עדכון...וצ´אט...

Uv Kruvi

New member
עדכון...וצ´אט...

סתם כי משעמם לי... בתאריך 24 לחודש היתה מעיין...הופעה של דרים...בחינם!!!! כל מי שקנה כרטיס יכל להחזיר אותו ולקבל את הכסף....ועדיין לראות אותם!!! למה? למה אנחנו בישראל?! חחחח... בקשר לצ´אט... קבענו היום בערב...ב22:00... אני אכנס...(אם אני אזכור, ואם אני אהיה בבית) :) מקווה לראות אנשים... יום טוב... נ.ב יש איקונים חדשים...
הכל לכבוד ראש השנה...וחיפשתי מקום להתשמש בהם... :)

skid girl

New member
אוף...

דווקא היום טני נוסעת לבקר זוג חברים לי והם לא ממש בקטע..וגם אין להם מחשב... אבל זה תמיד יהיה 10?שעה טפשית...יותר מאוחר=יותר טוף!

Uv Kruvi

New member
מממ...

נכון... אבל.. כבר ניסינו לעשות את זה ב 00:00 ואנשים התלוננו שזה מאוחר מדי אז הקדמנו... מקסימום היום לא תיכנסי, אנחנו נעשה עוד הרבה פגישות, כמו גם פגישת פורום פנים מול פנים...(צריכים לכנן את זה קודם) :)

NiGa

New member
אני היום לא אכנס

מחר אני אכנס וחוצמזה מתחילים לימודים אז צריך להקדים את זה ל 19:00 כי צריך ללכת לישון ב 20:00 כבר... קדימה תיכוניסטים - יש מצב לשביתה (אמנם כל שנה יש מצב וב 7:40 ביום הראשון בספטמבר מבטלים אותו אבל עדיין...) יש לי רעיון: אם יש שביתה או משהו כזה - כל מי שנהנה ממנה נכנס לצ´אט ביום ראשון ב 11:30!!!

darm

New member
תגידו?

מתי אתם נכנסים לצ´ט? אני תמיד נכנס ואין אף אחד, תקבעו שעה וזה לא מספיק... תכנסו גם!@!

למעלה