עדכון השבוע

גויבה

New member
עדכון השבוע

טוב בגלל שאין מנהל פורום אז חשבתי בכל זאת לעשות כל מיני עדכונים אז העדכון הראשון הוא: סקר חדש: איזה שער הכי התאים לדונה ובשביל הסקר אני מבטיח לעשות סיקור מיוחד שיראה את כל (טוב אי אפשר הכל זה יותר מדי) מה שדונה או יותר נכון טורי ספלינג עשתה לשיער המלצת השבוע: במהלך חיפושי באינטרנט נזכרתי בסדרה הצלצול הגואל שואלרי שחקה שם ועכשיו שיש לי אינטרנט מהיר אז החלטתי להוריד כמה פרקים!!!! נתקלתי בפרק הכי מצחיק בעולם שנקרא house party שגם דונה מופיעה בתפקיד אורח כחנונית ענקית שיוצאת עם סקריץ!!!! חובה להוריד!!! ואתם מוזמנים לרשום תגובות אחר כך!!! סטאר השבוע: כן מין פינה קטנה שחשבתי שנעשה כל שבוע על אחד מהשחקנים מבוורלי וכל שבוע נדבר אליו נשים קישורים תמונות ומידע לגביו אז הדמות של השבוע היא... טוב בגלל שזה פעם ראשונה אז אני אתן לכם לבחור!!! מה אתם חושבים? ניצוץ השבוע: עוד פינה חדשב (טוב כל הפינות חדשות אבל חלק מבנים על מה מדברים וחלק לא) שכל שבוע נדבר על מי שיופיע השבוע בטלוויזיה אז נתחיל מזה: יום רביעי פרק החתונה של דונה ודיויד (חובה לראות אפילו עם ראיתם!!!) באחד מהימים של השבוע הבא דיויד ישחק בתפקיד אורח בסדרה סברינה המכשפה הצעירה שתחליף בזמן את בוורלי אז כולם לראות ביום חמישי הבא טלויזיה כי אז הוא מופיע ויהיה לו גם עוד הופעת אורח אבל זה יהיה רק בעוד כמה שבועות חדשות השבוע: טוב אין משהו חדש אבל עם אתם רוצים להגיד משהו זה ההזדמנות שלכם!!! מצויר השבוע - טוב כפי שכולכם בטח יודעים כוכבי בוורלי דיבבו בהמון סדרות מצוירות אז כל שבוע נדבר על הופעה אחת של מישהו או מישהי ונתחיל מזה: דילן הופיע בסדרה גוני בראבו בפרק שנקרא Luke Perry's guide to love הוא הופיעה בתור עצמו ובקרוב זה גם יופיע בערוץ הילדים אז כדי לכם להוריד ממש השקעה!!! מוצר השבוע: בוורלי השיקו המון מוצרים ובתור התחלה המוצר הכי מגניב שלהם בערך הבובות בדמויותיהם אז נתחיל עם תמונה של הבובה של דילן טוב זהו להשבוע מקווה שנהנתם!!!

גויבה

New member
ושכחתי רק משהו אחד

כתבת השבוע: כל שבוע אני אסרוק או שאני פשוט יביא לכם כתבה על בורלי אז נתחיל מכתבה קצרה על המסיבות של בוורלי לכבוד פרק ה250 + תמונה

למעלה