עדכון חם מאנגליה

LunasRose

New member
עדכון חם מאנגליה

אני שמחה להודיע ש3 האנשים הראשונים שאמורים להכנס להופעה בסקוטלנד שתתקיים מחר הם ישראלים, שלי עידי ושימי עומדים ברגעים אלה בתור לאצטדיון והם הראשונים בתור. כל מה שג'ון יראה בהופעה זה את דגלי ישראל כל הכבוד לנציגות המכובת שנסעה השנה לונה

inbal287

New member
וואו, כ"כ מגניב להם... וכ"כ מרגש

שזה מה שבונג' יראו
... מקווה לראות תמונות אח"כ
ותודה על העדכון

sharon0374

New member
שכחת את שלומיייי

שכחת גם את שלומי - את מתכוונת ש- 4 הראשונים יהיו מישראל לא 3...!!! חחחח :) בע"ה שבוע הבא גם אני!!!!

sharon0374

New member
תודה תודה

טוב אז אם כבר דיברנו - אז שבוע הבא בע"ה אני טסה לראות 3 הופעות שלהם (ואני מצטרפת עם עוד 4 ישראלים , לישראלים ששם כבר - סה"כ אנחנו נהיה בערך 11 ישראלים...) אז אנחנו מקווים להיות כולם בשורה ראשונה!!! יש לי כבר דגל ישראל שאני מתכוונת לקחת איתי ... אני אהיה ב- 2 ההופעות במילטון קינס ובהופעה האחרונה של הטור בהאל... אנחנו מתכננים להיות באיצטדיון כבר מיום שישי בבוקר כשההופעה היא ביום שבת בערב, ואחרי ההופעה לעמוד שוב בתור להופעה של יום ראשון - זה הולך להיות מטורף וקשה ברמות שאני אפילו לא יכולה לתאר אבל אני מקווה שנעמוד בזה!!! אחר כך אנחנו הולכים לישון סוף סוף לילה שלם (וואו!!!) ואז שוב ביום שני לנסוע בבוקר לחכות בתור להופעה של יום שלישי.... אח"כ לילה מנוחה שוב וחזרה הביתה!!! יהיה מתיש אבל אני מקווה שיהיה כיף ושנצליח להיות בשורה הראשונה!! עם דגל ישראל מקדימה!! אז תחזיקו לנו אצבעות כדי שנראה להם שגם אנחנו קיימים!

neurotica

New member
הא.

אני לא זוכרת את השם שלך, אבל אני מכירה אותך. הייתי בהייד פארק פעם. ^^ בכל מקרה, הם כבר היום בתור להופעה של מחר? אבוי.

LunasRose

New member
כן המעריצים של אירופה קצת התחרפנו

השנה והם מחכים יום לפני , הישראלים לקחו כמטרה להיות שורה ראשונה אז הם היו חייבים להגיע יום לפני. בהצלחה להם גם לפגוש את הלהקה לונה

msh196

New member
וואי איך בא לי לנסוע

אני מוכנה לשיון שבוע בחוץ

LunasRose

New member
הודעה מהשורה הראשונה באצטדיון

בגלזגו, שלום לכולם 4 ישראלים כבשו את ההופעה בון ג'ובי אנחנו שורה ראשונה באמצע קצת נוטה שמאלה לריצ'י. rock on ISRAEL ההודעה נשלחה אלינו משלי המקסימה bongiovi לונה

למעלה