עדיין מחפשת שיר

talial24

New member
עדיין מחפשת שיר

ובכן אחרי ימים רבים של חיפושי שיר כדי לשיר בעצמי בחתונה עדיין אין תוצאות היום הייתי בטאוור רקורדס ושמעתי את "אני עף" של דוד דאור שהוא שיר מדהים עם מילים יפות אבל הוא לא הכי נוגע ללב ולכן נראה לי שאוותר לקחת את ידי בידך הוא סתמי מדי לטעמי אני מחפשת שיר מבחינת מלל שדומה למילים של אם תלך של עידן רייכל אבל מעניין יותר מבחינה מוסיקלית ולא קצבי יותר מדי. HELP

מה עם שבועה....

שיר מדהיייייייייים של ריטה.... מה עם ENDLESS LOVE של מאריה קארי (שכחתי מי שר את השיר במקור) תכנסי לפורום זיהוי שירים שם בטוח יעזרו לך

גם שירים לא מוכרים הולך?

בעברית? בטח אצליח לחשוב על כמה השאלה היא האם שירים שברור שלא הרבה מכירים זה גם טוב

תראי, רוב הידע המוזיקלי שלי הוא

בשירים ישראלים ישנים/ישנים למחצה. אם זה מה שאת מחפשת, רק תגידי באיזה סגנון, ואני כבר חוזרת אלייך עם שפע של הצעות (אגב, ronit ronit שרה בחתונה את "שיר של יום חולין", של אילנית. שיר מקסים ומדהים). אני אנסה למצוא לך שירים כאלה, אם הסגנון מתאים לך. ואגב, מה עם השירים הכי קיטשיים באנגלית?

talial24

New member
גם שירים ישנים מתאימים

אין לי שום בעיה עם שירים ישנים וגם אין לי בעיה עם שירים שהם לא ממש מוכרים. לדעתי זה דווקא מעניין לקחת שיר ישן ולעשות ממנו בעיבוד משהו חדש מה גם שיש הרבה אורחים שהם לא בדיוק בני 20 ולכן סביר להניח שיכירו את השיר וגם אם לא זה לא נורא. שיר חולין של אילנית הוא אחד האופציות שגם חשבתי עליהן אבל משהו במילים לא מספיק נוגע אני לא בטוחה לגביו יש בו מעט מאוד מילים שמדברות ממש ישירות על הבחור שאת איתו משהו קצת בגוף שלישי. נשמע לי שיר שמתאים ליום נישואין ה- 15 או משהו כזה "ניסינו לעזוב אבל אני יודעת אנחנו ממשיכים שנה אחר שנה..." אני מעדיפה שירים בעברית ולא באנגלית מאחר ואני קצת חוששת מהמבטא.. לשיר שיר שלם בשפה שהיא לא שלי לא בטוחה עד כמה האנגלית תשמע טוב.

אולי "ואותך" של אילנה אביטל -

או שזה קיטש מידי... לי לא אכפת - בעיני קיטש זה אחלה!! אני אמשיך לחשוב ואכתוב ברגע שיבואו לי רעיונות

רעיון מס' 1: החיים בוורוד-

של קורין אלאל זה הולך ככה: אל מול עיניו אשפיל עיניו מול חיוכו נפשי נרעדת הגבר לו אני נועדת, הגבר של חיי. כשליבה בזרועותיי, נצמדת אל שפתיי חיי וורודים לנצח. היא תלשח מילים חמות מילים מנחמות שמרפאות כל פצע.. זה תרגום של שיר בצרפתית, וככה הוא נמשך..

רעיון מס' 2 "לא דיברנו עוד על אהבה"

אני חושבת שכולם מכירים, ואם לא: לא דיברנו עוד על אהבה ולא ירדנו אל סופה. אין דבר הלחם לא יחסר מחר, ראשך הנח על הכר. אני רוצה לישון אותך, לנשק אותך לאט לאט אותך. לא דיברנו עוד על משפחה, ולא זימרנו את שבחה. אין דבר הרוח לא יסער מחר, ראשך הנח על הכר. אני רוצה לקום איתך, ללטף אותך, לאט, לאט, אותך. וכו' וכו'

ואולי משהו בסגנון...

