עדיין קשה....

אטל81

New member
עדיין קשה....

עניין האוכל במסעדות מתחיל קצת להטריד אותי.... בסופ"ש האחרון יצאתי עם החבר לת"א לבלות במסעדה, אני בחרתי עוגה והוא התקשה למצוא אוכל שמתאים לו בכל התפריט (הוא חולה סכרת).... לא היה לי נעים לאכול לבד. בסוף הוא לקח רק כוס קפה. ובשלב יותר מאוחר, הוא היה חייב לאכול, ולא מצאנו מקום שבו הוא יכול היה לקנות סנדוויץ או אוכל אחר שמתאים עבורו. אני רואה שבתור חולה סכרת, כמעט ואין אפשרויות של מאכלים ללא סוכר - הכוונה לאוכל אמיתי.... ואולי גם קינוחים. שאלה לי אליהם - ייתכן וזה שאלה קצת טיפשית - האם יש איזשהו גוף שקובע איזה מאכלים יהיו בתפריט? אני הייתי רוצה לרשום מכתב לגורם כלשהו ולהציע לו להכניס ולשפר את התפריטים במסעדות, שיהיה לסוכרתיים כייף ונוח ולא יצטרכו לדאוג איזה תבלינים יש על הסטייק או אם יש במזון הזה סוכר, כמה ואיך.... אני מאוד רוצה לנסות לשפר את החיים שלו וגם את שלי..... מודה לכם מראש.

יפיופי

New member
ואני דווקא חושבת

שיש שיפור עצום בבתי הקפה לפחות תמיד אני מוצאת עוגת ללא סוכר. סלטים טובים ואפילו לחם מחיטה מלאה. אני נזהרת עם הרטבים וגם כך הם מגיעים בנפרד אני דואגת לשאול במידה והמקום אחראי על התיבול. אבל תמיד אפשר לשאוף לעוד ועוד שיפור. רק לא תפריטים לסוכרתי זה עושה לי רע.

יש שיפור היום

לעומת מה שהיה בעבר - כמעט בכל בית קפה ניתן להזמין סלט והרוטב בא בנפרד. לא הבנתי אם את אכלת עוגה למה הוא לא יכול היה להצטרף אליך למעט עוגה במקום לחפש אח"כ סנדביץ?

למעלה