asi haskal1
New member
עדי עמר אני בשוק
עדי מה שלומך נשמה ?????? ראשית אני שמח מאוד שהתקדמת ונהפכת להיות מורה מיד שראיתי אותך אמרתי לך שאת רוקדת מעלף....
דבר שני לפני שהכרתי אותך בטי גולן ספרה לי עליךבשמחה והערצה ואמרה לי שהיא לוקחת אותך איתה לכל מקום שקשור בריקודי בטן ובשורה התחתונה היא רצתה שתהיה יד ימינה שתוכלי להחליף אותה בשעורים ושתקדמי את עצמך לפני שהגעת אלי לסטודיו היא התקשרה ואמרה לי שאת מתכונת להגיע ואמרה לי בפרוש שאני יתן לך את כל תצומת הלב כאילו שאת זו היא ושאת כמו הילדה שלה(היא דאגה לך מהלבבבבבב נשבע ) לכן היתי בשוק שכתבת "בטי כולם יודעים שזו את" ......"ואל תתחילי איתי לא כדאי לך " עדי נשמה כאן בפורום לא מחסלים חשבונות אישיים (זה פורום ריקודי בטן ולא פורום של מלחמות אישיות ) ואפילו אם את כועסת לא יורקים מהצלחת שאוכלים ממנה ועוד זה שכולם חברות של בטי כאן למקצוע ובחיים לא מזלזלים בחבר יקר ולא מחפישים את שמו ברבים בטי יכולה להיות אמא שלך הית אצלה הרבה בבית ואכלת מהיד שלה ...........אני עד ואני ראיתי אותך איתה הרבה פעמים הית לומדת אצלה 4 פעמים בשבוע... אני מקוה שתתקשרי לבטי ותתנצלי (היא יותר מבוגרת ממך תעשי לה כבוד) וכמו שאני מכיר את בטי אין לה מה לפחד לא ממך ולא מאף אחת אחרת( כל אדם כבודו במקומו ....) ופרנסה זה משמיים בחרתי לשלח מסר בכללי ולא אישי רק לך ...מכיוון שכולם יכולים להיות במצב הזה זה כולל אני ובתור חבר שלך למקצוע אם את רוצה להיות מורה ורקדנית מצליחה חיבים לצנזר במילים וחיסולי חשבונות ליד החברים שלך זה יכול להזיק לך ואנשים לא יאמינו בך (אני מדבר מנסיון מגיל 12 אני עם הרקדניות בטן ) עדי את רוקדת מדהים יש לך הרבה שמחת חיים ואני בטוח שאת מורה טובה מכיוון שזה בא לך מהלב .. הרבה הצלחה בחיים ובכלל נשיקות אסי חסקל אגב את מוזמנת מחר לסטודיו אני אתן לך ללמד שיר שיכירו אותך התלמידות להתראות
עדי מה שלומך נשמה ?????? ראשית אני שמח מאוד שהתקדמת ונהפכת להיות מורה מיד שראיתי אותך אמרתי לך שאת רוקדת מעלף....