עדכון חדשות

sok777

New member
עדכון חדשות

או שמועות. איך שתרצו. אז ככה, הנה עדכון שמועות וחדשות מהחודש האחרון [מאמצע יולי עד כה]: *ליאם אוהב את האלבום של Kasabian: ליאם אמר שהוא אוהב את האלבום החדש של Kasabian [אגב, להקה מצויינת]. אני מצטט: “I f****** love it”. יפה, קצת פרגון לא יזיק. *לנואל וליאם יש אחות סודית אלא אם כן היא ממציאה, אמה דאיביס, בת 32, היא תוצאה של פגישת אהובים בין אביהם של האחים גלאגר, טוני לבין אמא של אמה, ג'ון מה שאומר שהיא אחותם [חצי-אחות]. למרות שגילתה את האמת בשנת 1996 היא תמיד פחדה מדי לנסות ליצור קשר עם כוכבי אואזיס. "זה היה לי כ"כ קשה, בגללם היות זה שהם גרים רחוק" אמרה אמה. "רציתי שנואל וליאם ידעו שאני קיימת אבל מעולם לא הייתי אמיצה כדי להגיד את זה. הם יותר מדי מפורסמים. פחדתי שהם יחשבו שאני איזה 'גולד דיגר' (ממציאנית כזו) שלא יכולה להיות קרובה למציאות". "אני גם הייתי מפוחדת שהם דחו אותי. ואז אני ישבתי וראיתי אותם ב'טופ אוף דה פופס' והדמעות נפלו לי מטה על הלחיים. אבל כעת אני רוצה שהם ידעו שאני קיימת. ולהכיר אותם." "כשאמא סיפרה לי הייתי המומה." היא הוסיפה. "אני בדיוק קניתי את האלבום שלהם. אני בקושי יכולתי להאמין בהתחלה - אבל בהדרגה זה נכנס בי. ואז הייתי מרוגשת להכיר אותם." מאמינים או לא? אני לא כ"כ. נשמע לי קצת.. מפוברק. *האלבום החדש אלבום האוסף שקרב לצאת [רק עוד 3 חודשים ו13 ימים!] כנראה יכלול את השיר Stop The Clocks [אחרת למה קוראים לאלבום ככה?]. כפי שרועי כבר אמר, נואל טוען שזה השיר הכי גדל שכתב אי-פעם. משהו חדש על השיר- נואל וגם ארצ'ר ניגנו את השיר בגירסא אקוסטית במועדון בליברפול ב2003 וצוטטו כשאמרו: "זה לא נשמע כמו משהו שעשינו בעבר או משהו שאי פעם אכתוב.... בתוכן המילולי זה די קרוב ל'The Masterplan'". כפי שידוע ושנאמר כבר, נואל ממש לא רצה להוציא אלבום אוסף בטענה שזה דבר שעושים בסופה של להקה. ציטוט שלו מודיע על כך: "זה מהפה של הסוס - אנחנו נעשה אלבום אוסף רק כשנתפצל". בשנה שעבר באוגוסט הוא אמר לNME שאם הם יוציאו משהו השנה [2006] זה יהיה אלבום B-Sides נוסף של Standing on the Shoulder of Giants. "מעולם לא הבנתי את בלר, מוציאים אלבומי אוספים - אני מתכוון, בשביל מה לעזעזאל כל זה? זה מין אמירה כזו של לא משנה מה תעשה משמה זה לא יהיה הטוב ביותר שלך". האם סוני הכריחו אותם להוציא או שמה נואל שינה את דעתו? מה דעתכם? [אגב, יש סקר, תביעו שם גם דעה] *נואל יכתוב לארקטיק מאנקיס? נואל רוצה לכתוב שירים לחברי השתייה החדשים שלו- 'Arctic Monkeys' . כוכב Oasis בן ה39 הורשם ע"י הנערים אחרי שחבר לשעבר של ארקטיק, אנדי ניקולסון, בן 20, גדש אותו בתחרות שתיית טקילה במאי". ומקורב אמר: "נואל לא רוצה לצאת לטורים יותר. הוא היה מעדיף לכתוב בשביל אנשים אחרים ובראש הרשימה נמצאים ארקטיק מאנקיס". "הוא מאוד אוהב את הסולן אלכס טרנר וחושב שהם יכולים להיות האואזיס הבאים". הם באמת טובים! זה היה העדכון חדשות להפעם! מקווה שעניינתי אתכם. ותודה לליבפוראבר האתר הנפלא! סער

YOasis

New member
אחח, קסאביאן הם כאלה מעולים!

