עדי עמר אני בשוק

asi haskal1

New member
עדי עמר אני בשוק

עדי מה שלומך נשמה ?????? ראשית אני שמח מאוד שהתקדמת ונהפכת להיות מורה מיד שראיתי אותך אמרתי לך שאת רוקדת מעלף....:) דבר שני לפני שהכרתי אותך בטי גולן ספרה לי עליךבשמחה והערצה ואמרה לי שהיא לוקחת אותך איתה לכל מקום שקשור בריקודי בטן ובשורה התחתונה היא רצתה שתהיה יד ימינה שתוכלי להחליף אותה בשעורים ושתקדמי את עצמך לפני שהגעת אלי לסטודיו היא התקשרה ואמרה לי שאת מתכונת להגיע ואמרה לי בפרוש שאני יתן לך את כל תצומת הלב כאילו שאת זו היא ושאת כמו הילדה שלה(היא דאגה לך מהלבבבבבב נשבע ) לכן היתי בשוק שכתבת "בטי כולם יודעים שזו את" ......"ואל תתחילי איתי לא כדאי לך " עדי נשמה כאן בפורום לא מחסלים חשבונות אישיים (זה פורום ריקודי בטן ולא פורום של מלחמות אישיות ) ואפילו אם את כועסת לא יורקים מהצלחת שאוכלים ממנה ועוד זה שכולם חברות של בטי כאן למקצוע ובחיים לא מזלזלים בחבר יקר ולא מחפישים את שמו ברבים בטי יכולה להיות אמא שלך הית אצלה הרבה בבית ואכלת מהיד שלה ...........אני עד ואני ראיתי אותך איתה הרבה פעמים הית לומדת אצלה 4 פעמים בשבוע... אני מקוה שתתקשרי לבטי ותתנצלי (היא יותר מבוגרת ממך תעשי לה כבוד) וכמו שאני מכיר את בטי אין לה מה לפחד לא ממך ולא מאף אחת אחרת( כל אדם כבודו במקומו ....) ופרנסה זה משמיים בחרתי לשלח מסר בכללי ולא אישי רק לך ...מכיוון שכולם יכולים להיות במצב הזה זה כולל אני ובתור חבר שלך למקצוע אם את רוצה להיות מורה ורקדנית מצליחה חיבים לצנזר במילים וחיסולי חשבונות ליד החברים שלך זה יכול להזיק לך ואנשים לא יאמינו בך (אני מדבר מנסיון מגיל 12 אני עם הרקדניות בטן ) עדי את רוקדת מדהים יש לך הרבה שמחת חיים ואני בטוח שאת מורה טובה מכיוון שזה בא לך מהלב .. הרבה הצלחה בחיים ובכלל נשיקות אסי חסקל אגב את מוזמנת מחר לסטודיו אני אתן לך ללמד שיר שיכירו אותך התלמידות להתראות

dvd2000

New member
לדעתי אתה בשיק שק שוק ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

שיק שק שוק אסי מה שלומך נשמה ???? רציתי להגיד לך שאתה רוקד מעלף .... וקודם כל זה לא יפה מה שאתה עושה , אתה שופט אדם על פי שימוע של צד אחד ולא שתי צדדים וכבר חורץ את הדין. ואם יש לך מה להגיד יכולת לשלוח לה מסר או להרים אליה טלפון ולא שכל העולם ואשתו ידעו על זה עם כל הכבוד ויש כבוד רב . וכמו שאמרת הפורום זו לא במה לחיסול חשבונות , הפורום הוא המקום של כולנו ואנחנו פשוט באנו לשמוח ולשמח ולשתף אנשים בתחביב שהוא על בסיס משותף והוא אהבת הריקוד וההתעניינות לגבי הסדנאות והפעלות . בחרתי לשלוח לך תגובה בכללי ולא במסר בגלל שלכולנו וגם לי קל מאוד לקבל את התפקיד של "השופט" ולשפוט על פי שמיעה מבלי להכיר את כל המניעים ואת כל הצדדים ואת כל העובדות . כי לכולנו קל מאוד להביע את דעתנו ואף בדרך השפיטה שלנו אנו גורמים עוול לאדם אחר גם מבלי להתכוון . ודרך אגב אתה רוקד מעלף ומדהים ויש לך הרבה שמחת חיים ואני בטוח שאתה מורה טוב מכיוון שזה בא לך מהלב ..... הרבה הצלחה בחיים ודרך אגב אני מזמין אותך לסטודיו שלי ללמד שיר : ) אז שיהיה לך שבת שלום ולהתראות

טוב...כנראה שאין ברירה אלא להגיב לכיעור הזה.

