עדכון ושאלה
שלום שלום, *עדכון* לפני כמה שבועות הייתי כאן ושאלתי על הגדלת כמויות בשאיבה בלעדית. (אני אם לפגית שנולדה בשבוע 29, מחר נציין שבעה שבועות לשהותינו בפגייה, ואולי עוד מעט בקרוב נצא הביתה..). הכמויות אכן השתפרו מעט, ותודה לכל העונות מאז. במהלך השבועות הללו היו גם עשרה ימים בהם בתי לא קיבלה חלב אם בכלל (היה לה זיהום שבגללו קיבלה TPN בהזנה ורידית בלבד, היום שלומה כבר טוב, תודה) ונוצר אצלי במקפיא מאגר נאה של חלב קפוא. לפני מספר ימים, בראש השנה, התחילה לאכול מבקבוק (דרך הפה ולא באמצעות זונדה כמו עד אז) והשמחה רבה
היא אוכלת מאד יפה, ונראה שנהנית מהאוכל ומהאכילה עצמה. *והשאלה החדשה* אלא מה, הכמות שיש לי של חלב טרי עדיין לא מספיקה לה. לכאורה, אין בעיה. היא יכולה לקבל חלב מופשר עד שאצלי יגדלו שוב הכמויות. א-ב-ל היא לא מסכימה לאכול חלב מופשר בגלל טעם וריח הלוואי שיש לו... מה לעשות? קראתי כאן שאפשר להביא את החלב לכמעט רתיחה לפני ההקפאה ושזה מונע את טעם הסבון בהפשרה. האם זה נכון גם לגבי הרתחה אחרי ההקפאה וההפשרה? (כלומר - אם לא ידעתי את כל זה קודם, והקפאתי בלי להרתיח?) אני מאד מקווה שכן, אחרת יש לי סטוק מאסיבי של חלב קפוא ותינוקת אנינת טעם שלא מוכנה לאכול אותו...
(זה לא שהיא קצת רוטנת, היא ממש יורקת אותו החוצה ובוכה...) האם יש פתרונות אחרים שמבטלים את טעם הלוואי הזה?
שלום שלום, *עדכון* לפני כמה שבועות הייתי כאן ושאלתי על הגדלת כמויות בשאיבה בלעדית. (אני אם לפגית שנולדה בשבוע 29, מחר נציין שבעה שבועות לשהותינו בפגייה, ואולי עוד מעט בקרוב נצא הביתה..). הכמויות אכן השתפרו מעט, ותודה לכל העונות מאז. במהלך השבועות הללו היו גם עשרה ימים בהם בתי לא קיבלה חלב אם בכלל (היה לה זיהום שבגללו קיבלה TPN בהזנה ורידית בלבד, היום שלומה כבר טוב, תודה) ונוצר אצלי במקפיא מאגר נאה של חלב קפוא. לפני מספר ימים, בראש השנה, התחילה לאכול מבקבוק (דרך הפה ולא באמצעות זונדה כמו עד אז) והשמחה רבה