"עדיף הטירוף, השגעון, רק לא הפחד, הוא גומר אותי.."
ח ח אפריים New member 1/3/14 #3 נערה... כפי ששאלה רונית - למה התכוון המשורר? אבל - אדם מטורף הטרוף הופך להיות עבורו מצב טבעי ומוכר. אצל המשוגע אין יותר נכון מהשיגעון. הפחד... הוא אחד מהרגשות הצורך את מירב האנרגיות שהפוחד מכיל עד כי לא נותר לו אנרגיה לחיות. או קיי נערה זה הסבר כללי בלי לדעת מה עומד מאחורי הודעתך אז בבקשה אם יעלה הרצון מלפניך הבהרה מאוד תעזור
נערה... כפי ששאלה רונית - למה התכוון המשורר? אבל - אדם מטורף הטרוף הופך להיות עבורו מצב טבעי ומוכר. אצל המשוגע אין יותר נכון מהשיגעון. הפחד... הוא אחד מהרגשות הצורך את מירב האנרגיות שהפוחד מכיל עד כי לא נותר לו אנרגיה לחיות. או קיי נערה זה הסבר כללי בלי לדעת מה עומד מאחורי הודעתך אז בבקשה אם יעלה הרצון מלפניך הבהרה מאוד תעזור
נ נערה בטירוף New member 1/3/14 #4 לפי מה שהבנתי את הציטוט זו הייתה כוונת המשורר. אני חושבת שהפחד זה בין הדברים הכי נוראיים שיש. לא שמתי את זה כאן בגללי או משהו, למרות שעכשיו שמתי לב לטירוף של הציטוט שגם ביוזר שלי יש אותו . בכל מקרה שמתי את זה בגלל ההסבר שלך.
לפי מה שהבנתי את הציטוט זו הייתה כוונת המשורר. אני חושבת שהפחד זה בין הדברים הכי נוראיים שיש. לא שמתי את זה כאן בגללי או משהו, למרות שעכשיו שמתי לב לטירוף של הציטוט שגם ביוזר שלי יש אותו . בכל מקרה שמתי את זה בגלל ההסבר שלך.
ד דב ושמו פו New member 1/3/14 #6 שלום נערה ביקרתי בבלוג שלך ( אני מקווה שזה בסדר מצדך) וראיתי ברשימת הסלבס שנפגשת איתם את דב נבון. ורציתי לשאול: הוא באמת דב נבון? דב פו
שלום נערה ביקרתי בבלוג שלך ( אני מקווה שזה בסדר מצדך) וראיתי ברשימת הסלבס שנפגשת איתם את דב נבון. ורציתי לשאול: הוא באמת דב נבון? דב פו
ר רונית 1411 New member 1/3/14 #8 הכרתי את בנו, הוא היה מתמחה לעורך דין אצל יגאל ארנון בחור יפה עם עיניים כחולות