עדכון גלריות!

Woogyman

New member
עדכון גלריות! ../images/Emo110.gif

הגלריות עודכנו שוב
. חוץ מתמונות חדשות שתוכלו למצוא בכמה מהגלריות הישנות, נוספו שתי גלריות חדשות. האחת - תמונות מהופעות - מחכה לתמונות שלכם. כל תמונה של שירי שיש לכם מהופעה, אתם מוזמנים להוסיף. כרגיל, אסור להוסיף תמונות עם כתובת של אתר שירי אחר עליהן - כך שתמונות מהאתר הרשמי - אסור, כמובן. וגם - תמונות מהופעות בעלות גלריה משל עצמן (לדוגמא - גמרי כוכב נולד) - נא להוסיף לגלריה שלהן, ולא לגלריית ההופעות הכללית. הגלריה השניה שפתחנו סוף סוף - תחרות העטיפות - בה תוכלו למצוא את כל העטיפות שהשתתפו בתחרות הענק שערכנו כאן לפני מספר שבועות. אז... לעבודה!
סם
וצחי

anat234

New member
מעולה ../images/Emo13.gif תודה.

יש לי בסביבות ה100 תמונות שלה מההופעה ברעננה
אולי אני אעלה אחת :p

anat234

New member
מי נחמד ועושה לי טובה?

אני רוצה להעלות אבל רשום לי ביפנית/סינית או מה שזה לא יהיה
: 䴥꠷塵 쬩𷺼/font> ?졭 ᮩ㤠宥?? ?奬 ᮧ?麫젠𩺯 餩䠬䲬庠??? מישהו יכול ללחוץ על 'העלאת קובץ' ולהגיד לי מה רשום שם ובאיזה סדר?

גם לי זה קורה את צריכה ללחוץ על מקש

ימני בעכבר ואז על קידוד או באנגלית encoding ואז להגדיר עברית מקווה שזה עזר לך

אמממ יש לי כמה תמונות מהופעות

אבל מלפני מלא זמן, מתקופת כוכב נולד שהיו להם הופעות חחחחחחחחח חברה של אחותי בדיוק היום הביאה לי כי היא יודעת שאני אוהבת את שירי, אז יש לי כמה, אחר כך אולי נעלה אותן... אין לי כוח לסרוק עכשיו...

נצל"ש חשוב!!! התחרות הטובה ביותר!|כ

את תשפשפו את העיניים ותתכוננו טוב טוב, הגמר הגדול יגיע מוקדם מהמצופה ואיתו הפתעות גדולות!!! הסבר מפורט על הגמר כיצד הוא יתנהל ועל ידי מי תקבלו בשרשור שיפתח את התחרות מחר בבוקר עד אז תתחילו להתכונן. נציגי התחרות-נשלח אליכם מסר חדש! נא לקרוא ולאשר! מבטיח לכם שתחרות כזאת עוד לא הייתה פה אז קדימה, בואו נצא למסע!

אאאההה יש לי את התמונות עם שירי

ויצא דווקא יפהההההה
אוי איזה כייייייייייייייייייייף!!!!! ויש לי גם הגדלה חינם ממ.. מעניין מה אני יעשה איתה

oroororro

New member
נצל"ש-נציגי התחרות התמונה הטובה

לקרוא את המסרים שלכם ולהגיב...זה כבר אוטוטו. לאן נעלמתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?????????????????????????????

למעלה