עדיפות מיגדרית.

עדיפות מיגדרית.

אז היום,ממרומי גילכם וניסיונכם כי רב,בנים ובנות, באופן כללי ופרטני,איך עדיף להיוולד היום,כבן,או כבת ? מה היתרונות בלהיות גבר בישראל 2011 ? החסרונות ? מה היתרונות בלהיות אשה ? החסרונות ? האם בגלל שנולדנו כפי שנולדנו,גדלנו והתחנכנו,ואיננו מכירים דרך חיים אחרת לא נוכל להכיר או להודות ביתרונות הצד השני ? האם צריך להיוולד או לגלות שאת\ה טרנסקסואל מתישהו בשביל לרצות להחליף צד ? או לפחות להכיר בזה שיש עדיפות לצד השני ? הצביעו פרטו ונמקו. השאלון בחסות אוקסיסקר בע"מ. סקרים ומדגמים אנונימיים המפורסמים ברבים ללא אישור המשתתפים. (משרדינו עברו באופן זמני למטה היאח"בל. לפחות עד שיוחלט אם להגיש כתב אישום...)

ye44

New member
ברור שעדיף

להיות
היתרון היחידי של ה
שהמזונות הולכים לחשבון בנק שלהם
אתה יודע מה זה משבר גיל המעבר אצל נשים ? תשאל את דנדשים
גלי חום חרדות מועקות התפגרות גופנית מהירה הרי מדעית כל שנת אישה שחולפת זה כמו שנת
פיזיולוגית כל שנה זה כמו 7 שנים
שלא לדבר על התקפי זעם שיש להם מהמחזור,דימומים,טמפונים סרוקסט ושאר הירקות
וממה אנחנו סובלים ? אז יגידו שרוב הגברים לא שומרים על עצמם מגעילים וכו' לפחות לרובם אין התקפי מחזור, עור הגוף שלנו לא נמס בשמש תמיד אתה יכול להסתובב עם
שצעירה ממך ב20 שנה ולאלה שלא שפר מזלם תמיד יכולים לתפוס
לאוקראינה לרכוש "סווטה סיוויק" חדשה ולהתפנן על העולם
ביננו הן מתות להתחלף איתנו
לנו יש את החברה את ה
ה
מה שלרוב אוכל אותן שלנו תמיד יש מה לעשות, אצלן אישה לאישה זאב
כמו שנאמר "ברוך שלא עשני אישה "

קודם כל

ולפני הכל תן לי את היכולת להשתין כשאני צריכה על כל עץ ושיח ללא בעיה אחר כך אשמח לענות לך על השאר מקסימום תקבל תשובות אחרי השנ"צ מה שיגיע קודם

על כך נאמר בתלמוד

טוב לו לאדם שלא נולד, משנולד. האישה, צריכה להתמודד עם "בעצב תלדי בנים" והגבר צריך להתמודד עם "בזיעת אפיך תאכל לחם". שניהם אינם מלקקים דבש, כך שאם אתה מבקש מה עדיף באמת... עדיף לא להיוולד כלל.

לא מדויק

הגברים עדין לא יכולים ללדת הנשים לעומת זאת מזיעות מהאף לא פחות בימינו

תשובה דיכאונית משהו

חייב לשאול אותך : מה היית מעדיף, לחוות התאהבות,אהבה,פרפורים בבטן,לבלות יחד,להזדיין,ולהנות ביחד אחד מהשניה, וביום אחד לאבד את הכל,עם כל התחושות הקשות והלא טובות הנלוות לכך. או לא לחוות שום דבר מכל זה ועוד, ולא לאבד דבר ?

Lonely In Blue

New member
דיכאון

הוא שמי האמצעי. פתגם סיני עתיק אומר, מה שאינך יודע, אינו כואב. קהלת אמר מרבה חכמה מרבה מכאוב. אם לא היית מכיר את טעמו של התפוח, האם היית מרגיש בחסרונו ? אני חושב - משמע אני קיים. אילו לא הייתי קיים, לא הייתי חושב, ולא הייתי חושש לאבד דבר, שאותו ממילא לא הכרתי.

ye44

New member
וYE אומר

גש דחוף ל
שתחליף לך
בטעות נולדת
הדיכאון אכן משתלט עלייך סע לתאילנד הם אלופים

בלבלת אותי לחלוטין

לתאילנד, להחליף שם את יול ברינר, או לאוקראינה, לסווטלנה ? תאילנד או סיאם ? סיאם או תאילנד ? אני מותיר לך את העונג - לגמור שם. אני מהטרובדורים אלה, המעדיפים עדיין לשיר מול חלון, ולקוות שהוא יפתח.

ye44

New member
לא ! הכוונה להחליף

את מינך כך יבוא השקט על נפשך

דווקא נחמד לי עם מיני

ונחמד לי להיות גבר הטרוסקסואל. ואתה ? מה איתך ? אתה מחפש את ההומוסקסואל שייעשה לך טובה ? אתה תמיד יכול לבקש מהסווטה שתלביש על עצמה את הסטרפ-און { ככה קוראים לזה ? } ותעשה לך טובה.

ye44

New member
פששש תמשיך אני

מבין שאתה חרמן
לפחות אם זה מה שיציל אותך מהדיכאון אני אמשיך באינטרקציה שלי איתך עד שאתן לך וולה
לצערך אתה לא הטרוסקסואל לדעתי ולדעת רבים פה אתה אתה פסיכוסקסואל

ye44

New member
זאת הטעות שלך

הבעיה שאתה לא מבין שאתה כאן "ישו" ואני תפקידי לצלוב אותך
עכשיו גש לאמבטיה תתרחץ תאכל משהו ותמשיך לראות סרטים פרונוגרפים שמתי לב שהם עושים אותך
אם זה עוזר אז למה להפריע

אז... למה לא אמרת את זה קודם...

אתה באמת יהודה איש קריות ? זה שכל העולם הנאור שונא ? בוא נשמור על מה שיש לנו... אתה תמשיך לחיות בסרט { מבחינתי, יכול להיות גם פורנוגרפי } ואני אמשיך להנחית אותך אל עולמנו.

ye44

New member
אכן כן יהודה איש קריות

כמדומני הוא מסר את ישו לרומאים אני מוסר אותך לשלוותה

שלוותה ?

נראה לך שאני מרעננה ? אם כבר, אז דבר על איתנים. ואני כבר שם, מזמן. איזה כיף שבין נזעי החשמל, והסרוקסטים, מתאפשר לי להשתמש גם בלפטופ, שהרחמניה הזאת איפשרה לי להגניב פנימה. איתנים אנחנו, אח שלו. הצלב קטן עלינו. ומה איתך, איש קטן ?

ye44

New member
מלאכתם של צדיקים

נעשית ע"י פסיכים מבית החולים לחולי נפש איתנים
אדון לימונרו לונלי קורא לך לחדר

הרשו לי לנפץ מיתוס.

ישו ידע כי בסיום הסעודה האחרונה הוא יימסר לידי הרומאים. הוא עצמו ייעד את התפקיד ליהודה איש קריות. יהודה קיבל על עצמו את התפקיד תוך מילוי בקשה מפורשת של מורו ורבו ישוע מבית לחם הגלילית. בעת מסירתו לידי הרומאים נשק ישו על מצחו של יהודה והודה לו. למרות הכל דבק ביהודה איש קריות רבב ומאז הפך לשם נרדף למעשה בגידה. אלו היו 60 שניות על התהוות הנצרות הקדומה. מעניין מה אכלו בסעודה האחרונה ואם היו משנים את התפריט אם היו יודעים שהיא כזו....

למעלה