עדכון חלקי

עדכון חלקי

הטיפול הולך טוב והתנקיתי מחלק מהדברים אבל רק דבר קטן מעצבן היא גורמת לטפילים אנרגטיים לצאת ממני ( יש לי הרבה גם מגלגולים קודמים), והם מגרדים.
בטיפול האחרון היא החזיקה לי את הידיים וכל הטיפול גירדתי עם הראש באף אחר כך הגירוד הופיע כשרציתי לעשות ריברסינג ועכשיו הוא מופיע בלי קשר במקומות שמתשנים בגוף. טפילים זה דבר מעצבן

mydearudi

New member
להשאר בגופני

הוד כישפותך, אם התכוונת ל*אני רוצה להפטר מהגירודים ואפילו לא איכפת לי למה זה קורה* אז הדרך פשוטה, אם המטרה היא לדון בלמה ומה בדיוק הסיבה זה כנראה מסתבך. אני ממליץ להתחיל ברמה הגופנית, למשל להחליף סבון או לרדת לשלוש פעמים בשבוע להסתבן במקלחת בלבד ולא כל יום, שאר המקלחות להישטף במים בלבד. האם את שותה מספיק? לנסות לאכול אבוקדו ליום, וכולי וכאלה אם הבנת אותי.. ולא למהר להסיק שום דבר על הרגש או תהליכים רוחחניים על זה שהגירוד מטייל בגוף.. בהצלחה ובריאות

אני אמרתי למה זה מטפילים אנרגטיים

ומאז הטיפול האחרון בתטא הם החליטו להתנגד כי הוציאו חלק מהם אז הם עושים לי גירודים

מודטחדש

New member
כל אחד/ת עם הסטיות שלו/ה

כל, אבל ממש כל, הבעיות שלנו בחיים נוצרות ממתחים ולחצים. מהגלגול הזה. מהגלגול הקודם. מאלפי גלגולים קודמים. את יכולה לקרוא להם "טפילים". את יכולה לקרוא להם "סמסקרות". את יכולה לקרוא להם בכל שם שהוא. "להזיז" את המתחים למקום אחר בגוף, עשוי להקל במעט את התסמין. כדי ממש להיפטר מהבעייה, יש צורך בדרך היעילה ביותר לפרק/לנקות/לסלק מתחים. אחרת הם שוב ושוב ושוב חוזרים להציק.

שים לב לתגובה שלך.

זה גבולי.
הקוסמת לא הטיחה בך עלבונות אישיים.
מה שאתה כתבת, גובל בכך (תלוי איך קוראים כמובן).
אז למען הסר ספק, למקרה שלא הובנתי, אני חוזר שנית: שים לב לתגובה שלך.

מודטחדש

New member
גם אני לא הטחתי בה

עלבונות אישיים. נכון זה "
תלוי איך קוראים כמובן
". זהו פתגם ידוע... שלרוב נאמר בהומור. אצל אחד, ה-"סטיות" שלו זו גלידה ריבת חלב. השני, סטייק של חצי קילו. האחר, סרטי רוברט רדפורד. פורום יקר, אני מתנצל. קוסמת יקרה. אני מעריך אותך ולא הייתה לי כל כוונה לפגוע. השתמשתי אולי במלים הלא נכונות. אני מתנצל.

הי לא נעלבתי הכל בסדר

בכל אופן טפילים זה דבר אמיתי זה נכון שהפגת מתחים יכולה להעלים את חלקם כי הם נדבקים לרב ומתלבשים על רגשות שליליים אבל הם מאוד משפיעים הם יכולים לינוק אנרגיה ( לי באופן כללי יש בעיות אנרגטיות כרוניות אבל לא נכנס לזה), וגם המטפלת אמרה לי שאני מתבלבלת בין הרגשות שלי לשלהם כלומר הם יכולים להשפיע על המהלך הרגשי. אבל כן אני מאמינה שניקוי רגשות והפגת מתחים יכולים לעזור תיאורתית לעניין.

משהו קטן שמתחשק לי להוסיף לשרשור הזה.

אפשר לתאר ת'מציאות בדרכים רבות ושונות.
יותר מדוייק: אפשר לבנות את (תפישת) המציאות בדרכים רבות ושונות.

בשביל מישהו אחד, הגירוד של רינת נובע מגלגולים קודמים; בשביל מישהו אחר הוא נובע אצלה משדים; בשביל מישהו שלישי יש לה תגובה אלרגית לאבקני פרחים; בשביל מישהו רביעי, יש לה שינוי הורמונלי; בשביל מישהו חמישי זוהי השתקפות של משהו רגשי; וכן הלאה...

ומי צודק?
כולם.
ולכן, השאלה היא לא "מי צודק/ת" אלא מה אפקטיבי יותר.
איזו (תפישת) מציאות מייצרת תוצאות טובות יותר.

וכמובן, "תוצאות טובות" הן עניין אישי.
בשביל מישהו אחד תוצאות טובות הן היעלמות הגירוד, לדוגמה.
בשביל מישהו אחר תוצאות טובות עשויות להיות תיקון/שיפור במקור לגירוד.
בשביל מישהו שלישי - למידה כלשהי הנוגעת בכך.
וכן הלאה...

האם הפלנטה שלנו עגולה או שטוחה?
נישאת על שלושה צבים ענקיים או בתוך מערך של שדות כבידה?
גם וגם וגם... תלוי באיזו (תפישת) מציאות משתמשים.

יש תפישות-מציאות בלתי-יעילות.
אחרות טובות יותר.

אם מישהו מאושר ומרוצה מאד מיצירתו (חייו ועצמו) קשה להגיד לו שהמציאות שלו איננה עובדת.

רובנו מבלבלים בין תפישת המציאות שלנו לבין המציאות. ב"תפישת המציאות" אינני מתכוון לתפקוד מחשבתי (זהו חלק קטן מתפישת המציאות) אלא לכל התפישה החושית, הרגשית, המחשבתית ועוד.

בעבור רובנו, תפישת המציאות שלנו היא הדבר היחיד שאנחנו מכירים... ואיננו תופסים שזוהי רק התפישה שלנו.

ההודעה הזאת, למשל, תיקרא אחרת לגמרי מבעד לתפישות מציאות שונות + להתנהלויות שונות בתוכן.

mydearudi

New member
מקסים ואגב

כתבתי את התגובה להעלמת הגירוד כי לא ראיתי את הפוסט הראשון של הקוסמת שקישר את הגירוד לטיפול :)

למעלה