עדכון ביוס ב LENOVO

t a n t a

New member
עדכון ביוס ב LENOVO

רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס במחשב אבל.....הבנתי שאני צריך להזהר עם זה נכנסתי לאתר של לנובו וראיתי שאני חייב לעשות עדכון מה אתם אומרים?

יאיר B

New member
עם עדכוני ביוס תמיד כדאי להיזהר.

לקרא טוב טוב את ההוראות באתר ולוודא שאתה מבין מה צריך לעשות. כדאי מאוד שהסוללה תהיה טעונה באופן מלא. בלנובו יש יישום של עדכון המערכת - הוא אמור לבצע את העדכונים לבד (אני רק לא יודע אם זה כולל גם את הביוס, אם כי סביר מאוד להניח שכן). בדוק באפשרויות העדכון של המחשב (תחת תפריט התחלה? אין לי מחשב של לנובו) את האפשרות של עדכון המחשב.

eladts

New member
עדכון BIOS כושל יכול להשבית את המחשב

מנסיון מר. לפחות לנובו תיקנו את המחשב במהירות אחרי שהוא נשלח אליהם ושלחו אותו חזרה (גם המשלוחים על חשבונם). אז איך לעדכן ביוס נכון: 1. לודא שהסוללה במחשב מלאה. 2. לודא שהמחשב מחובר לחשמל. 3. לודא שהמחשב אינו מחובר לתחנת עגינה. 4. לא להריץ תוכנות אחרות בזמן העדכון. 5. לא לסגור את המסך בזמן העדכון. את סעיפים 3,4,5 למדתי בדרך הקשה - מסך כחול בזמן העדכון ואחרי זה המחשב סירב להדלק. היית צריך לראות איך החורתי כשזה קרה. היה צורך להחליף את הצ'יפ של ה-BIOS כדי לפתור את הבעיה.

t a n t a

New member
יש לי בעיה עם SYSTEM UPDATE

יש איסוף נתונים....עד שהוא מקפיץ שגיאה מצורף קובץ...אתם יודעים אולי מה זה?

YossXP

New member
הבעיה היא לא ב-SU

אלא בג'אוה.. היישום שקרס הוא javaw.exe תנסה/י להוריד גרסא חדשה מהאתר java.com (כפתור ירוק שכתוב עליו Free Java Download)

למעלה