עדכון האתר - פרק 7א

p i s l a n d s

New member
עדכון האתר - פרק 7א

עידכנתי את האתר לפרק 7א. רוצו לראות לפני שייגמר.

gah

New member
מדובר בעונה שביעית ^

וענק! הפעם ממש אהבתי! ואגב, התמונה ההיא קורעת! זה נראה שהפרצוף שלו מתחיל ממש ממש למטה חחח

Gal6

New member
הוא ARGZ ../images/Emo58.gif

אהבתי את הסיכום אבל אני מודה, קצת התאכזבתי כי ציפיתי לקטילה רצינית מאד. ובקשר לתמונה של אנדרו- אוף זה לא פייר כבר כתבתי משהו מאוד דומה על גדרות שנופלות מהשמיים לפריז פריימז בסי בי אס.

jt7785

New member
אני יודע שזה ישמע מוזר אבל

שמע, קודם כל היה באמת מצוין הפעם... אבל לא היית מספיק עצמך ורואים שמשהו חסר... כן כן, אני יודע, קודם "התלוננתי" (ואפילו התלהמתי) ועכשיו כשאתה מתייחס למה שאמרתי אני גם "מתלונן"... תראה, אתה לא צריך לעצור את עצמך מלקטול לחלוטין קטעים מטומטמים. כשאתה מצחיק עד הסוף, אתה מצחיק עד הסוף. הבעיה שהיתה לי אז זה שפשוט קטלת כל רגע ורגע, ובמיוחד הפריעו לי ההערות שאתה "מנמנם" בפרק למשל... כי הדברים האלה פשוט לא אמיתיים. לא רציתי שתוריד ברמה של הקטילות, אלא בכמות... אבל סך הכל אלה סתם עיצות שלי, אתה יכול לקבל (כמו שהשתדלת הפעם) ואתה יכול לא... בכל מקרהההה, אחלה סיכום, ככה סיכום צריך להיות! עכשיו אתה יכול לקבל מצידי את תואר המלך שהחברים רצו לתת לך... בידידות. אה כן, והתמונה של אנדרו גומרת, אני חושב שככה הוא מקבל את הקרציות..

p i s l a n d s

New member
7א בגלל../images/Emo58.gif

שפרק 7 מחולק לשני חלקים. חלק ראשון היה ביום חמישי האחרון וחלק שני יהיה בחמישי הבא.

למעלה