עדין גירושים

עדין גירושים

מה עושים שבעלי מסית את הילדים שלי נגדי אנחנו בתהליך גירושים וקשה לי מאוד בנושא הילדים אני חושבת שמה שבעלי עושה זאת טעות חמורה אבל מלחמה כמו במלחמה כל האמצעים כשרים מבחינתו איך מחזירים את הילדים להבין שזה לא נכון ????????????

קטי30

New member
הרבה אוויר והרבה כוח../images/Emo24.gif

כל כך מוכר. לצערנו יש פעמים שאחד הצדדים לא מספיק עם נבון להבין שזה לא בריא לילדים ולפעמים זה יכול להוציא מהדעת ולהטריף ממש החוכמה והיכולת לתת לילדים את המענה הנכון זה בהרבה דיבורים שיחות משפחתיות ים של חום ואהבה לנהוג בעדינות מרובה הרבה חיזוקים סבלנות וסובלנות. לדבר איתם בשפתם ולהבהיר להם שאמא יש רק אחת ואבא יש רק אחד והכי חשוב: אם את תדברי דברים חיוביים על אבא שלהם הם יראו את ההבדלים אם את מספיק נבונה והחלטית בדרכך והם יראו מה שאת מקרינה בסופו של דבר זה יועיל רק לך חמודה "הזורעים בדימעה , ברינה יקצורו" ויבוא היום והם כבר לבד יעירו לו כי תאמיני לי, ילדים הם לא הבלים
יום יבוא והם יהיו מספיק בוגרים להבין ולעשות את ההבחנה וברגע שאת תעשי את זה בתבונה את תראי להם דוגמה חיה. בוקר טוב לך , ויום נפלא

גדי40

New member
בעינייני ילדים אין הכל כשר חומד

אלו נזקים שנגרמים עכשיו לילדים ויהיו להם תופעות לווי לשנים הבאות מציע לך להשתמש באנשי המקצוע ולהעזר בהם אם זה שירותי הרווחה ,פסיכולוג לילדים(רק אם יש לך אמצעים לפסיכולוג) ושירותים מיקצועים נוספים ובסופו של דבר כל מה שהאב עושה היום מחר זה יהיה לרעתו יש גם מיקרים שאת בסיוע שירותים מיקצועים תוכיחי שהאב גורם נזק לילדים ואז גם יהיו עליו הגבלות בהסדרי הראיה לא שותקים ולא מרימים ידיים בענייני ילדים

למעלה