עדיין עצבני.....

• פותח הנושא pinkp
  • פורסם בתאריך

pinkp

New member
עדיין עצבני.....

מה? מה הם חשבו לעצמם? אפילו היה פיגוע באותו היום! "כן, טוב לנו ככה, אנחנו נהנים שהורגים אותנו, זה טוב לנו ככה, בואו נשאיר את זה..." מה? מה חושבים כשמצביעים נגד ההתנתקות? "כן, נמשיך לחיות בפחד כל החיים שלנו, נמשיך לשלוח את הילדות שלנו ואת הנשים שלנו ואת טובי בנינו למות, כי זה טוב ככה, אז תשאירו,למה לשנות?" ... מרגע לרגע אני חושב שליכודניקים חכמים פחות ופחות
.

kundason2003

New member
בתור קצין, חשבתי שהבנת את זה כבר

מזמן... ולא שיש לי משהו נגד ליכודניקים, אלא שהם טיפשים. אז יש לי משהו נגדם. שוט מי.

wizibusy

New member
ליכודניק...טיפש...? לא תמיד.

לא כול הליכודניקים טיפשים, בהצבעה היה אחוז הצבעה נמוף ביותר של 30% - זה לא רוב מתפקדיי הליכוד , מתוך ה30% האלו היה רוב נגד התוכנית אך עדין רוב קטן יחסית למכלול מתפקדיי הליכוד. *בנוסף לכך שליכודניק לא חייב להיות מתפקד ליכוד והוא גם יכול להיות אחד מהמיליון וחצי(בערך) שבחרו בליכוד, ולכן זה לא הוגן להגיד שכולם טיפשים מכיוון שלא לא לכול ה"ליכודניקים" הייתה זכות הצבעה. העובדה שהם הצביעו נגד התוכנית איינה אומרת שהם טיפשים היא אומרת שהם לא באותה רוח מחשבה כמוך. בנוגע לתוכנית עצמה , התוכנית הנ"ל נפלה מכמה דברים. 1. התוכנית היינה קטנה ולא מפורטת , הדף שמסביר על התוכנית(אפשר למצוא באתר הליכוד) הוא דל ונראה כאילו הוא נבנה בכוונה בחוסר מקצועיות . 2. אין תשובות להרבה מהשאלות הביטחוניות שעולות . 3. הקמפיין של התומכים בתוכינת היה עלוב לעומת כול קמפיין שהיה איי פעם ועלוב ביותר לעומת הקמפיין של המתנגדים. 4. לאחר פירסום המכתב של הנשיא בוש זה נראה בטוח שהתכונית תעבור , זה היה כביכול משהו היסטורי , אך לאחר פירסום המכתב הממשל נישא להמעיט בערך של המכתב מכיוון שהם ראו את מה שאומרים על המכתב בתקשורת ,והם אכן יצאו כנגד פרשנויות מסוימות של המכתב מצד התקשורת -מה שגרם לאי ביטחון בנכונות המכתב . כול אלו ועוד הרבה גרמו לכישלון התוכנית. האשמה היא לא בעובדה(כביכול) שה"ליכודניקים" טיפשיים, האשמה היא בזה ששרון זיזלזל במתנגדים , ומכיוון שהשרים(לימור,סילבן,ביבי) אמרו כן עם הפה ולא בפועלות(או באי פעולות).

kundason2003

New member
זה היה בצחוק, כמובן.

ברור לי שלא כל הליכודניקים טיפשים. יש כמה, אבל יש גם כמה בשינוי שהם טיפשים. וחוצמזה מי אני שאגדיר טיפש? בכל מקרה, זו סתם היתה יציאה ללא כוונה.

למעלה