מתה לשמוע כבר את האלבום החדש. הסינגל EMPIRE פשוט מעולה, מלא אנדרנלין. כמו כל השירים שלהם :)

לנון2

New member
אחלה

נחמד לשמוע חדשות על אואסיס מעבר לים... באופן כללי אני חושב שהשיר הטוב ביותר של נואל ואולי אואסיס הוא מסטר פלן שנואל שר.... בספק אם הוא יכול לעלות על עצמו.... לגבי אחותם..... ובכן אני חושב שזה הזמן לגלות שגם אני אח שלהם---- אבא שלי טייל בבריטניה לפני שנים רבות ועשה כמה סטוצים מיוחדים.... התמזל מזלי ולפני שנה הוא החליט לשתף אותי בכך.... עוד לא החלטתי לנסות ליצור איתם קשר... בגלל המצב הביטחוני שלנו פה... אך מי יודע אולי בעתיד אלשלח להם מייל ואספר להם את האמת! יש להם אח חורג בישראל!!!!

sok777

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי.. ענק.. ושוב, תלמד לשרשר
אל תזלזל, תקרא באמת. חחחחח היה ענק..

sok777

New member
../images/Emo207.gif

אני נוסע לנוח מהאזעקות והבומים ובכלל משגרת המלחמה. בבקשה בבקשה, זה גם ככה קשה לי לא להכנס הנה מס' ימים, אל תציפו ותשרשרו כמו שצריך ולא לפתוח סתם שרשורים. שמרו על הפורום נקי וטוב ותמשיכו להחיות אותו ולהגיב ולדבר. אני אחזור עוד איזה 5 ימים ואנסה להתחבר [אני נוסע לאילת ולת"א חצי יום]. אז תודה רבה ונסיים עם הלוגו כשאחזור וכנ"ל עם הגמרים. ביי!! סער
בעצם, סער המנהל

YOasis

New member
סבבה ../images/Emo45.gif

יוצא לך טוב לא?! תנצל את אילת כדי לקנות מלא דיסקים זולים!!! (חח מוח מעווט P:) אילת, ת"א ...
זה רק מראה כמה שאני נואשת לקצת חופש. ואל תדאג נשמור על הפורום טוב כמו על עיניינו (Yeah Right
). סתם... באמת אל תדאג :) תהנה כל עוד יש לך אפשרות!

sok777

New member
היי!! מאילת..

לא יכולתי בלי הפורום אז הבאתי מחשב נייד ווויר לס אבל זה לא פעל. אני באיזה בית אחד שהשכרנו את קומתו העליונה ויש פה בבית מחשב אז לא יכולתי להתאפק.
ואיי. הדיסקים פה פשוט זולים! היום אני הולך לעשות לי פה קניה
לליאור- DDBT [האלבום האחרון של אואזיס] עולה פה 50.
ענק. סער

imri2

New member
תודה, סער. אלבום אוסף לדעתי זה

כדאי מבחינה כלכלית וצריך לעשות אותו גם כשהלהקה עוד קיימת.

sok777

New member
לדעתי..

צריך לעשות אותו ממש בפירוק הלהקה כי כמו שנואל אמר אח"כ זה אומר שמה שלא תעשה הוא לא יהיה יותר טוב.. שמח שחזרת

imri2

New member
תודה. לעשות טוב יותר כמעט

תמיד אפשר. גם היציאה של האלבום תפנה לחברי הלהקה זמן לנוח\ לעבוד על אלבום חדש.

RoySupernova

New member
מגניב + עדכון- האחות באמת אחות!

