עדכון דף הקהילה-

Outlast

New member
עדכון דף הקהילה-

אני לא יודעת אם שמתם לב (כי אני לא יודעת איך אתם נכנסים לפורום, עוברים דרך דף הקהילה?), אבל בדף הקהילה של הפורום נוספה אופציה של המלצה על ספרים או כל מיני מוצרים אחרים מאתר ibooks. חיפשתי וחיפשתי, אבל לא מצאתי שם משהו שקשור איכשהו לפורום שלנו (מה לעשות..
), ולכן מופיעים שם "סתם" ספרים, שאמנם לא קשורים לפורום, אבל אתם בהחלט יכולים להסתכל ולהתעניין...
אם למישהו יש הצעות בקשר לזה, ויותר מכך- הצעות בקשר לדף הקהילה בכלל (מאמרים, הודעות מומלצות וכו´)- שיגיד! שיהיה פרק מהנה היום, ושוב שנה טובה!
&
אוסי.

מוזר מאוד

יש לריצארד ספר חיפשתי גם אני בibooks לא מצאתי שום הזכרה לאותו סםפר שם אבל באיביי או באמאזון נגיד אז ישר מוציאים אותו טוב אם תצטרכי עוד מידע על הספר תודיעי לי דניאל

wee man

New member
הספר של ריץ´:

תמונהף http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/images/galleryimages/407gallery_10395.jpg 101 סודות השרדות- זה שם הספר. אין לי מושג מה הוא מחרטט שם בדיוק, אבל זה בטח הכניס לו עוד כסף בנוסף למליון שהוא קיבל

Gal6

New member
אני בעד...

שלא יהיה דף כזה בכלל..ישר לתוך הפורום

Outlast

New member
כן, אני יודעת...

חסרים ב-ibooks הרבה פריטים. חשבתי שאני אוכל למצוא את הספר של ריץ´, ואולי קלטות או DVD של העונות הקודמות, פריטי אספנים, סאונדטראק, משהו (!). בכל מקרה, לא מצאתי כלום, לא נורא.. זה מה יש. המלצתי לכם קצת על ספרים שאני נורא אוהבת (וקראתי מזמן-מזמן, אבל אני מוכנה לקרוא שוב ושוב), זהו.

Gal6

New member
תנסו במיתוס..

אגב, בדקתי הרגע את הפייבוריטס של השורדים והזמרת המועדפת על רוב היא בריטני והטיוואנית מהשרדות 5 משחקת ג´י טי איי

artist

New member
המלצה

חיפשתי את רשומות רומח הדרקון ולא מצאתי אותו

למעלה