עדכון דו-חודשי - 19.11.01

עדכון דו-חודשי - 19.11.01

רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל": עד כה בשמבאלה 3 תלמידים השלימו שלב 5 (טליה, מויש, שחר) 7 תלמידים השלימו שלב 4 (איתי, קרו, יואב א., טל כ., אדם, ניל, עידו) 7 תלמידים השלימו שלב 3 (דויד, תמר, אורן, פיני, אסף, אריאל, סער) (אם שכחתי/טעיתי ביחס למישהו, נא לתקן אותי) הצטרפו - ברוכים הבאים!
רותי משה ק. ציון גלאל ניבה נתן בהצלחה לכם בדרככם ובלימודיכם! חזרה אחרי הפסקה - ברוכה הבאה
עינת (לשיעורי המדיטציה) נטשו / עזבו
1 - "חודש הפסקה" 1 - "הפסקה לרגל טיול" חדשות נוספות החל מינואר 2002, אם לא יהיו שינויים, שיעורי יום ראשון ורביעי בשעה 20:30 יעברו לשעה 20:00 ותתווסף קבוצה נוספת בשעה 22:00. בימי שני תתווסף קבוצה בשעה 20:00. והכי חשוב: תהנו מכל רגע כשאתם לא נהנים - תקבלו זאת באהבה ותהנו בכל זאת תפציצו את הפורום הזה... (אם יש לכם הערות/הארות בקשר לעדכון הדו-חודשי, אשמח לשמוע) שלכם באהבה בן

ירון-מ

New member
לגבי השיעור בימי שני

הוא יהיה באותו מקום מפגש של יום ראשןו או במקום המפגש של ימי רביעי ? ירון (שלא תמיד מוצא חניה)

ירון-מ

New member
לגבי השיעורים שיהיו בימי שני

הוא יהיה באותו מקום מפגש של יום ראשןו או במקום המפגש של ימי רביעי ? ירון (שלא תמיד מוצא חניה ביום ראשון וכן מוצא חניה בימי רביעי) אם הדבר תלוי ברצון התלמידים אתה יכול להריץ שאלה בסקר :)

בשום פנים ואופן לא במיקום של ימי א´

לגבי המיקום של ימי ד´ - אולי, אבל ממש לא בטוח. סביר להניח שזה ייקבע כחלק מצרכים לימודיים. אם ישאר פתח לשיקול של נוחות, אני כמובן אעזר בהצעתך המצויינת. ולגבי מה שכתבתי בכותרת, גם זה כמובן יכול להשתנות... באהבה בן

למעלה