עדים

C a r o l a

New member
עדים

למה צריך עדים לוועדת מצפון? מה שואלים אותם? ואיזה אנשים להביא בתור עדים? אפשר בני משפחה?

עדים כשמם כן הם

שיעידו שאת דוברת אמת. למעשה הדבר הנכון ביותר לחשוב, זה שפוטנציאלי שישאלו אותם שאלות דומות למה ששאלו אותך, רק בגוף שלישי. אבל האמת שהעדים נמצאים בפנים בערך 5 דקות כל אחד (בנפרד) והם לא החלק הקריטי של העניין. חשוב ששני העדים יכירו אותך טוב כדי שהאימות לא יראה מזוייף. אפשר בני משפחה, אני חושבת שעדיף שאחד לא יהיה בן משפחה, בכל זאת הם יותר משוחדים
אם זה בן משפחה, שלא יתנגד לעובדה שאת לא מתגייסת, כי יש להם נטייה (גם בקבן) לנסות לשכנע את ההורה לשכנע אותך. בכל מקרה, במאמרי הפורום יש את הרשמים שלי מהוועדות, שם גם רשום מה שאלו את העדים, אולי זה יכול לעזור לך יותר ועכשיו לדברים החשובים באמת-
את לפני שליחת מכתב? רוצה לשתף? מתי הוועדה? וכו'

C a r o l a

New member
מה?? העדים צריכים לבוא איתי??

איך אני אמורה לשכנע שאני אנשים לבזבז יום עבודה ונסוע איתי ללשכת גיוס בתל השומר? אי אפשר לראייון אותם בטלפון? יש לי וועדה ביום חמישי.

C a r o l a

New member
אוקיי

בגלל שאין סיכוי שאנשים יוותרו על יום עבודה בשביל 5 דקות ראיון: אפשר להביא בתור עדים חברות גם אם הן בגיל פחות מ18?

קורולה

אפשר להביא כל אחת, בתנאי שהיא מכירה אותך מספיק בשביל להעיד על עמדותיך והתנהגותך. אני מניח שהם לא יקבלו ילדים קטנים. תקחי בחשבון שחלק גדול מהבאת העדים היא בשביל לתפוס אותך על כביכול שקרים, אז חשוב שתעשי סימולציה גם לעדות כדי שידעו ממה להזהר ועד כמה עקביות ביניכן ובכלל זה דבר חשוב.

מצטרפת ומוסיפה

כדאי שתיידעי את מיטב (אין לי מושג אם זו עדין קרין) מי העדים שלך, כי כל עד מקבל מספר בכניסה לבקום. אז אל תהיי ספונטאנית מדי- והמון הצלחה
ספרי איך היה...

למעלה