עדכון והמלצה.

עדכון והמלצה.

אז כמו שפעם סיפרתי. הבן שלי בכיתה ג', מאז סוף כיתה א' המורה כל הזמן לחצה עלינו שנלך לנוירולוג. בטפיסים שהיא מלאה בהרבה מהמקרים היא נתנה תשובות שהנוירולוג מחפש ושהם ממש לא מתאימים לילד, כמו למשל שהוא לא מסודר ומאבד את הדברים שלו. (הבן שלי מעולם לא איבד אפילו לא עיפרון, אפילו המספרים שלו הם אלה שנתתי לו בכיתה א') באיבחון של הנוירולוג, אחרי הפגישה השניה הוא המליץ על מבחון טובה ושניתן לו טיפול תרופתי. (פחחחח) אנחנו לא הסכמנו עם ההגדרה, לא ניגשנו למבחון טובה ובטח שלא נתנו כדורים ובטח שלא חזרנו אליו. אז ככה מאז החופש הגדול הוא מטופל אצל טל, טל היא מרפאה בשיטת ורדי. מלבד זה שהיא אישה מדהימה, אמא מקסימה, היא גם ממש ממש טובה. אני חייבת לציין שהכל זה אמנם בזכות הילד וההשתדלות שלו, אבל באמת שהכל בזכותה ובזכות השיטה. בקיצור. אתמול היינו במפגש עם המורה והמורים המקצועיים. המורה אפילו פעם אחת לא אמרה את המילה נוירולוג, היא ציינה את השיפור העדיר שיש לו. הילד מוציא רק מאיות בחשבון שלא לדבר על זה שהוא קורא את הארי פוטר הספר החמישי כבר. כל המורים המקצועיים ציינו שבתחילת השנה לילד היה קוצים בתחת, ושלא היה לו קל, ומזה זמן מה, הילד ממש ילד אחר. יש שיפור מדהים, הוא עובד, הוא יוצר, יש לו סבלנות. וממש רק מילים טובות על הילד שלי! אני אישית עליתי עוד 5 ק"ג רק מנחת. אנשים! שיטת ורדי עובדת!!!! אין מאושרת ממני! זה נהדר וזה עובד. ובדיוק היום דיברתי עם אמא נוספת שלילד שלה יש קוצים בתחת, והיא סיפרה לי גם שכל המורים משבחים את הבן שלה, ושהכל נהדר. וגם הוא מטופל אצל אותה המטפלת בשיטת ורדי.

yyyasmin

New member
אגב ורדי היא תלמידה של רמי (לשעבר)

כך שזאת בעצם אותה שיטה (וגם אלבאום וגם רביב) לא חשוב שם השיטה אלא אישיות המטפל.

האם הכוונה לרמי כץ?

אני לא בטוחה שהוא יסכים ששיטתו ושיטת רביב ואלבאום הם אותו דבר יש להם אולי מרכיבים דומים

yyyasmin

New member
אלבאום היה אסיסטנט של רמי

שפשוט הישקיע המון בשיווק והצליח .( רמי לא מתעסק בשיווק). למעט וריאציות קלות השיטות הן מאוד דומות ומבוססות על אותו רעיון. כמו בכל דבר יש מטפלים ספציפים טובים יותר וטובים פחות.

zivadina

New member
ושוב בקשה

לנסות לקשר אותי לרמי כץ, כדי לארח אותו בפורום. לפני זמן מה השארתי לו הודעה במכון, ולא קיבלתי תשובה. אשמח אם תקשרי אותי אליו.

דליה.ד

New member
אנחנו שמחים לשמוע

רק למה פחחחחחחחחחח על טיפול תרופתי, יש ילדים שזה עוזר להם מאוד ואין צורך לזלזל.

לא זילזלתי רק שהקביעה הייתה לדעתי

מאוד שרירותית. אבל לגבי הנוירולוג הספציפי הזה זה די ידוע עליו.

mic295

New member
מתנה

גם אנחנו טיפלנו בשיטת ורדי והיינו מרוצים. עכשיו אנחנו מפסיקים - אולי יש לך רעיון (או לאחרים בפורום) למתנה שאפשר לתת למטפלת?

למעלה