עדיין נודדת

עדיין נודדת

מחפשת בודקת קצת שיכורה האמת נודפת הסודות נעלמים זו שעה של ציפורים שמתעוררות לצלילי נפילת הכוכבים לילה טוב לילה לילה טוב אנשים הולכת לישון קצת עייפה קצת שיכורה וקצת עם סודות מתפוגגים

דנטל

New member
מה עושה לכם קול ציוץ הציפורים?

להגיד את האמת, אני לא סובלת את זה. זה מבשר לי שהנה שוב יהיה אור ושמש ונגמר הלילה המקסים.

ציפורים עושות מיגרנה

וכל מי שאומר שזה נחמד ונעים אף פעם לא שמע ציפורים אצלנו זה רעש שמנפח את כאבי הראש ושאומר שמתחיל יום חדש בעעע

דנטל

New member
אולי ציוץ של כמה בודדות זה נחמד

למרות שגם זה לא עושה לי את זה, אבל הן יושבות בלהקות על העצים. אצלי זה בטח מילא, כי זה בכל זאת תל אביב פה. לא רוצה לחשוב איך זה במושב. יש אצלנו הרבה יונים כי הן אוכלות מהאוכל שמפזרים פה לחתולים למטה. כשהיה לי המזגן הישן והיתה עליו חתיכת פח כדי להגן מהגשם, הן היו מתיישבות עליו וזה ממש רעש חזק, כאילו נוחת על המזגן משהו ממש כבד. זה היה מעיר אותי בבהלה ואי אפשר היה לחזור לישון כי הן עושות את הצלילים המוזרים האלה שלהן וגם כל הזמן זזות ושומעים את הרגליים על הפח. עם המזגן החדש לא שומעים כלום והכל טוב ויפה. ציפורים זה חמוד, אבל שיהיה בלי רעש.

silver82

New member
הציוץ

בבוקר שישנים זה הכי מפריע אבל שהולכים לטייל ושומעים אותן אך.............זה כיף

דנטל

New member
אני בקושי שמה לב

הגעתי למסקנה שאני לא שמה לב לציוצים שלהן כשזה לא ממש על הבוקר. זה לא שהן לא מצייצות, נכון? הן מצייצות אולי פחות? אולי בגלל שאון העיר פחות שומעים אותן?

silver82

New member
נכון

ואפילו קראתי מאמר שאומר שהן לא שומעות את עצמן ברעש העיר וזה לא טוב כי הציוצים הם חיזורים ציפורים זה עולם קסום ביותר אנשים רק לא יודעים כלום

דנטל

New member
אז זה גורם לי לתהות

למה בכלל יש ציפורים בעיר. הן הרי חופשי יכולות לעוף למקום שקט. מה משאיר אותן פה?

למעלה