"רוצה שתדע זה מכאן עד הסוף, בטוב וברע אני אמשיך לאהוב, אמריא לשמיים אחצה את הים אלך אחרייך עד סוף העולם...". גם - כמה שלעוס, לדעתי טרם איבד מקיסמו!!!!

עכשיו את הולכת בכלל להרוג אותי...

יש שיר ממש חמוד ממחזמר פיטר פן, שנקרא "אם הוא יבוא". אם יש לך דרך לשמוע אותו - ממליצה. הוא ממש חמוד. נכון - ממש לא קלאסי, אבל מקסים... הנה המילים, להתרשמות ראשונה...: "אם הוא יבוא אם תתגלה פתאום דמותו ייקח אותי איתו הרחק לשם אל מקום שם אין אתמול אין מחר בשביל לגדול יש רק היום... יש רק עכשיו כשהוא ייקח אותי אליו אעוף בעקבותיו בלב מוקסם נפעם לכוכב הנעלם הוא נמצא הרחק אי שם אשאר שם לעולם... לא אני לא חולמת הוא קיים באמת לפעמים אגדות מתגשמות. את עיניי שוב עוצמת לא אפסיק לחכות לקוות ולרצות... שהוא יבוא שתתגלה פתאום דמותו ייקח אותי איתו הרחק לשם אל מקום שם אין אתמול אין מחר בשביל לגדול יש רק היום יש רק עכשיו כשהוא ייקח אותי אליו אעוף בעקבותיו בלב מוקסם נפעם לכוכב הנעלם הוא נמצא הרחק אי שם אשאר שם לעולם."

sivan daniel

New member
אני הייתי בחתונה ושם....

הכלה שרה לחתן שיר של שראל שנקרא לילות קסומים. בהתחלה חשבתי לעצמי שזה שיר שלא מתאים אבל כשאת שומעת את המילים של השיר זה מאוד יפה ומרגש אני יכולה להבטיח לך שזה יצמרר המון אנשים ובמיוחד את הבעל המיועד.....

Oיון

New member
יש את תני לי אהבה של מסיקה

שמתחיל כמוזיקה שקטה (שאפשר לחתוך אותה) וממשיך לשיר קיצבי עם מילים מדהימות.. שווה לבדוק..

lilendi

New member
מה עם "ברית עולם" של מתי כספי?

למרות שזה שיר שגבר שר לאישה, אבל נראה לי שאפשר להתאים את המילים.

lilendi

New member
או עוד רעיון: "יש לנו אהבה" של ערן

צור.יותר קצבי, קצת.

פוצקה2

New member
עזרה שיר ספציפי

איפה אני יכולה למצוא את השיר "אם הוא יבוא" פיטר פן? אני שוברת את הראש

"מכאן" של אומני ישראל

"מכאן, לא חשוב לאן לא נזוז מכאן יחד נשאר ואולי... מכאן בוקר יעלה אני לא אתפלה שאני עוד כאן כאן הכל התחיל לא יגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות..." זה השיר כניסה שלנו לחופה... מקסים מקסים מקסים!

talial24

New member
האמת היא שאני מתה על השיר הזה

מכאן שיר מדהים.... אני יוריד את המילים אני יראה אם כל המילים מתאימות גם מתי כספי אפשרי השירים שהציעו... אם יש עוד רעיונות למישהו אשמח לשמוע... חשבתי גם לכל חובבי הארוויזיון... בקדם ארוויזיון בשנה שאחרי הארוויזיון שבו דץ ודצה שרו הופיעו בקדם דץ ודצה עם הזוכה של הארוויזיון של אותה שנה שהם שרו בה נדמה לי קראו לה קרולה או משהו כזה שיר שנקרא לב אחד. שהוא גם שיר מדהים. אבל אני לא מצליחה למצוא את המילים ולא את השיר. החלק שאני זוכרת מהמילים הוא : "לב אחד, לב שהולם יחד בשניים, לב אחד לב שהולם עד השמיים וכשהלב מלא אז שנינו יודעים שכך נמשיך עד סוף ימינו..." מה דעתכן?? מישהו מכירה/זוכרת את השיר???

למעלה