עדיין שומם כתמיד:)

עדיין שומם כתמיד:)

ג'יסס. מתגעגע? :) P;

gesus

New member
בטח ששומם פה...מה הפלא?

כל אחד נכנס, זורק איזו הערה כמה מת פה והולך. מישהו חשב לרגע לעורר פה איזה נושא רלוונטי לעיר במקום לבדוק את הפורום ולברוח?

roidm

New member
מישהו מתעצבן פה ...?

התפקיד של מישהו בסכנה ...?

gesus

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

כנראה הבנת שרמזתי לכיוון שלך. בכל אופן, התפקיד שלי לא בסכנה אלא אם כן הפורום יסגר וגם אז אני לא ארעב ללחם (התפקיד הוא ע"ב התנדבותי בלבד).

roidm

New member
חחח טוב דיי חלאס שורה תחתונה...

הפורום שלך מת...לדעתי - ותר..

^^

האמת? הייתי נשארת ועוזרת לשקם פה בכיף, רק שאז העיפו אותי מהפורום "שלך" (ג'יסס) בזלזול. אחח, הימים של אפרת:)

gesus

New member
מזל שהדעה שלך לא נחשבת

הפורום הזה לא שייך לאף אחד. אני מנהל אותו כמו שבאותה מידה אתה יכול לנהל אותו. אם הפורום מת אתה מוזמן להמנע מלהכנס אליו, לקרוא עליו קדיש ולצוץ אחרי חודש. כל עוד אני מנהל אותו הפורום הזה יהיה קיים.

roidm

New member
חח תראה כבר איזה טון נהיה לך....

אני לא יודע אם זה מצחיק או עצוב... אני גם לא מתכוון להגיד לך איך לשפר אותו כי ממש אין לי כוח לזה... אבל שמע - העיקר הבריאות

gesus

New member
אז מה בעצם אתה רוצה?

אתה מתלונן שהפורום מת מצד אחד, אבל מצד שני אתה לא מתכוון להגיד לי איך לשפר אותו.

ANGIE STARDUST

New member
יאללה מלחמה!

וואי וואי. ואני חשבתי שרק בפורום סלקטורים יש את זה. מי שמתעסק עם ג'יזוס, לא יכול להכנס לקנדה EVER

roidm

New member
כי ממש לא אכפת לי מה קורה פה..

בעבר הפורום הזה עניין אותי ואולי סייע לי קצת.... ועכשיו כמו שאמרת אי כמו כל אחד, נכנס, אומר שהפורום מת ובורח... לא מפריע לי....
יום טוב

roidm

New member
ואל תצפה שהתגובות שלי יגיעו ל...

לרמת דיבור הבכיינית שלך... אני מבחינתי עף מפה..

gesus

New member
הצביעות שלך שוברת שיאים

כשהיית צריך להעזר בפורום הוא היה בסדר מבחינתך אבל ברגע שאתה צריך לשים את הכסף איפה שהפה שלך (PUT YOUR MONEY WHERE YOU MOUTH IS) אתה מתחיל לספר לנו שאתה לא תבזבז את כוח שלך על הפורום שאתה בעצמך אמרת שעזר לך. אז מה בעצם אתה רוצה מאיתנו? להכנס לפורום פעם בשבוע ולספר כמה שהוא גרוע?

למעלה