עדיין תקועה....

כוכבונת

New member
עדיין תקועה....../images/Emo4.gif

שלום לכולם!! תודה על עזרתכם פעם שעברה אבל אני עדיין תקועה!! אם אתם זוכרים אותי אני זאת שבקשר עם בחור שהוא ממש נשמה וחמוד אבל לא נראה טוב....לא מוצאת את עצמי נמשכת אליו פיזית. אז יצאנו עוד פעם והלך ממש נחמד אבל אני עדיין לא יודעת מה לעשות? הפגישה הייתה ממש נחמדה ודי התרגלתי אליו ולמראהו ולהתנהגותו אבל עדיין תקועה ולא יודעת איך להמשיך הלאה. הוא מצידו ממש דלוק עלי ורואים לו את זה גם בעיינים וגם בהתנהדות אבל זה לא ממש משנה מה שכן זה שאני לא יודעת איך להמשיך הלאה ומה לעשות......? בבקשב תעזרו....אני לא רוצה לשגע אותכם אבל אני תקועה וזקוקה לעצות... בתודה מראש
כוכבונת

אז תניחי לזה...

את סתם מענה את עצמך ואותו... אין משיכה = זה לא יעבוד, מאוד פשוט. להתחיל לנסות להתרגל או לוותר לו, לוותר לעצמך רק יהרוס בטווח הארוך... תניחי לזה.

noamm

New member
בשונה לדעתו...

אני מכיר וגם שמעתי על המון מקרים של זוגות שבהתחלה ממש לא היתה משיכה אבל היה עיניין באופי. ובסוף זה הפך לאהבה ממש גדולה. זה ממש תלוי מה את מחפשת . אם האופי וההתנהגות שלו מתאימה לך וממש כיף לך להיות איתו אז את תגיעי לשלב שהמראה שלו לא יפריע לך ואת אפילו אולי לא תרגישי בזה ואולי אפילו תואהבי את המראה שלו ככל שיעבור הזמן. העיצה שלי זה אם מממש את לא יכולה לראות אותו ואת ממש מרגישה שזה לא זה אז באמת תעזבי אבל אם כיף לך ואת נהנת. אז אל תתני לזה להפריע לך

ליאן.

New member
כוכבונת יקירה

את לא תקועה, את פשוט לא רוצה לקבל החלטה. העובדה היא שאת לא נמשכת אליו. ניסית להפגש שוב..ניסית.. ולא השתנו הדברים לטובה. תגידי לו שלום יפה, ותפרדו עכשיו לפני שתקשרו האחד לשנייה ויהיה לכם יותר קשה. את רואה שוהא כבר מתחיל לפתח ציפיות.. נכון שקשה לך לאכזב אותו, אבל זה משהו שתצטרכי לעשות. העובדות לא השתנו וההחלטה כבר קיימת. תוכלו לשמור על קשר של ידידות, אם תרצו.. הרי יש בינכם תיקשורת טובה והוא חמוד.. אז למה לא?

כוכבונת

New member
ליאן היקרה.....

כן השתנו הדברים כשנפגשנו עוד פעם. אמרתי שהלך ממש נחמד ונראה לי שכן יש לי משהו כלפיו אבל פשוט אני לא יודעת איך לפרש מה שאני מרגישה.....

ליאן.

New member
כוכבונת

כתבת "ודי התרגלתי אליו ולמראהו"... זה לא אומר שאת נמשכת אליו, נכון ? אם להיות ´רגילה´ למראהו מתפרש אצלך כמשיכה, אם את מצליחה לראות את עצמך נוגעת בו ומתנשקת איתו, אז כנראה שלא נותן לי אלא לאחל לשניכם בהצלחה.. הרי רגשות אפשר לפתח לידידים גם כן, וידידים יכולים להיות מאוד חשובים, מקסימים ויקרים לנו.. אבל הם יהיו רק הידידים שלנו מכיוון שאין משיכה. נראה שמצד אחד את מפחדת לפספס בחור טוב ומצד שני מפחדת לפגוע בו. תוכלי לצאת פעם נוספת ולנסות להתנשק.. אם תראי שהכל זורם ואת מרגישה את עצמך זורמת בנשיקה ומבקשת לעוד.. סימן שיש תקווה לקשר בינכם, אחרת לא. עשי ונסי. מקווה שעזרתי, ליאן.

אביב 20

New member
אז ככה

האם מה שאת באמת רוצה זה לחכות ליום שבו המראה שלו כבר לא יפריע לך? ככה ראית תמיד את בן הזוג האידיאלי? זה לא הרגל קטן שצריכים להתרגל אליו, זה הבן אדם שאת תראי יום יום! לדברים רעים, פרידה למשל, נותנים לזמן לתקן אותם. המראה של הבן זוג שלך לא אמור להיות אחד מהם. אז נכון - הוא נחמד, נשמה, וכ-ז-ה חמוד - אבל בלי משיכה פיזית יבואו רק תסכול ובעיות בטווח היותר רחוק. אני אישית לא הייתי רוצה שתישארי איתי כשאין משיכה ואת מחכה להתעורר בוקר אחד ולגלות שהתרגלת לאיך שאני נראה. תחשבי על זה. ואולי קשה לך לקבל החלטה חיובית (כלומר המשך הקשר) כי את לא יודעת איך הסביבה הקרובה שלך (משפחה, חברים) תקבל את זה - אם הוא באמת, כמו שאמרת, לא נראה טוב? אז נכון שאת יכולה להתרגל למראה, ונכון שיש שיאמרו כי "כשאוהבים מישהו הוא הכי יפה בעולם!" - אבל אתם בכל זאת תסתובבו ביחד... זה בהחלט שיקול הגיוני ומותר לך לחשוב עליו. אה, דרך אגב, מישהו שכיף להיות איתו, שיודע להקשיב, שהוא ממש נשמה - אך אין משיכה פיזית - נקרא "ידיד"

למעלה