עדי את מפחידה אותיי
ה העדי של עדי New member 14/9/05 #2 אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif למה../images/Emo35.gif עד כדי כך שאת פותחת על זה שירשור מה כבר עשיתי
אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif למה../images/Emo35.gif עד כדי כך שאת פותחת על זה שירשור מה כבר עשיתי
T TEENAGER1 New member 14/9/05 #4 כי ../images/Emo2.gif כי כי את יודעת הכל מכל הודעה שלך אני לומדת עוד משהו! זה לא אנושי
ה העדי של עדי New member 14/9/05 #5 הכל נכון אני מודה באשמה אני מודה באשמה אני מודה באשמה.. אני באמת יודעת הכל... לפעמים יש לי את התחושה שאני יודעת יותר מהם מה קורה שם... חחח ככה זה כשאת מפתחת אובססיה... אז לא בריא לפעמים...
הכל נכון אני מודה באשמה אני מודה באשמה אני מודה באשמה.. אני באמת יודעת הכל... לפעמים יש לי את התחושה שאני יודעת יותר מהם מה קורה שם... חחח ככה זה כשאת מפתחת אובססיה... אז לא בריא לפעמים...
0 0mroosh New member 14/9/05 #3 ../images/Emo4.gif תמרחי קקי של גרבילים על האוזן, שמעתי שזה מונע פחדים. |גרביל|
ה העדי של עדי New member 15/9/05 #9 מה זאת אומרת../images/Emo35.gif זה של עומר חובה לאהוב אותה... אני חולה לא כיף...
B B l a c k tears New member 15/9/05 #10 גם אם היא הייתה של הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם[!!!!] יש שם ליצן,וליצן זה רע. ולכן זה נמחק . תרגישי טוב .
גם אם היא הייתה של הבנאדם שאני הכי אוהבת בעולם[!!!!] יש שם ליצן,וליצן זה רע. ולכן זה נמחק . תרגישי טוב .
0 0mroosh New member 15/9/05 #12 |אדוויל| איידס זה בהחלט מסוכן. "היו לנו הרבה, אבל כרגע זה אזל..". אין לנו במלאי כרגע! [למה ענבל פרלמוטר מתה..?? ].
|אדוויל| איידס זה בהחלט מסוכן. "היו לנו הרבה, אבל כרגע זה אזל..". אין לנו במלאי כרגע! [למה ענבל פרלמוטר מתה..?? ].
ח ח ל ו ן New member 16/9/05 #15 ../images/Emo178.gifגם אני מפחד "IT" משאיר צלקות לכל החיים! שונא ליצנים!!