עדי.. מה עם ההופעה ההיא בירושלים וכל הקטע שאמרת עם המונית?
ה העדי של עדי New member 2/5/06 #2 לא יודעת, נראה לי שוויתרנו כי אף אחד [כולל אותך ] לא נרשם.. אם נצליח לגייס 10 אנשים [אני זה 2 (אני לא תופסת 2 מקומות, רק 1 וחצי והחצי שנותר זו חברה שלי ), ימית רוצה, תמרי רוצה אבל זה ממלא 4-6 אנשים (במידה וגם איתן יבוא מישהו..) אם תבקשו ונצליח להתארגן, אין לי בעיה להוציא כזה דבר לפועל
לא יודעת, נראה לי שוויתרנו כי אף אחד [כולל אותך ] לא נרשם.. אם נצליח לגייס 10 אנשים [אני זה 2 (אני לא תופסת 2 מקומות, רק 1 וחצי והחצי שנותר זו חברה שלי ), ימית רוצה, תמרי רוצה אבל זה ממלא 4-6 אנשים (במידה וגם איתן יבוא מישהו..) אם תבקשו ונצליח להתארגן, אין לי בעיה להוציא כזה דבר לפועל
K K u l i N e M e L New member 2/5/06 #3 אבל כמה המונית תעלה? את יכולה לרשום גם אותי ... אני כרגע בשנת שירות (הוד השרון) והכל, אבל אני מאמין שלילה אחד אני אוכל ללכת, (ולחזור )
אבל כמה המונית תעלה? את יכולה לרשום גם אותי ... אני כרגע בשנת שירות (הוד השרון) והכל, אבל אני מאמין שלילה אחד אני אוכל ללכת, (ולחזור )
ה העדי של עדי New member 2/5/06 #4 סבבה, רשמתי ../images/Emo9.gif אני אברר את כל הפרטים הערב, פשוט חשבתי שירדנו מזה אז לא טרחתי לברר.. תשובה תגיע בימים הקרובים בע"ה..
סבבה, רשמתי ../images/Emo9.gif אני אברר את כל הפרטים הערב, פשוט חשבתי שירדנו מזה אז לא טרחתי לברר.. תשובה תגיע בימים הקרובים בע"ה..
A AnGeLiNa JoNsOn New member 4/5/06 #7 אווו אני אראה את האביתר!../images/Emo99.gif כלומר, אביתר מבפנים יווו ממש בא לי, עדי תבררי! כנראה תבוא איתי חברה...
אווו אני אראה את האביתר!../images/Emo99.gif כלומר, אביתר מבפנים יווו ממש בא לי, עדי תבררי! כנראה תבוא איתי חברה...
ח ח ל ו ן New member 3/5/06 #5 ../images/Emo207.gifמאיר כל היום ברדיו../images/Emo70.gif היו היום מלא שירים שלו: לב סדוק, רואים רחוק רואים שקוף, אצלך בעולם, גשם ועוד כמה איזה אושר
../images/Emo207.gifמאיר כל היום ברדיו../images/Emo70.gif היו היום מלא שירים שלו: לב סדוק, רואים רחוק רואים שקוף, אצלך בעולם, גשם ועוד כמה איזה אושר
ה העדי של עדי New member 3/5/06 #6 שמעתי../images/Emo70.gif היה גם כמה פעמים את "שירים עד כאן" ובואו לא נשכח עם איזה שיר פתחו את אירועי יום העצמאות כמה מושלם טוב, אני חוזרת לי ללימודיי.. [כן אני כבר לומדת.. ] יום נפלא שיהיה וחג שמח.
שמעתי../images/Emo70.gif היה גם כמה פעמים את "שירים עד כאן" ובואו לא נשכח עם איזה שיר פתחו את אירועי יום העצמאות כמה מושלם טוב, אני חוזרת לי ללימודיי.. [כן אני כבר לומדת.. ] יום נפלא שיהיה וחג שמח.