תראה אסי, אני לא מכירה אותך טוב, ואתה לא מכיר אותי. אם כוונותיך היו אמיתיות ל"שולם"מה שנקרא, היית פונה אלי במסר אישי ולא כאן בפורום. נורא מצחיק מצד אחד אתה אומר שזה לא יפה חיסול חשבונות בפורום ומצד שני אתה מפרסם כאן לפני כולם מבלי לשמוע גם את הצד השני. אז אני אספר בשמחה!!!! את הגברת בטי גולן הייתי מחליפה כל הזמן בשיעורים כשהיא לא יכלה להגיע. שוב היא הייתה המורה שלי אך הרבה לפני זה חברה שלי. עבדנו יחד ואני מכירה אותה מגיל 19 (בערך). מישהי מהפורום שמכירה אותי הציעה לי ללמד באיזה סטודיו בפ"ת. מכיוון שלא הייתי עדיין בטוחה בעצמי הפנתי את הבקשה לבטי. בטי דיברה עם בעלת הסטודיו שהסבירה לה שעדיין אין לה שם קבוצה ושהיא צריכהלבנות קבוצה לכן לא תוכל לשלם לה את המחיר שהיא דרשה. אני בתומי , מנסה לשכנע את בטי שתתחיל אצלה , כרגע במשכורת שבעלת הסטודיו תוכל לשלם, וכעבור חודש חודשיים , שתעלה לה את השכר . בטי אמרה במילותיה שלה "לא רוצה לבנות לה קבוצה שתלך להז...". לאחר מספר ימים בעלת הסטודיו שוב צלצלה אלי וביקשה שאגיע ללמד. הסברתי לה שאין לי ניסיון רב, וסיכמנו שאני יגיע לשיעור ניסיון ונראה מה הלאה. אמרתי לבטי שאני הולכת לשם ושלדעתי אני עדיין לא מוכנה, ואני מבקשת ממנה לשקול שוב. שוב נתקלתי באותו המשפט , לא רוצה לבנות לה קבוצה...בלה בלה בלה... יום לפני- אמרתי לה שאני מפחדת ושהיא תדבר עם בעלת הסטודיו!!!! היא לא עשתה את זה. לבסוף הלכתי והיה מאוד כיף , הבות אאהבו אותי מאוד וגם המנהלת והתחלתי לעבוד שם ..... ובשכר הרגיל שבטי ביקשה ! ! ! הכל היה בסדר. סיפרתי לבטי איך היה שנרשמו הון בנות .....ושהיה לי כיף. אחרי שבוע, שאני מגיעה לשיעור אצלה, אחת הבנות אומרת לי מזל טוב שמעתי שהתלחת ללמד. ופתאום בטי אומרת, כן היא מלמדת אני הייתי אאמורה להתחיל ללמד שם , אבל היא הלכה במקומי . ואני בעלת פתיל קצר, התעצבנתי וכמובן עניתי לה שהיא יכלה לכת ללמד שם אבל לא רצתה... ואז היא אמרה בטח את הולכת ללמד שם בחינם אז יעדיפו אותך. ואז הגיע הרגע לספר לה שאני מקבלת את השכר שהיא ביקשה, והייתם צריכם לראות את הפרצוף שלה!!!!! וככה המשכנו לריב עוד קצת...עד שתפסתי את הרגליים והלכתי. כמובן ביטלתי אצלה את כל השיעורים שלי ולא דיברתי איתה מאז. בקיצר מה שמגעיל זה שהיא עשתה את זה מול כל הבנות שאיתם אני כבר לומדת שנתיים!!! וחוץ מזה אם כאב לך, לא יכלת לדבר איתי ? אם רצית את העבודה לא יכולת לומר לי , כשאמרתי לך שאני לא ממש רוצה ללכת.? אסי אני מבקשת ממך לא להיתערב, כי אני די בטוחה שכוונותיך הם לא טהורות. שוב אם הם היו היית פונה אלי באישי, או לפחות היית אמיתי. אתה לא מכיר אותי, ראית אותי רוקדת רק מעט פעמים, ואני בטוחה שאני אסתדר גם לבד, אין לי צורך להגיע לסטודיו שלך, יכירו אותו בגלל מי שאני ולא בגלל ש"אסי" חבר שלי. יש לך הזדמנות לכר על העול שעשית לי כאן. אחרי ששמעת את שני הצדדים מי צודקת?

