עדיין צריכה רעיונות - בדחיפות...

nooshy

New member
עדיין צריכה רעיונות - בדחיפות...../images/Emo10.gif

קודם כל תודה למעט האנשים שהגיבו להודעה הקודמת שלי, הרעיונות היו טובים, אבל, לצערי, עדיין לא מצאתי את מה שאני מחפשת. זה באמת קשה כי הוא מצפה שאני אקנה לו משהו שימושי שהוא יאהב, ואני הייתי רוצה שזה יהיה גם רומנטי ומיוחד כי זו בכל אופן מתנה ממני ולא מחבר שלו.... אז בבקשה תמשיכו להציע לי עוד רעיונות זה ממש חשוב, מה אני יכולה לקנות לבן אדם בן 24 שהוא יאהב את זה ויהיה לו שימושי? וחוץ מזה שירשיר, יש לך אחלה רעיונות לכל אחד פה! כל הכבוד!!

ShirShir

New member
../images/Emo51.gifתודה נושי!!../images/Emo9.gif

אולי בזכות זה החלפתי היום צבע לבורדו
<
הודות לפג´נגה!!
> ואני מנסה שוב לעזור לך: אני מבינה שיותר חשוב לך לחגוג את האירוע מאשר המתנה עצמה,נכון? *טוב, את יכולה לארגן פיקניק רומנטי עם כל ה"חבילה" (נרות
, יין
, שתי כוסות, אוכל טעים טעים, שמיכה משובצת וכו´..), אגב, אם ירד גשם
אפשר לארגן את הפיקניק על השטיח בבית
*אם אין בעיה של כסף, אתם יכולים לנסוע לחו"ל או בארץ לאיזה מלון טוב (אולי אילת או ים המלח) ולהזמין מראש בילויים זוגיים בספא ו/או טיפולי רפואה משלימה. *מה דעתך על ערב רומנטי? להזמין כרטיסים להצגה ומקום במסעדה מפוארת, ככה לבלות בכיף כמו בסרטים
ומתנות כמו שכבר העלתי בעבר בפורום: *מתנה לפי חמשת/ששת החושים: 1.חוש ריח – בושם, דיאודורנט, נר ריחני, מבער+שמן ארומטי.. 2.חוש ראייה – אלבום תמונות, תמונה ממוסגרת, סרט וידאו בצילום בייתי.. 3.חוש מגע – מסאג´, מסאג´ר (מכשיר למסאג´), קרם גוף, שמן גוף/אמבט.. 4.חוש טעם – שוקולד, ממתקים, ארוחה.. 5.חוש שמיעה – דיסק, ווקמן, שיר במתנה, להקדיש שיר ברדיו.. 6.החוש השישי – ספר אסטרולוגיה, סרט "החוש השישי", חיזוי עתידות.. *פיג´מה לאוהבים: לקנות חולצת טי-שרט לבנה ומכנס טרנינג/פליז בצבע לבן ולכתוב/להדפיס על החולצה "חלומות מתוקים,מותק" או "אני אוהב/ת אותך". *ערכת חימום לרגעים שאנחנו רחוקים: דובי גדול + גרביים + שמיכת "פינוקית/"כירבולית". מקווה שעזרתי או לפחות נתתי לך כיוון, ושוב- מזל טוב!!

nooshy

New member
האמת ששניהם חשובים...../images/Emo41.gif

גם איך לחגוג את האירוע וגם איזו מתנה לקנות, אבל נראה לי שעזרת לי... מאד אהבתי את הרעיון של הפיג´מה עם ההקדשה. חוץ מזה אני אנסה לחפש לו משהו בחנות "לגבר" - אולי אני אמצא איזה משהו שימושי עבורו, ובקשר לאירוע, עדיין לא החלטתי, אולי אני אזמין כרטיסים לאיזה מופע (אם אני אמצא כרטיסים שבוע וחצי לפני התאריך)... ואולי אני אאמץ את הרעיון של הפיקניק (ההורים שלי לא יהיו בבית ביום הזה אז יהיה לנו את כל השטיח לעצמנו)... בכל אופן, המון המון תודה על העזרה - אני אעדכן אותך מה אני אחליט בסוף, וסתם שאלה שלא קשורה: מה זה הספר "קוקולוגיה" שדיברת עליו? מה כתוב שם בדיוק?

