עדיפות מיגדרית.

ye44

New member
הרשה לי לנפץ לך את הידע

תפסיק להסתכל בגוגל

זה במקרה

מלילה נטול שינה עם נשיונאל ג'יאוגרפיק. כיסחו שם מיתוסים על ימין ועל שמאל. כבתול במותו,קיימת סברה רצינית שהוא היה עושה מהצד את מרים מגדלנה. שמצידה הייתה אלמנה שקיבלה ירושה לא רעה,והייתה נשרכת אחריו בכל רחבי הגליל בואכה הכנרת דהיום. ממש צופן דה וינצ'י נהיה פה היום....

irit 123

New member
זאת שאלה דכאונית משהו

אם לא חווית שום דבר מכל זה, ואתה לא מכיר כלום מכל התהליך הזה של התאהבות,אהבה,פרפורים בבטן,לבלות יחד,להזדיין,ולהנות ביחד אחד מהשניה. אז.. לא יכאב לך לאבד את כל זה, לא?

../images/Emo41.gifקול קורא../images/Emo41.gif

אני כיוונתי בשאלתי למטרה מסויימת ואכן קיבלתי את שביקשתי.ולא אפרטה כאן. אחדד ואומר כי השאלה הייתה אם עדיף לאהוב ולאבד,מאשר לא לאהוב כלל.וזה מופנה למי שחווה ויש לו פרספקטיבה ויכולת לבחור. ובפן הכללי אוסיף ואומר לכל אלה המדוכאים שביניכם,קומו והתעוררו כי בידכם הדבר. זווית הראייה בחיים היא זו שתכתיב את אופן ההרגשה שלכם. כאופטימיסט חסר תקנה שחלק את יצועו מספר שנים עם פסימיסטית גורפת,שידעה למצוא בכל חדר מואר את הפינה האפלה,כמי שתמיד,אבל תמיד,הסתכלה על רבע הכוס הריקה וראה עד כמה היא סובלת מבלי לדעת בכלל,ועד כמה האושר ממנה והלאה,הרשו לי לומר לכם מספר מילים. תתחילו לעבוד על עצמכם,ותתרגלו לראות כמה החיים שלכם בעצם יפים,תתנתקו לרגע מהמקום שלכם ותעופו למעלה כמה קילומטר,ותסתכלו מעל איפה הייתם ואיפה אתם עכשיו. גם אם לא הגעתם לאן שאתם רוצים,כל עוד אתם בדרך המצב הוא מצויין. במקום לשבת ולבכות על מר גורלכם ועל למה זה מגיע לכם וכמה שרע לכם, תתבוננו סביבכם.אבל באמת תתבוננו.זווית ראייה כבר אמרתי ? כמי שזכה להיכנס לארון קבורה,וכבר התחילו לכסות את חלקת האלוהים שלו בעפר וניגוני שירת הקדיש החלו לנגן ברקע, כמי שהוריו,אחיותיו,ובני משפחתו לא אמרו נואש,והושיטו את ידם הלכה למעשה והוציאו אותי מהמקום שבו הייתי,והחזירו אותו יום יום,שעה שעה,לאט לאט לשוב ולהיות בין החיים,קיבלתי חיזוקים בצדקת דרכי,ובדרך שבה אני מסתכל על החיים. לראות אנשים קטועי גפיים,אנשים גוועים לאיטם ממחלות חשוכות מרפא,לראות אנשים שחייהם נעצרו כאשר כולם ממשיכים בדהרה היומיומית של החיים, אנשים שאוכלים דרך צינורית שמחוברת לעורק שבצוואר,ומוציאים לתוך שקית את מה שלא,אנשים שאיבדו את היקר להם מכל ואת שמחת החיים יחד עימו, כל כך הרבה סבל צער ויגון יש בעולם.אנשים שנזקקים לסיוע של מכונות כדי להמשיך ולחיות. אז תגידו תודה בכל רגע ורגע שאתם יכולים. תודה על זה שאתם עומדים על שני הרגליים שלכם.תודה על זה שאתם יכולים לראות,תודה על זה שאתם אוכלים בצורה טבעית,ונהנים. תודה על יום שמש עם הילדים בים.תודה על ערב מהנה ומלא צחוקים עם חברים אהובים,תודה על זה שאתם יכולים לראות את הילד שלכם שגדל בעוד בשנה,תודה על זה שאתם חוגגים איתו עוד חג של ראש השנה,תודה על זה שאתם נושמים בכוחות עצמכם,תודה על שאתם עצמאים וברשות עצמכם,תודה על טיול מהנה עם שטיח פריחה של בוא האביב,תודה על הצטופפות נעימה על הספה בבית החם עם האהובים שלכם כשקר וגשם זלעפות מכה בחוץ. תודה שאתם חיים את החיים שלכם. יש כל כך הרבה דברים טובים בחיים שלנו שאנחנו צריכים להודות עליהם,ומשום מה אנחנו מקבלים אותם כמובנים מאליהם. שנו את צורת החשיבה שלכם,ואת האופן שבו אתם מסתכלים על חייכם,ותראו איך נר קטן אחד,יכול להאיר חדר שלם. לא חייבים להגיע למקומות נוראיים כדי להבין את זה. צריך רק להתחיל להנות מהדברים הקטנים שבחיים. ואז להבין שהם הם העיקר. איזהו העשיר ? השמח בחלקו. לא כתבו : מיהו המאושר ? השמח בחלקו. לעושר אין גבולות והוא מושג יחסי.בגלל זה שרי אריסון עדיין קמה בבוקר. מי שלמד להנות ממה שיש לו,ימצא את האושר כאן.מתחת לאף שלו. תתחילו בקטן,ותראו איזה אושר גדול מצפה לכם. שבת אופטימית ומאושרת לכולכם. מברך ומודה על מה שיש לי. אוקסימורון 3

