עדיכונים

עדיכונים

אני חושבת, וגם די ראיתי את זה שכשבן אדם כותב על איך שהוא מתמודד עם חייו ומתפתח, זה עוזר לאנשים אחרים. לכן החלטתי לכתוב על מה שקורה איתי. הבנתי, שיש שני דברים עיקריים שפשוט מעיקים עלי בחיי. אחד זה זה שאחותי רוב הזמן מתעלמת מקיומי. בגלל שהתערבתי במערכת יחסים שלה עם חבר שלה. הבנתי שחוץ מהשיחה שעשיתי איתה הגיע הזמן לעשות איתו שיחה גם כן. איזה ידיד חדש שלי (שגנבתי אותו מחברה טובה שלי) אמר לי שגם הוא עשה את אותו הדבר פעם ומה שסיים את כל העסק היה ההבנה של אחותו שכל מה שהוא עשה הוא עשה מאכפתיות כלפיה. אז אני הולכת להראות את זה לאחותי. דבר נוסף זה היחסים שלי עם אמא שלי, כמובן שקיבלתי לאחרונה מסרים מהיקום של לדבר איתה. אז היום, אני לוקחת אותה לשיחה, עוד שעתיים בדיוק. כדי לדבר על הכל ולסגור את כל העסק. בתקווה שזה יפעל. אתם יודעים מה? אני יודעת שזה יפעל! מה עוד? בערך בגיל 14 פרשתי מהמשפחה שלי ופשוט לא שיתפתי פעולה. בשנים שחלפו הבנתי כמה משפחה חשובה וכמה שמשפחתיות חסרה לי, והחלטתי שאני שוט אשנה את ההתנהגות שלי ואתחיל להיפגש איתם. אני צריכה לשנות הרגלים אבל עצם הרצון והנסיונות לתקשורת יעשו את העבודה. אני בטוחה ומאמינה. מה עוד? גיליתי שרשיון נהיגה ממש חסר לי, וכאילו מאיזה סימן אלוהי, אני מקבלת דחיפה פנימית להתחיל ללמוד כבר. כנראה הגיע הזמן. אבא גם נתן לי עבודה אצלו פעם בשבוע (איזה פלא בדיוק בזמן) , כדי להרוויח את הכסף שבועי של השיעורים. אז השבוע אני כבר מתכוונת לקבוע שיעורי נהיגה. הדבר הכי חדש הוא שהרבה זמן היה לי ממש קשה עם העבודה המשעממת שלי בצבא, חוץ מזה שחצי מהזמן אני מקדישה אנרגיות לאיך להעסיק את עצמי... ואז קראתי באיזה ספר שאני קוראת שהמחברת נתקלה באותה בעיה בעצמה, עד שנמאס לה, היא הרגישה שהיא שווה יותר, הוכיחה את עצמה והועברה לתפקיד טוב יותר. אז אני מרגישה דווקא שאני מצליחה ליהנות, והמאמצים משתלמים, וברגע שאני רגיש שאני מוכנה, אני בטוח אמצא את הדרך לעבור לתפקיד מספק יותר. חוץ מזה שאני לא רוצה לעזוב את החבר'ה שם, כי ממש השתלבתי איתם, אבל אני בטוחה שכשיגיע הזמן הכל יהיה בסדר, פשוט לעשות מה שאני מרגישה לנכון מתי שאני מרגישה לנכון. שבוע נפלא! מגע הקסם

הכוכבת

New member
מגע הקסם עשית לי צמרמורת

כיף לקום בשבת בבוקר ולקרוא איך אנשים עושים שינויים. מחכים לך דברים טובים. בהצלחה.

למעלה