עדכון גרסה

עדכון גרסה

עדכנתי עכשיו את הגרסה בסמסונג גלקסי שלי (7 אדג', אם זה משנה). אני לא אוהב את איך שהמסך נראה עכשיו וכל מיני פיצ'רים אחרים. יש אפשרות איכשהו לחזור לגרסה הקודמת או שזה אבוד?

blzvi

Active member
מומלץ מאד לא לשנמך

זה מסבך את הטלפון,ומראה זו לא סיבה .
מראה ניתן לשנות ,אתה יכול לשנות ערכו נושא שונה ממה שסמסונג מציעה
אתה יכול להתקין לאונצ'ר שונה nova זה מקובל אפילו לאונצ'ר של google now
דמוי נקסוס .

תודה

זה פשוט מחרפן. כ"כ אהבתי איך שזה היה קודם ועכשיו זה כ"כ.... מעצבן ולא יפה.
להבא אדע לא לשדרג גרסה

עוד משהו

יש משחק שעכשיו לא עובד לי מאז השדרוג. כשאני מנסה לפתוח אותו, זה כותב לי "האפליקציה ____ נעצרת שוב ושוב", ונותן לי אפשרות לסגור את האפליקציה או למלא משוב. כשאני לוחץ על סגירה, ההודעה פשוט מופיעה לי שוב. ושוב ושוב. כשאני בסוף יוצא מזה, הוא מציג לי התראה על כך שהאפליקציה מאטה לי את פעילות הנייד ומציג את מה שרואים בתמונה כאן. לא עוזר כשאני מנסה לתקן. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה?

blzvi

Active member
אפליקציה לא יציבה

היה עידכון ב 19 לינואר .
ראה כאן מה הוא כותב בכותרת .
אצלי כותב this is unreleased app it may be unstable
לא יודע מה יהיה כתוב אצלך .
רצוי לא להשתמש

שאלה נוספת

איך אני יכול לבטל את ההתרעה הזאת כך שאוכל לשחק במשחק? נראה שהאנדרואיד חוסם את הפעלת המשחק כדי להאיץ את מהירות הנייד ולמטב את הביצועים בו (ככה זה אומר). אפשר לנטרל/ לכבות את זה? אז אני מאמין שהמשחק יפעל כרגיל. חייבת להיות דרך לנטרל את זה, לא?

T o m c o

Member
מנהל
לא, אחרי עדכוני גרסה למערכת ההפעלה, צריך לבוא עדכון גרסה לאפ
לאפליקציות, הן אמורות להתאים את עצמן לשינויים במערכת ההפעלה, לך אין יכולת לבטל זאת ללא שינויים במערכת ההפעלה (דבר שכרוך באיפוס מלא של המכשיר והסרת האחריות (אם קיימת) עליו, על מנת לפרוץ אותו ולקבל הרשאות מנהל מערכת.

למעלה