עדכון דו-חודשי - 19.11.01
רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל": עד כה בשמבאלה 3 תלמידים השלימו שלב 5 (טליה, מויש, שחר) 7 תלמידים השלימו שלב 4 (איתי, קרו, יואב א., טל כ., אדם, ניל, עידו) 7 תלמידים השלימו שלב 3 (דויד, תמר, אורן, פיני, אסף, אריאל, סער) (אם שכחתי/טעיתי ביחס למישהו, נא לתקן אותי) הצטרפו - ברוכים הבאים!
רותי משה ק. ציון גלאל ניבה נתן בהצלחה לכם בדרככם ובלימודיכם! חזרה אחרי הפסקה - ברוכה הבאה
עינת (לשיעורי המדיטציה) נטשו / עזבו
1 - "חודש הפסקה" 1 - "הפסקה לרגל טיול" חדשות נוספות החל מינואר 2002, אם לא יהיו שינויים, שיעורי יום ראשון ורביעי בשעה 20:30 יעברו לשעה 20:00 ותתווסף קבוצה נוספת בשעה 22:00. בימי שני תתווסף קבוצה בשעה 20:00. והכי חשוב: תהנו מכל רגע כשאתם לא נהנים - תקבלו זאת באהבה ותהנו בכל זאת תפציצו את הפורום הזה... (אם יש לכם הערות/הארות בקשר לעדכון הדו-חודשי, אשמח לשמוע) שלכם באהבה בן
רצ"ב קובץ טבלת שיבוצי תלמידי קונג-פו בקבוצות לחודש נובמבר 2001. אם נפלה בטעות בקובץ, או אם רצונכם לשנות את הקבוצה שלכם, אנא עדכנו אותי. שינוי קבוצה - רצוי טלפונית ולא בפורום. כמו כן אין לחשוף, מעל גבי הפורום, את נקודות המפגש של הקבוצות. שלבים בדרך ל"לוחם מתחיל": עד כה בשמבאלה 3 תלמידים השלימו שלב 5 (טליה, מויש, שחר) 7 תלמידים השלימו שלב 4 (איתי, קרו, יואב א., טל כ., אדם, ניל, עידו) 7 תלמידים השלימו שלב 3 (דויד, תמר, אורן, פיני, אסף, אריאל, סער) (אם שכחתי/טעיתי ביחס למישהו, נא לתקן אותי) הצטרפו - ברוכים הבאים!