עדכון חיפאי, יום II

עדכון חיפאי, יום II

אנשים טובים! עכשיו לילה, צריך לישון ומחר לקום ולנסוע הביתה (או, יותר נכון, להדריך בת"א ואז לחזור הביתה), אבל לפני השינה החלטתי לסכם לכם את היום המעניין נורא שהיה לי. דבר ראשון, קיבלתי קנס. אכן, חלקכם יגידו שזה דבר נוראי, אבל אני נורא גאה בעצמי. לא עוד "בתולת-קנסות" אני, אלא נהגת לכל דבר. ואיזה נהג ישראלי יכול להחשיב עצמו אם לא קיבל קנס? דבר שני, גיליתי ששופינג בחיפה יכול להיות הרבה יותר מועיל מאשר שופינג בקניוני ת"א, שכן יש שם רחוב שלם מלא בחנויות אופנה שלא מהמותגים המוכרים והיקרים נורא (הרצל, למי שתוהה). דבר שלישי, הייתי במוזיאון של אמנות יפנית, והגעתי למסקנה שדברים כאלה יכולים לא רק שלא להזיק, אלא אפילו לעזור לבנאדם לפתח את הדמיון. אם לא התמונות עצמן (אגב, יש שם תערוכה נורא חמודה על ההיסטוריה של המאנגה, והכניסה עולה רק 10 ש"ח), אז לפחות שמות האמנים. כל שם הוא סיפור עלילתי בפני עצמו... כמובן שעכשיו אני כותבת לכם חצי-שיכורה, לאחר שידידי היקר השקה אותי, ואז עוד לקח אותי לפאב, בו העזתי לשתות עוד קצת. כמובן ששכחתי שאני זו שאמורה לנהוג, ואח"כ הם היו צריכים להכריח אותי לשתות קצת קפה... לדעתי זה עזר, השאלה היא אם יש סיכוי לתפוס קצת שינה הלילה... בכל אופן, הנקודה החשובה היא, ואני נורא שמחה על זה אז בבקשה אל תצחקו עליי - שקניתי שטיח. זהו. אה, כן, וגם זכיתי להביט מקרוב בסדרת "לאקי סטאר" של אסימוב, שלצערי לא היה לי הכסף לקנות (75 ש"ח לכל ספרון פצפון), וחבל נורא... אם מישהו מחפש מתנת יומולדת לביצת דרקון זקנה, זה זה. טוב, דניאל לוחץ עליי לסיים, אז אזוזה לי לישון. ערבא טבא לכם, אנשים יקרים! ביצה שיכורה בחיפה.

למעלה