עדכון חם

אלי פלס

New member
עדכון חם ../images/Emo13.gif

זוכרים את הבנקאי עליו כתבתי לפני כמה חודשים? התייעצתי איך לנסות ו"להתחיל" (שונא את המילה הזו) איתו... בכל אופן, ביום שישי הייתי אצלו שוב. על השולחן הנחתי בנון-שלאנטיות את ´הקשת´. רק ליתר ביטחון... על העתק דף החשבון שהוא נתן לי, הוא כתב את מספר הטלפון שלו...

spainbar

New member
וואו וואו, וואו, וואו, וואו, סליחה

אבל שוב וואו !!!!! good for you ס´ (הפסימי)

אופס, זה בזק

הבנקאי הוא ידיד! ושיהיה בכל זאת בהצלחה (ואם אתה בכל זאת רוצה מישהו מבזק - תרים טלפון ונסדר)

MARMELAD

New member
אהלן אהלן ../images/Emo13.gif

זו השיטה......!!! יפה לך אלי. עכשיו רק ספר לנו מה קורה הלאה.

pOtatO head

New member
רק דבר אחד יש לי להגיד על זה...

יש לך אומץ בצורה מדהימה!!! בהצלחה עם הפקיד :) פוטטו

.m

New member
יוווווווו יוווווווווווו../images/Emo6.gif

אלייייייייי! איזה יופי... עכשיו אנחנו מחכים לעדכונים!
mai

אלי פלס

New member
יו, אתם ממש מביכים...

תודה תודה... זה לא כזה היסטרי. ואני רק חייב להגיד (אחרי שהשקעתי שעה וקראתי את כל העיתון) ש´הקשת´ הוא עיתון זוועתי.

וואלה נכון-זוועה צבעונית וקטנונית

(ואני מתכוון ל´הקשת´ ולא לגיל ריבה) בקיצור, התחלת ברגל שמאל עם הבנקאי

spainbar

New member
אתה יודע ש....

חשבתי לחמצן את השיער אבל רק המחשבה על ה"גיל ריבה" הזה מונעת את זה ממני.... דווקא פעם חימצנתי קלות, והיו הרבה מחמאות... ס´

כבר סיפרתי בפורום

אבל אף פעם לא אתעייף מלספר שוב ושוב איך חימצנתי לבלונד פלטינה והיה מקסים, מגניב, מדהים, כוסי והכל ביחד והרבה יותר מזה. אבל, ספיינבאר my ex darling, הגם אתה הצטרפת למועדון המלעיזים על גיל? כמה חבל שלא נדבר יותר. היה נחמד!

יש לי עקרונות

לא הרבה, אבל יש. מי שמלעיז על גיל ריבה אהובי (הייתי אומר בעלי אבל יש גבול למוזרות) לא יכול להיות חבר שלי! סתאאאאאאאאאאם

icy rain drop

New member
אההה... גיל ריבה

קראתי היום משהו שהוא כתב והוקסמתי! איזה סגנון, איזו שנינות, איזו ציניות... איזו חליפה ורודה מזעזעת ואיזה בלונד :) מעכשיו אני מתומכי גיל ריבה
הצביעו ג´ לגיל!

למעלה