עדכון אחרון פוליס 40 הופך להיות פוליס 29. בהצלחה דורון....
B BlogTV Police29 New member 24/2/05 #5 וואוו איזה קידום מהיר... תודה לך ענת על האמון, תודה לך קובי על כל מה שעשית למען הקידום, תודה לכם פוליסים יקרים על התמיכה, לא אאכזב אותכם, שלכם דורון באהבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. (במיוחד לגביך קובי אני רציני !)
וואוו איזה קידום מהיר... תודה לך ענת על האמון, תודה לך קובי על כל מה שעשית למען הקידום, תודה לכם פוליסים יקרים על התמיכה, לא אאכזב אותכם, שלכם דורון באהבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. (במיוחד לגביך קובי אני רציני !)
Q Queenati New member 27/2/05 #6 אז כמה דברים... לא הבנתי למה קידום...דווקא עליה במספר זה קידום לא? ולא הבנתי מה הקשר כאן של קובי לקידום סה"כ נעדרת למספר ימים
אז כמה דברים... לא הבנתי למה קידום...דווקא עליה במספר זה קידום לא? ולא הבנתי מה הקשר כאן של קובי לקידום סה"כ נעדרת למספר ימים
B BlogTV Police9 New member 27/2/05 #7 הבהרה לענת מה שהוא התכוון זה כנראה שהמס' פוליס שקיבל וותיק יותר ולכן רשם זאת כ קידום. ולי הוא כתב תודה נראה לי על העזרה שהוא קיבל ממני בתחילת הדרך זה הכל.
הבהרה לענת מה שהוא התכוון זה כנראה שהמס' פוליס שקיבל וותיק יותר ולכן רשם זאת כ קידום. ולי הוא כתב תודה נראה לי על העזרה שהוא קיבל ממני בתחילת הדרך זה הכל.