גשם של ברכה
New member
עדכון - החזרה ../images/Emo9.gif
עדכון - החזרה
ההחזרה עברה יופי. הגעתי והיה לי מספיק זמן לעשות היפנוזה עצמית. משום מה, הדיסקמן בדיוק התקלקל וסירב לנגן (חוק מרפי היה צריך לעשות משהו, לא? טוב שזה הסתכם בזה) אז הסתדרתי לבד, הרגעתי את עצמי, דמיינתי את כל הגוף, איבר אחר איבר, כשהוא הולך ונרגע, ואחר כך התמקדתי ברחם. חזרתי על מנטרה שאני רגועה ונינוחה ודמיינתי את העוברים על מסך ה-TV בחדר הניתוח כשהם מרובי תאים, והמשכתי לדמיין אותם נקלטים ברחם, ממשיכים להתחלק שוב ושוב, מתרבים וגודלים עד לתינוק. ואמרתי לעצמי כל הזמן שהטיפול הזה יצליח, יהיה הריון רגוע, תקין, מוצלח ושלם עד ללידת
מתוק/ה, בריא/ה ושלם/ה. כשנכנסתי לחדר הניתוח כבר הייתי רגועה לחלוטין. ובאמת, על המסך היו 3 עוברים מוצלחים בהחלט (שלושת העוברים הקפואים שרדו
) - שניים של 8 תאים ואחד לא-סימטרי (כפי שהביולוגית הגדירה אותו) אני חושבת שהוא היה בן 7 תאים, היה קצת קשה לספור כי זה הלך כל כך מהר. הביולוגית והרופא היו מרוצים מאד ומי אני שאתווכח?
אגב, בשלב מאוחר יותר הדיסקמן נפל על הרצפה ואז הוא התחיל לנגן. "קצת" באיחור, אבל עדיף מאוחר... לקחתי כמה ימי חופש כדי להיות רגועה ונינוחה עד כמה שניתן בימים שבהם העוברים אמורים להיקלט ומבחינתי לתת להם את הצ'אנס הגדול ביותר. זה היה הטיפול ה-13 שלי (9 הזרעות ו-4 החזרות עוברים) ואני מקווה שהפעם הכל יעבור כשורה
שוב תודה לכולם על האיחולים
עדכון - החזרה
ההחזרה עברה יופי. הגעתי והיה לי מספיק זמן לעשות היפנוזה עצמית. משום מה, הדיסקמן בדיוק התקלקל וסירב לנגן (חוק מרפי היה צריך לעשות משהו, לא? טוב שזה הסתכם בזה) אז הסתדרתי לבד, הרגעתי את עצמי, דמיינתי את כל הגוף, איבר אחר איבר, כשהוא הולך ונרגע, ואחר כך התמקדתי ברחם. חזרתי על מנטרה שאני רגועה ונינוחה ודמיינתי את העוברים על מסך ה-TV בחדר הניתוח כשהם מרובי תאים, והמשכתי לדמיין אותם נקלטים ברחם, ממשיכים להתחלק שוב ושוב, מתרבים וגודלים עד לתינוק. ואמרתי לעצמי כל הזמן שהטיפול הזה יצליח, יהיה הריון רגוע, תקין, מוצלח ושלם עד ללידת