עדכון חודשי 4.12.01
רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש דצמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל": עד כה בשמבאלה 3 תלמידים השלימו שלב 5 (טליה, מויש, שחר) 10 תלמידים השלימו שלב 4 (איתי, קרו, יואב א., טל כ., אדם, ניל, עידו, תמר, פיני, עמנואל) 7 תלמידים השלימו שלב 3 (דויד, אורן, אסף, אריאל, סער, רמי, דותן) (אם שכחתי/טעיתי ביחס למישהו, נא לתקן אותי) הצטרפו - ברוכים הבאים!
הילה דודו הדר אסי בהצלחה לכם בדרככם ובלימודיכם! חזר אחרי הפסקה - ברוך הבא
יובל נטשו / עזבו / נעלמו:
8 אנשים (זה ה-מ-ו-ן. מה קרה??? בגלל מצב-הרוח הלאומי המחורבן??): 1 - חו"ל (טיול / מעבר) 1 - מילואים 1 - השיעורים יותר מדי מהנים (זו לא בדיחה!) 5 - {לא ידוע} אמנות היכולת:
הצטרפו - ברוכים הבאים -
רוני יהודה פיני בהצלחה לכם בלימודי אמנות היכולת!!! מדיטציה: כרגע משתתפים בחוג 2 אנשים בלבד!! אם אתם מכירים אנשים שרוצים ללמוד מדיטציה ברצינות, אתם יכולים להפנות אותם. אם אינכם מכירים אנשים כאלה, אל תחפשו בנרות... זה מתאים רק למי שבאמת רוצה ללמוד מדיטציה. אל תנסו "למכור" את זה "סתם" לאנשים... זה יהיה ממש מיותר. מי שלומד מדיטציה, רצוי שבמקביל ילמד משהו פיסי, יאמן את גופו (לא משנה איפה, העיקר שזה יהיה משהו בריא). מעברים קסומים: החוג ישוב לפעילותו הרגילה, ככל הנראה, בחודש ינואר 2002. צ´י קונג: ככל הנראה השיעורים עם אדית דניאל יחודשו החל מיום רביעי הבא (הודעה על כך תימסר). ככל הנראה יהיה צורך להירשם לכל שיעור מראש ולשלם 5-10 ש"ח לשיעור דמי נסיעה למדריכה המקסימה (ויהיה אפשר להירשם, בשיעור עצמו, לשיעור הבא אחריו...). ולסיכום: שיהיה לכם חודש מופלא
והמשך לימודי קונג-פו מד-הי-מים ומרתקים!!!
בן
רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש דצמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל": עד כה בשמבאלה 3 תלמידים השלימו שלב 5 (טליה, מויש, שחר) 10 תלמידים השלימו שלב 4 (איתי, קרו, יואב א., טל כ., אדם, ניל, עידו, תמר, פיני, עמנואל) 7 תלמידים השלימו שלב 3 (דויד, אורן, אסף, אריאל, סער, רמי, דותן) (אם שכחתי/טעיתי ביחס למישהו, נא לתקן אותי) הצטרפו - ברוכים הבאים!