עדכון במאמרים-

shiray

New member
עדכון במאמרים-

בעקבות ההצעה של לירון, החלטתי להעלות את 3 ההודעות הראשיות של השרשורים שפתחו דיון על סרט של ניקול למאמרים. כלומר בנתיים מדובר בהודעה של לירון לגבי פיסמייקר, בהודעה של עמית לגבי השעות ובהודעה שלי לגבי דוגוויל. כמו-כן לירון הזכירה לי בעצם את אותם סיונים, שלדעתי מאוד תרמו לפורום. הבעיה העיקרית היא שלדעתי עדיף באמת שלא אני אפתח את אותם דיונים, אלא עדיף שאתם תיזמו אותם. אני בעד שרשור כזה היום, וע"י הקצבת הזמן הזו בעצם אני אראה אם אתם בכלל מעוניינים בכך. אם אני אראה שאף אחד לא רוצה לפתוח שרשור, ייתכן מאוד שאני אבחר סרט, אבל אני באמת מעדיפה שלפחות תחום זה במאמרים ייכתב ע"י כמה שיותר חברים בפורום ולא רק על-ידי.

Kidmaniac Liron

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

המממ..... הייתי רוצה להעלות דיון על "דיוקנה של גברת", אבל כמובן אף אחד לא ראה את זה! אולי פיתוי קטלני? אולי בכוונת זדון?

shiray

New member
שני האחרונים יכולים להיות סבבה

חשבתי אני על פיתוי קטלני, בעיקר כשנזכרתי לי לאט לאט שהרוב הגדול פה ראה את הסרט, למרות שקשה להשיג אותו... גם בכוונת זדון יכול להיות ממש טוב. חחח בעיקר כשאי אפשר שלא לשים לב לדמיון בין 2 הדמויות האלה.

shiray

New member
אז את מוזמנת לכתוב

לדעתי הרעיון הזה של לירון היה ממש משמ מעולה, ופתאום קלטתי שלא המשכנו איתו למרות שיש עוד המון סרטים לדבר עליהם...

יאפ, באמת שלא המשכנו את זה

וזה ממש רעיון מעולה, ובכיף ממש אני אעלה, אני רק עמוסה קצת עכשיו אז כשיהיה לי זמן

shiray

New member
אוקיי

אני די מרגישה שאני המוצא האחרון פה, כלומר רק אם לאף אחד לא יהיה זמן לפתוח שרשור כזה בזמן הקרוב אני אפתח, בגלל שזה תחום שאני מאוד מקווה שבו כולם ישתתפו... אז אם לא לירון ולא את תעלו (לבנים יש טראומה מהודעות ארוכות בפעם האחרונה שבדקתי... למרות שעמית בעצם כתב על השעות. ), אני אעלה... מה גם שמי שפותח את השרשור בוחר איזה סרט...

ערן1987

New member
שאנחנו נתחדש,חח

אני חושב שכדאי שנעשה על מולין רוז'.. אני חושב שמוזר שעליו עוד לא עשינו

shiray

New member
ממש לא מוזר האמת...

לירון יזמה את כל הקטע הזה כדי שתהיה לנו הזדמנות לדבר על סרטים שעוד לא דיברנו עליהם בפורום... זה שאח"F עמית ואני התפתינו וכתבנו על סרטים חדשים לא אומר שזה מה שהיה צריך לקרות חחח... לדעתי עדיף לעשות על מולאן רוז' אחרי עוד כמה סרטים ישנים...

shiray

New member
חחח הגיע הזמן!

ואוקיי, אם אתה בעד 2 הסרטים האלה אתה יותר ממוזמן לפתוח את השרשורים... זה כל הקטע- אלה צריכות להיות בעצם די הודעות לכל דבר... אני לא עדיפה עליכם בגלל שאני המנהלת, אלא כל אחד יכול על דעת עצמו לבחור סרט וליזום דיון... אין הגבלות של מרווחי זמן, אין הגבלות שאסור שמישהו יפתח יותר שרשורים כאלה, מצדי גם שמיש כותב פה פעם בחודש יפתח שרשור כזה... רק צריך את הסעיפים האלה שלירון התחילה איתם, כדי שיהיה יותר מובנה במאמרים (משמע תקציר, פרטים, הכנסות, מומלץ איזה "הידעת?" וחוות דעת אישית), ויש עדיפות לסרטים ישנים יותר של ניקול. כאלה שעוד לא דיברנו עליהם במליון שרשורים שונים.

ערן1987

New member
אין לי בעיה עם השרשורים האלה

אבל אני לא טוב בדברים שאמרת שצריך להיות בהם.. זה ייראה ככה אם אני אפתח הודעה הסרט:***** התוכן:אוקיי,דברו עליו

shiray

New member
תראה, אז זו בעיה

אני יודעת שאתה לא נוהג לכתוב הודעות ארוכות, אבל בנושא הזה פשוט אם לא תפתח אתה את השרשור ותרחיב על הסרט, אין שום הבטחה שיבחרו את הסרטים שאתה רוצה... אני לא יודעת על איזה סרט ליאת תרצה לכתוב, ועל איזה לירון תרצה לכתוב שבוע הבא ואני גם לא יודעת מה אני אבחר... ככה שפה זה מאוד פשוט- מי שפותח את השרשור וכותב על הסרט הוא זה שבחור על איזה סרט יהיה דיון בפורום. אין מה לעשות.

ערן1987

New member
לא כ"כ משנה לי על איזה סרט יכתבו

אם יכתבו על סרט שראיתי,אז אכתוב.. אם לא-אז לא

shiray

New member
חחח כן

עכשיו אני רק מחכה לראות איך הוא יכתוב בחוליה החלשה...

למעלה