ירח12

New member
נהיה מעניין כאן!!!!../images/Emo190.gif

כמה ימים לא כאן וכבר אתם עושים דברים מעניניים. אסי אתה ממש השה התמים כאן. איזה יופי שאתה רוצה לעזור בדרך הכי מגעילה שיש. אני חושבת שאחרי שיראו את מה שרשמת כאן לא יבטחו בך האנשים כאן. איחס . ולעדי כנראה שאם את עושה כאילו גלים וכאילו תגובות אצל רקדנים "נחשבים" כנראה שיש להם ממה לפחד.אין דבר כזה פרסום רע. והבטי הזאת ממש מגעילה! אם היא כמו אמא בשבילה אז למה היא מתנהגת ככה? מה? היא באה ובכתה לך "אסי" לסדר את ההדורים, או ללכלך את ההדורים לפי מה שזה נראה.

tlingit

פניתי אלייך אתמול באישי, אבל לא הגבת. שוב אני מבקשת ממך למחוק את כל השירשור הזה. זה לא לעינין כאן. הפורום הזה הוא על מנת לחלוק חוויות טובות ומהנות ולא לרדת כאן לפסים אישיים. אני לא רוצה לפגוע באף אחד , וזה גם לא עיניינו של אף אחד מה שקורה כאן. אני כבר מיתחרטת שהגבתי לאסי ולא התעלמתי. אז בבקשה אם את יכולה תמחקי אתהשירשור או תעבירי אותו כמה עמודים. שיהיה לכולנו שבת שלום , ומי שמגיעה היום ליום הולדת של נאוה אהרוני שיעשה חיים!

ask4

New member
עדי עמר זו ../images/Emo31.gif דרך טובה להכנס לתחום

גם אם קיבלת את השכר שבטי ביקשה לקבל...(ואגב קוראים לזה שמחה לאיד...כשהתרברבת ואמרת "הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלה"..) אז מה אם קיבלת את מה שהיא ביקשה מלכתחילה ולא קיבלה בשלב ראשון,זה לא הופך אותך ליותר טובה ממנה פשוט את בכלל לא מורה ולא היה מצב שתגידי לא לשכר שהציעו בהתחלה - מה היה לך בדיוק להפסיד? מהגרסא שלך נשמע כי את לא לגמרי אשמה שלקחו אותך לעבוד שם. היום יש ביקוש למורות לריקודי בטן ולכן לוקחים כל אחת בייחוד למקומות כמו מתנ"סים וכאלה...השוק חופשי וגם מי שלומדת שנה שנתיים יכולה ללמד כמה צעדים את מי שלא יודעת כלום מהחיים שלה או רק חושבת שיודעת. אני קוראת מה שאת כותבת בפורום ואת כותבת לא מעט.....
ו זו לא פעם ראשונה שאת משמיצה מורה או אדם אז כנראה שאת באמת לא צדיקה
ומתוקה תלמדי קצת לכבד אנשים ולא רק "ללקק" להם מחד או מאידך להכנס בהם....יש גם את דרך המלך...

אני אומנם תלמידה של עדי

ואני מכירה אותה אישית. הבחורה מאוד מוכשרת מאוד נחמדה ומאוד כיף לי איתה בשיעורים. אני יודעת שהיא לא תשמיץ אף אחד וממה שקראתי בהודעות היא גם לא משמיצה. ההפך הוא הנכון. דווקא קראתי שהיא מחמיאה לבטי על כך שהיא מורה טובה ולא מנסה ללכלך על אף אחד. לעומת זאת ההודעה של אסי לא הייתה במקום ו אם הוא היה רוצה ליהיות בסדר הוא היה צריך לפנות אליה במסר אישי ולא כך. ואיך שDVD אמר נורא קל לכולנו ליהיות שופטים. אבל אני לא חושבת שאפשר לשפוט בכלל כי אנחנו לא מכירים את כל הנפשות הפועלות ואני גם לא חושבת שזה עינינו של מישהו מה קורה בין השתיים.

למעלה