עדי/מרב!

עדי/מרב!

שמתי לב שהסקר המוצג בפורום עתיק יומין והיה כבר צריך לעוף לארכיון לפני דורות- יאללה חבר'ה, השנה החדשה כבר פאסה, תעדכנו!!

סיכום סקר מס' 21 וסקר חדש ../images/Emo42.gif

סיכום סקר מס' 21 - איך קיבלתם את השנה האזרחית החדשה? בסקר הצביעו 57 גולשים במקום הראשון
- בארוע קטן ונעים עם חברים קרובים או משפחה, עם 19 מצביעים, 33.3% מהקולות במקום השני
- בבית בפיג`מה מול הטלויזיה, עם 15 מצביעים, 26.3% מהקולות במקום השלישי
- במסיבות פרועות של אלכוהול מוזיקה ונשיקות, עם 13 מצביעים, 22.8% מהקולות במקום הרביעי
- מי בכלל חוגג את החג הנוצרי הזה... כופרים, עם 7 מצביעים, 12.3% מהקולות ובמקום החמישי והאחרון
- בלילה רומנטי עם בן/ת הזוג, יין, סיכומים, ונשיקה בחצות, עם 3 מצביעים, 5.3% מהקולות. ואתם מוזמנים להצביע בסקר החדש שלנו, סקר מספר 22 - מה תעשו לקראת המלחמה המתקרבת?

עדי/ליילה - הסקר החדש צריך תיקון../images/Emo70.gif

כשלוחצים על ה"טגליין" לסקר 22 מקבלים את השאלון של סקר 21. שבוע טוב!

judyr

New member
עדדי....

למה
אני לא מוצאת תשובה שמתאימה לי בסקר.... פוי...

יש אפשרות להכניס אלף תשובות

רק שהכנסתי את כל מה שחשבתי עליו... sorry זה לא היה מפאת חוסר מקום, פשוט לא חשבתי על עוד אפשרויות. אם נכניס עוד אפשרויות עכשיו הסקר יתאפס. מה שכן, אם תגידו לי אילו תשובות חסרות אולי אפשר לאחד אותן עם תשובה קיימת...

judyr

New member
רגע תני לבדוק ולהזכר....

פחחחח עבר עלי המון היום... הגיל.... הגיל....

judyr

New member
אה כן...

משהו בסגנון... מנסה לשמור על שפיות וקר רוח... כי התמונות מהמלחמה מהעשור הקודם מתחילות לחיות מחדש... והתסכול הוא שאני חוששת שהכסת"ח הישראלי מככב שוב.... והפחד שאם יקרה משהו אז הוא יהיה ממש קטלני הפעם... שאלת ... עניתי....

למעלה