קורא למי ??

אחלה מניפסט כתבת אבל איך לעזאזל הוא קשור להעדפה מגדרית? הרי כל מה שכתבת כתוב להיותנו אדם ולא להיותנו גבר/אשה ובטח שלא להעדפותינו. אני במקומך הייתי מציעה את המניפסט הזה ל"12 הצעדים" - מודה אני

ככזה

לא חשוב מאיפה שומעים אותו העיקר שמקשיבים לו. וזה רק חלק ממשנה סדורה ונרחבת שאני מאמין בה וחי לפיה.

אייבורי

New member
מה שיוצא אני מרוצה

יתרונות בגבר: אין ציצים יש זין החסרונות בגבר: יש ציצים יש זין היתרונות באישה: יש ציצים אין זין החסרונות באישה: יש ציצים יש זין

אוקסי...

האם היית מעדיף להיוולד אשה ובטעות בחרת להיוולד גבר? תראה, בכל אחד מאיתנו קיים גם צד נשי וגם צד גברי... לכל אחד מאיתנו יש את הנטיות המיניות איתן נולדנו ויש גם את ההתפתחות ומצב ההורמונים שמשפיע על הנטיות ותפקודינו המיניים.... יש גברים שרוצים להות נשים, ומתנהגים ומדברים כמו נשים מבליטים את הנשיות שבהם....ויש נשים גבריות.... אם מישהו רוצה לעבור מגדר וזה ממש מפריע לו אז הוא הולך לטיפול...ועובר תהליך וכו'... לי זה נראה קיצוני משהו... אבל היום הכל פתוח במיוחד נראה לי קיצוני ניתוחים לשינוי מין שכוללים ניתוחים כירורגים קשים ומסובכים....לא ברור לי בשביל מה צריך את כל הסבל הזה... מעניין לי לדעת אם נניח היו נותנים לגבר הומו הורמונים גבריים דווקא האם זה היה משנה אצלו משהו בהתנהגות ובנטיות.... ולחילופין אצל נשים לסביות... ומעניין גם כמה מהנטיות קשורות למצב הנפשי הפסיכולוגי ולדרך ולסביבה שבה גדלים.... מעניין לי גם למה יש גברים שמדברים בצורה נשית והאם זה ביטוי לנטיה הומוסקסואלית.....או לא בהכרח.... לי כשלעצמי טוב במגדר שנולדתי בו אבל אני נחשבת לאשה עם בייצים.... חוץ מלקדוח במקדחה ולהחליף גלגל במכונית אני עושה הכל..... מעדיפה עבודות "גבריות" עלפני עבודות "נשיות".... הייתי מוותרת על הווסת וכל מה שכרוך בכך..... לא נהנית מכך שכל חודש יש כמה ימי דימום בהם אני אמורה להמשיך לתפקד כרגיל כאילו כלום לא קורה.... לא סובלת את הימים שלפני ואת העייפות שאחרי את כאבי הראש שבזמן .... לא סתם הגברים אומרים "ברוך שלא עשאני אשה" לא קל להיות אשה אבל לא הייתי רווצה להתחלף

עם כל הכבוד

לנשים ויש לי כבוד אליהן,לא הייתי מעוניין להיוולד כאישה בעד שום הון שבעולם. לדעתי החיים כגבר הרבה יותר קלים ופשוטים,ואולי זה בגלל שככה נולדתי וגדלתי. אני מניח שזו נקודת ההנחה שלי לגבי כל תשובה שהייתה כאן מעל. ועדיין,בין שני מצבי הקיצון יש המון מקום באמצע לכל מיני סוגי גברים ונשים וכל אחד מורכב מיכולות נשיות וגבריות שונות. גם בהיבט הפיזי,ובעיקר בהיבט ההתנהגותי רגשי. אני מתקשה להאמין שיימצא מי שיוכל לפקפק בגבריות שלי וביכולות הגבריות שניחנתי בהם ורכשתי בימי חיי, ברם,במידה והייתי נולד כאישה,הייתי אחת מוצלחת מאוד,מה שנקרא בלשון העם נקבת אלפא. לדעתי הייתי הופך ללסבית מהר מאוד. גוף של גבר זה אחד הדברים שהכי לא עושים לי את זה..... תהרגי אותי אם אצליח להבין מה אתן מוצאות בנו.

למעלה