עדין לא מעכלת

destiny36

New member
עדין לא מעכלת

לא יודעת איך נוהגים לא יודעת מה לעשות מה להגיד. מטריד אותי מאתמול לשמוע שלאבא שלי היה גידול שהוסר והוא לא שפיר. לא שפיר זה אומר ממאיר לא?! פתאום כל התמונה של אמא שלי חוזרת עם המחלה הזאת שתוקפת פתאום משום מקום. בן אדם מתחיל לנבול לאט לאט בלי רחמים. אולי בכל זאת אלוהים שומע רואה (בטח גם קורא) אז שישאיר לי את אבא שלי בריא ולא רק לקצת רק להרבה. מעטים האנשים שאומר עליהם צדיקים טובים ענוים צנועים מקסימים חכמים מיוחדים וקסומים. וזה אבא שלי שיותר ויותר יודע להיות אבא ואפילו מחליף את אמא ואת כל העולם שאין לי בלעדיו
. בשנה שעברה ביקשתי ליום הולדתי עבודה. השנה אני מבקשת בריאות ועוד בריאות לאבא שלי לילדים שלי ולכל מי שרק צריך!

maof

New member
זה מאוד פשוט.........../images/Emo39.gif

להתנהג במקסימום טבעיות. היכולת שלך להיות חזקה תשפיעה על הסובב אותך וזאת הדרך לפי דעתי לומר....אבא אני אוהבת אתך. מעוף

destiny36

New member
אני משתדלת

כי ככה הוא נוהג בעצמו. אופטימי וחזק. ככה גידל אותי ואמשיך בדרכו. יהיה קשה ממש להרגיש ולנהוג כאילו כלום. אבל זו מסתבר תהיה הדרך

maof

New member
../images/Emo24.gif

לכל אדם יש אמונה בלב ואת הנחמה שלי ממך אני שואב זאת האמונה תחזק נשמתי. מחזיק לשניכם אצבעות
מעוף

לא להיבהל !

לא שפיר אמנם זה ממאיר לפי התרגום הרגיל אבל השאלה היא כמה הם הורידו מהשוליים והאם השוליים נמצאו נקיות שזה אומר שאין גרורות לצדדים. לא להיבהל רק ההגדרה ! בדרך כלל הם חותכים קצת מסביב יותר ממה שצריך כדי לראות את הגרורות והכיוון שלהם ואם זה נקי אפשר להירגע

destiny36

New member
הרופא הסביר לו שהורידו הכל

גם לאמא שלי הורידו הכל גם לדודה שלי הורידו הכל אף אחת מהן לא כאן יותר

עדיין רצוי לוודא שהקצוות נקיות

ובכל מקרה להקפיד על המעקב סדיר לא להיבהל בטרם עת ! נכון שהמשקעים בזכרון מעוררים את הפחד אבל מצד שני רצוי להתייחס לעובדות הרפואיות. והכי חשוב שיהיה בריא

r e d head

New member
יש באמת גידולים ממאירים

שהם לחלוטין מקומיים אם מדובר בעור למשל כאלה שנוצרים מחשיפה רבה לשמש באמת שלא כדאי לך להכנס לחרדות, אלא לבדוק עם רופאים והרבה בריאות

destiny36

New member
תודה לכם. אני אבדוק

להיות גם בטוחה שמה שאמר לי אכן מה שנאמר לו. קצת לא מובן לי על איזה טיפולים דובר מעבר לבדיקות.

pdan

New member
../images/Emo24.gif"תהי חזקה מהרוח"בשבילו

לאימי עדיין יש גידול שרק הצליחו למזער אותו וכרגע הוא במצב "רדום" את חייבת להיות חזקה בשבילו והכי חשוב להראות לו שיש לו בשביל מה להילחם לחיות! אני זנחתי את סיפורי האישי לטובת אימי הבאתי את ילדיי אליה כל הזמן זה חיזק אותה משמעותית כל הזמן צריך לתמוך ובמצבו כל הזמן להיות קשוב לגוף.תהיו חזקים החיים מדהימים בכדי שנוותר אליהם!למרות הכל.

לנצח ../images/Emo42.gif

קחי לך את הזמן חבקי אותו חזק השארי בשבילו חזקה ניטעי בו רוח תקווה איגרי כוחות למחר אתם יכולים לנצח כי האופטימיות, אף אחד לא שוכחת

"לא שפיר" - אין פירושו "ממאיר".

יש דרגות של תוקפנות של גידולים. יש את הגידולים השפירים שאינם מאיימים כלל על החולה, מצד שני, יש את הגידולים הממאירים שכן מאיימים על חיי החולה במידה זו או אחרת, בהתאם לאגרסיביות הגידול - ולכל גידול יש את האגרסיביות שלו. בנוסף, יש גדולים שהם "פרווה" - לא בשר לא חלב - לא שפירים, אבל גם לא ממאירים. גידולים אלו מוכרים בספרות המקצועית כגידולי Border-Line. הם מכילים משפחה נרחבת מאד של גידולים שאמנם אינה תוקפת כגידול ממאיר, אבל יכול לחזור ולגדול בשקט גם אחרי שמוציאים אותם - לא בתוקפנות, אבל כמו עשב שוטה בגינה... לרוב אלו, יש טיפולים יעילים ביותר, עם מעקב צמוד מדי פרק זמן. כמו שכתבו לך - אל תתביישי לשאול את הרופאים. ספרי על ההיסטוריה במשפחתך, ואני מעריך שרופא נבון והומני יהיה ארך רוח מספיק להסביר לכם בפני איזה סוג גידול אתם עומדים ומה יעילות כל צורת טיפול. מכל מקום - מחזיק אצבעות שזו רק אזעקת שווא... בהצלחה

destiny36

New member
תודה שוב לכם

ותודה לך על ההסבר. עכשו הכל נשמע לי קצת נורא מידי מבולבל מידי שחור מידי. אבל אחרי שאני אבדוק מקוה להיות יותר שקטה ויותר אופטימית. אני חושבת שאת כל ה"גידולים" האלה גם אלוהים זורע בנו לפעמים זה לא מובן למה ולפעמים כדי שנבין דברים אחרים. אני יודעת ומכירה את אבי שהוא אופטימי מלא שמחה ומציאותי. עד לרגע שהוא נכנס לניתוח לא ידענו אפילו שזה הניתוח הראשון בחייו. וגם שם הוא היה כל כך רגיל כל כך חזק לא מפוחד מידי. מקבל מה שהחיים נותנים ומחכה שיגמר ויללה לעבור ליום הבא. המון תקוה ואמונה יש לי וגם לו . אז אני מקוה שזה אכן יתגשם כמו שנאמר מחשבות בוראות מציאות.

למעלה