עדכון בטא

paz ezra

New member
עדכון בטא

אתמול עשיתי בדיקת דם של בטא שעלתה מ117 ל- 178 למרות דימומים שרק התחזקו אתמול והיום קצת נחלשו ומתחילים להיעלם, אבל יש לי כמו כאבי מחזור שהיו לאורך כל הטיפול הזה ואפילו חזקים יותר ופצעון בפנים שתמיד יוצא לי לפני. מחר אני עושה שוב בדיקה ומקווה שזה ימשיך לעלות. עשיתי בדיקה ביתית ביום שהלכתי לבי"ח והיא הייתה חיובית וגם היום עשיתי כי אתמול היה לי דימום מסיבי והיא יצאה גם חיובית והפס מעט התחזק, אני ממש במתח עדיין מחכה למחר לראות שזה ממשיך לעלות ואז אני ירגע אם הכל יהיה טוב. שכחתי גם בטיפול יום אחד שלם של תמיכה שיכול להיות שזה גרם לדימום. אני ימשיך לעדכן ושיהיה לכולם בהצלחה וערב טוב.

נועם@בת

New member
אני מחכה לתוצאה של מחר כדי לעשות

לך צהלולים עד השמים. למען האמת רציתי לעשות כבר אתמול, אבל ראיתי שאת עדיין חוששת ולא רציתי להלחיץ. מחזיקה לך את כל האצבעות, וגם את ה18 של ה
(שבדיוק נכנס לחדר). בהצלחה
נועם

בולה101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחושבת עליך

ומתפללת בשבילך ומפה ב
ישירה לפורום העגול השכן

paz ezra

New member
בשורה רעה

לאחר שהדימומים התחדשו התקשרתי למחלקה ואמרו לי לבוא היום יום שישי לבטא. קיבלתי תשובה נורא מאכזבת בטח לסופשבוע הכאבי בטן והדימומים לא היו סתם הבטא ירד מ - 450 ל- 320 ואמרו לי להפסיק את התמיכה בכדי שהבטא תרד לגמרי. אני לקחתי את זה מאוד קשה כי גם אני באופי שלי תמיד לוקחת הכל קשה. מישהי יודעת תוך כמה זמן מעכשיו יהיה אפשר לעבור טיפול נוסף? האם זה אומר שבכלל לא היה היריון או שזה למעשה הפלה? שיהיה לכולכם שבת שלום.

Big Mama 1

New member
אויש פז, אני כל כך מצטערת בשבילך

מחבקת אותך חיבוק גדול
ומקווה שהכל הסתדר בפעם הבאה. תהיי חזקה מתוקה ותזכרי, אחרי החושך תמיד בא אור גדול. סוף שבוע רגוע לכולם.

bapi

New member
אויש חמודה ../images/Emo14.gif

אחרי שנראה שהכל מסתדר
כמובן שזה אומר שהיה הריון אבל כנראה הריון כימי כי עדיין לא ראית שק הריון באולטראסונד מקוה שתתאוששי מהר מהמפלה ושהפעם הבאה תבוא מהר ותמשך עד הסוף

paz ezra

New member
דיווח מהשטח

היום הייתי בבדיקה נוספת שעלתה מאוד יפה ל - 450 ובינתיים גם הדימומים כמעט ונפסקו לגמרי, עכשיו קצת נרגעתי ואני צריכה להתחיל לעכל שאכן אני בהיריון. יש לציין שזה לא הילד הראשון שלי(יש לי ילד עם ניוון שרירים)ובת מתוקה אבל נורא התרגשתי כאילו זו פעם ראשונה. תודה לכולכן על העידוד והתמיכה שיהיה בהצלחה לכולכן. עכשיו עוד שבועיים יש לחכות לראות דופק ואז אני ירגע עוד יותר.

chompi1

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

שימשיך כך, ויפעם ויבעט ושיהיה לך הריון עגול ובריא ולידה קלה ובסופם ילד או ילדה בריאים וחמודים. המון מזל טוב

טלי אבג

New member
נשמע מקסים,

שיהיה לך הריון מקסים. הרבה
ומאחלת לך הרבה הרבה אושר ושמחה. טלי

למעלה