חח באתי לשאול ופתאום קלטתי.. חח כל הזמן לא הבנתי מה הם מנסים להגיד ב- "אמא של אמה, ג'ון" חח עד שקלטתי שהשם של הבחורה הוא אמה.. זה 4 בבוקר ותרו לי. וד"א האבא כבר אישר שזה אמיתי: Contact Music - The estranged father of OASIS rockers LIAM and NOEL GALLAGHER has confirmed press reports that the musicians have a secret sister. TOMMY GALLAGHER was married to Liam and Noel's mother PEGGY when he fathered a love child, EMMA DAVIES, who was born only 11 months after Liam in 1973. The 62-year-old says, "Yes, it's true. I'm her dad and I'm happy to say so." The WONDERWALL hitmakers have refused to have any contact with their father since he divorced their mother in 1986 ונראה לי שהכוונה בגולד-דיגר זה לזה שמפורסמים תמיד אומרים שאחרי שהם התפרסמו פתאום התקשרו כל מיני קרובים רחוקים מאוד ואנשים שהם הכירו פעם שביקשו מהם כסף וכאלה דברים.. אנשים שסתם מציקים להם ופתאום בקשר איתם בגלל שהם מפורסמים ויש להם כסף. ד"א זה גם אחלה שיר. וזה שהם הופיעו כבר עם סטופ דה קלוקס ממש הפתיע אותי.. זה מעלה את הסיכויים בהרבה שהוא יופיע באלבום.. בקשר לארקטיק מאנקיז הנה קודם כל קטע קצת יותר מפורט על מה שהלך בתחרות שתיית טקילה: OASIS star NOEL GALLAGHER had to be carried home after a heavy drinking session with indie newcomers ARCTIC MONKEYS. The guitarist joined the band after they had performed a gig in London recently, but found he struggled to keep up with their partying. Gallagher, 38, says, "I ended up in their after show and the bass player (ANDY NICHOLSON) goes to the bar and comes back with this tray of tequilas. "Normally when somebody asks if you want one you say 'no' but this kid just went up and bought them. I thought, 'I can't be drinking that, it's nearly two in the morning.' "I couldn't say no though because I didn't want to let the side down. He was banging them down. I was about to urinate. "I was speaking to my missus through semaphore to get her off the dance floor to rescue me. "She came over saying, 'We've got to go home,' and I was acting all surprised, saying, 'What, already?' "I can't remember getting home." 17/05/2006 13:43 אהבתי את הבסיסט שלהם.. הוא נראה נחמד כזה וגם היו לו כמה קטעי נגינה טובים.. חבל שהוא עזב אבל אולי המחליף שלו יהיה גם טוב. ובקשר לשיתוף פעולה שחושבים עליו, אני ממש ממש מרוצה.. נראה לי שטרנר הזה עשוי מחומר של כוכבים.. אמנם אני ממש לא רוצה שנואל יפסיק ללכת לטורים (ואני גם לא באמת מאמין שזה יקרה) אבל שיתוף פעולה של אואזיס איתם יכול להיות משו באמת בנזונה. לדעתי בכלל כדאי להם לעשות עסקה שאלכס יכתוב קצת ליריקס לאואזיס ונואל יכתוב איזה להיט מלודי אחד או שניים להם. אגב אם הזכרת את ליב פוראבר אז אני יזכיר עוד אתר מצוין- oasisfanatic.com

sok777

New member
בבקשה, תודה גם לך על התוספת

בקשר לאחות- זה שטוני אישר זה לא אומר כלום
וגולד-דיגר זה כמו שאמרת וזה גם מה שאני אמרתי, זה אחד שממציא או מנסה להתקרב בגלל שהם כוכבים וזה. ידעתי שתהיה בעיה עם אמה ואמא.
אם יהיה טור של אואזיס עם ארקטיק למשל זה יהיה ענק. אני חייב ללכת לזה אם יהיה.
בקשר לאתרים- הוא מצוין הפנאטיק אבל פשוט מה שלקחתי היה משם.

RoySupernova

New member
1. טומי 2. סבבה 3. רק למוגבלים...

השם שלו זה תומאס- טומי ולא טוני, נא לדייק. (חח שמישהו יביא לי כאפה) גולדיגר- סבבה האמה ואמא יהיה בעייתי רק לעיוורים כמוני. האתרים - אוקיי והטור- כבר היה.! אואזיס הופיעו באמריקה וביקשו מארקטיק לחמם אותם בהופעות..!

sok777

New member
אני דפוק.

אני כותב טוני ואני כזה חושב לעצמי "לא קוראים לו טוני.." ואני כזה, טוב נו. חחח ידעתי שלא אבל, אין לי מושג מה קרה.. וקבל כאפה
גם אני מתבלבל לפעמים SO WHAT
אגב, בקשר לטור, אני ידעתי על זה [אני די בטוח] אבל אתה יודע למה התכוונתי. לטור שהם מופיעים יחד ועושים שירים יחד אחד של השני. למרות שלאואזיס לא מתאים לנגן את האינדי של אלכס וארקטיק וכנ"ל ההפך על הבריט-פופ של אואזיס.

RoySupernova

New member
האמת ש

הייתה לי הרגשה שזה מה שאתה מתכוון.. זה יהיה גדול.. אבל אני זוכר שקראתי שליאם אמר שהוא אוהב אותם אבל הם גורמים לו להרגיש קצת מוזר שהם רק בני 19-20 והוא מרגיש קצת זקן לידם.. אני מקווה שזה לא ימנע מהם לשתף פעולה.. ליאם צעיר לנצח!

תודה אחי!

נואל יכתוב לארקטיק מנקיז?! פשש... שחקו אותה. למרות שכבר עכשיו הם אחלה להקה. וגם קסאביאן... אחלה שירים יש להם.

למעלה