב על זה, היא באמת הייתה מוכרת לי.
&nbsp

למעלה