עדיין מתלבטת...

ana11

New member
עדיין מתלבטת...

אני חדשה כאן, וזקוקה ליעוץ. קראתי ועקבתי קצת אחרי מה שקורה בפורום ומאד התרגשתי איתכן. אני נשואה כבר שנתיים והתחלנו להתלבט אם הגיע הזמן לילדים... אנחנו רוצים אבל תמיד נראה שהעיתוי לא הכי מוצלח. יש למישהי איזו עצה איך להכריע בנושא? והם זה נכון שכדאי לעשות הפסקה של 3 חודשים בגלולות לפני שמתחילים לנסות?

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

tooltool

New member
היי אנה ../images/Emo8.gif

ההתלבטות שלכם מובנת ומזכירה לי את שלנו. אנחנו נשואים כמעט שנתיים ורק בחצי שנה האחרונה התחלנו עם כל הקטע של הבדיקות לקראת הריון ומעקב חום השחר וכו'...וזה כי שנינו רוצים כבר להביא ילד לעולם. עד עכשיו לא הרגשנו מוכנים והיינו צריכים את הזמן שלנו לבד ביחד, ואני חושבת שההחלטה על הריון צריכה לבוא משניכם ולהחליט אם באמת בא לכם עכשיו הריון...אם אתם לא מרגישים כך עדיף לדחות את זה עוד קצת זמן כדי שתתבשלו בעניין, כי להביא ילד לעולם בלי רצון של שני בני הזוג זה עוול...שוב פעם זו דעתי בלבד ומקווה שתשכילו לבחור את מה שהכי מתאים לכם... לגבי השאלה השניה- יש מזליסטים שמצליחם להיקלט על החודש הראשון ויש שלוקח להם קצת יותר זמן. מה שמומלץ זה להתחיל לקחת חומצה פולית לפחות שלושה חודשים לפני הכניסה להריון בהצלחה טולטול

היי אנה !! אני מבינה אותך מאוד,

בהתחשב בעובדה שאני נשואה כמעט ארבע שנים ובעלי היה מוכן לילדים עוד לפני החתונה... אצלי הבשילה ההחלטה שאני רוצה תינוק משל עצמי ולא רק להחזיק את התינוקות של החבר'ה רק לפני מספר חודשים ספורים... אבל,אני לא בטוחה שמדובר כאן ממש בהחלטה רציונלית שאפשר להגיע אלייה,זאת אומרת,כך זה היה אצלי בכל אופן-הסתובבתי עם הרעיון בראש הרבה זמן עד שמתי שהוא פשוט הרגשתי איתו מאוד נוח וחשתי שזה ממלא אותי בשמחה ואני תופסת את עצמי חולמת בהקיץ על תינוקות, על עגלות וכדומה... העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא שאת ובעלך צריכים להרגיש ששניכם מעוניינים להתחיל את הדרך הזו,לקראת ילד משלכם ולקחת בחשבון שזה גם יכול לקחת קצת זמן .(חוץ מזה, מישהו פעם אמר לי שאין זמן ממש נכון להביא ילד ותמיד יש משהו שצריך לעשות/לסיים וכדומה אז פשוט צריך לקפוץ למים !)

למעלה