ShirShir

New member
לגבי "קוקולוגיה"..

המלצה שלי - גשי לחנות/אתר סטימצקי והציצי בספר. מתוך הכריכה של הספר:" משחק לגילוי עצמי. סדרת משחקים שחושפים את גישותיכם כלפי מין, משפחה, אהבה ועבודה". (הי נושי-רעיון שעלה לי כך פתאום.. אולי תקני את הספר הזה ותבלי עם החבר שלך ערב של שעשועי ה"קוקולוגיה"?
) ***לגבי המופע, איפה אתם גרים? אולי יהיו פה המלצות"? שמחה לעזור!!

nooshy

New member
הבעייה נפטרה...

זה אולי יישמע לך קצת מוזר, אבל האמת שאני והחבר שלי הרגע נפרדנו, אז כרגע חסכתי לעצמי מתנה... זה לא פתאומי כמו שזה נשמע - היו לנו קצת בעיות בזמן האחרון, אולי בגלל זה היה לי כל כך חשוב שהמתנה שלו תהיה מיוחדת.... בכל אופן, עכשיו זה כבר לא משנה. האמת שיום אחרי היומולדת שלו, הייתי אמורה לעשות "ערב בנות" אצלי בבית כי ההורים שלי יהיו בחו"ל. לא הייתי בטוחה שהערב הזה ייצא לפועל כי זה בכל אופן יום אחרי היומולדת שלו, אבל עכשיו כשנפרדנו, זה בטוח ייצא לפועל, ואני חושבת שאני אקנה את הספר כדי להעביר ערב עם החברות שלי. את חושבת שזה יתאים לערב הזה? אני עכשיו אכנס לאתר של סטימצקי. שוב תודה על כל העזרה....

לוטמניה

New member
אף על פי

שאת בכלל לא נשמעת עצובה,רציתי להגיד שאני משתתפת בצערך. להיפרד מהחבר שלי נראה לי אחד הסיוטים של חיי וזה בדיוק מה שמפחיד בזה כל כך. מקווה שהכל עובר לך בקלות....

nooshy

New member
לא בדיוק אבל

בערך... זה ממש לא קל, וברור שאני לגמרי עצובה, אבל אני שלמה עם זה לגמרי. ברור לי שזה היה צריך לקרות. להפרד מהחבר שלך נראה לך הרבה יותר קשה כי טוב לכם יחד עכשיו - גם אני תמיד פחדתי מהפרידה, אבל אסור לחשוב על זה בכלל כשטוב לכם. עכשיו זה הרבה פחות רע ממה שחשבתי שיהיה כי זה כבר היה צפוי, אבל זה עדיין קשה. בכל אופן, זו הסיבה שעברתי פורום... תודה על התמיכה בכל אופן והמון בהצלחה עם החבר שלך!

ShirShir

New member
../images/Emo12.gifנושי....

אני מצטערת לשמוע על זה.. במיוחד אחרי שהשתדלת כ"כ ורצית להשקיע בו! מבטיחה לך שיהיו עוד המון הזדמנויות להפתיע ולהשקיע. חיבוק
ממני! לגבי הערב בנות-אני חושבת שזה יהיה נחמד.. תבלו! רק טיפ קטן מראש-יכול להיות שיקח לכם כמה דקות להיכנס לעניין, מיד אחרי הצחוקים והמבוכה זה עובר.

ShirShir

New member
זה פשוט..

מצטרפים לצוות הנהלת הפורום! משתתפים קבועים, "מומחים" ואורחי כבוד המוזמנים ע"י מנהל/ת הפורום ובאישור הנהלת "תפוז", מחליפים צבעם. מקווה שסיפקתי את סקרנותכם..

למעלה