עדיף.... לקנות מיץ תפוזים סחוט,מאשר לסחוט לבד!! סקוווווווווווווווווווווווופ!
K Keanne New member 2/5/04 #1 עדיף....../images/Emo15.gif../images/Emo3.gif לקנות מיץ תפוזים סחוט,מאשר לסחוט לבד!! סקוווווווווווווווווווווווופ!
עדיף....../images/Emo15.gif../images/Emo3.gif לקנות מיץ תפוזים סחוט,מאשר לסחוט לבד!! סקוווווווווווווווווווווווופ!
K Keanne New member 2/5/04 #5 לא נכון../images/Emo12.gif סתם מאמץ! הוצאת אנרגיות!!! עדיף לקנות מיץ תפוזים סחוט!! זה משעמם לסחוט !!! וזה סתם מעצבן קנו מיץ תפוזים סחוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <עושה פירסומת סמויה >
לא נכון../images/Emo12.gif סתם מאמץ! הוצאת אנרגיות!!! עדיף לקנות מיץ תפוזים סחוט!! זה משעמם לסחוט !!! וזה סתם מעצבן קנו מיץ תפוזים סחוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <עושה פירסומת סמויה >
ל ל א ק י New member 2/5/04 #7 קנו ללאקי מיץ תפוזים סחוט. או תרמו ללאקי כסף כדי שתוכל לקנות מיץ תפוזים סחוט.
K Keanne New member 2/5/04 #8 יש לי 2 וחצי..אבל אני צריך את זה לאוטובוס ויש לי שטר של 20..אבל אני לא רוצה לפרוט <תורם שקל מיותר מהארנק>
יש לי 2 וחצי..אבל אני צריך את זה לאוטובוס ויש לי שטר של 20..אבל אני לא רוצה לפרוט <תורם שקל מיותר מהארנק>
ס סירופ מייפל מקולקל New member 2/5/04 #9 אני לא מתכוונת להשמע מגעילה, אבל תלמד לשרשר אל תגיב להודעה האחרונה, אלא להודעה שאתה רוצה להגיב. ובקיצור, קרא את המאמר
אני לא מתכוונת להשמע מגעילה, אבל תלמד לשרשר אל תגיב להודעה האחרונה, אלא להודעה שאתה רוצה להגיב. ובקיצור, קרא את המאמר
D double O S New member 2/5/04 #13 תלוי../images/Emo96.gif אם המנהלים יברחו לי שוב כמו בפעם שעברה אתה הבא בתור...